Student med ferie? Her er seks serier som passer for deg

Serier for ungdom

Disse kan du se fulle sesonger av i T-We, uten at det koster ekstra.

To ting vi husker fra somrene da vi var unge: Sommermånedene føltes ofte laaaaange. Og det var en perfekt tid for å oppdage nye serier.
Her er et knippe serier som vi tror kan passe for deg som er ung (typ videregående-elev eller eldre) – eller bare er ung til sinns.
De kan ses i T-We, uten at det koster ekstra.
Og dere kan se dem både på boksen og i appen.
For eksempel:

Miracle Workers

Steve Buscemi og Daniel Radcliffe briljerer i mildt sagt uvanlige roller i denne særegne komiserien. Gud (Buscemi) driver himmelen som et privat selskap, og da jorda skaper for mye hodebry bestemmer han seg for å sprenge hele sulamitten. Bare et veddemål med en frustrert ansatt kan redde kloden.
Liker du serier som «The Office» eller «Parks & Recreation» bør du også gi denne en sjanse.

Search Party

«Search Party» er også en godbit, om en gjeng hipsterungdom i New York som forsøker å etterforske det de tror er en forsvinning.
Herlig satirisk og innimellom genuint rørende. Og Alia Shawkat («Arrested Development») er strålende i hovedrollen.

Marvel's Cloak and Dagger

Tandy Bowen og Tyrone Johnson kommer fra vidt forskjellige bakgrunner.
I takt med at de oppdager sine superkrefter, vokser også et romantisk forhold frem mellom tenåringene. Snart innser de at deres krefter er sterkere sammen – men i kombinasjon med følelsene de har for hverandre blir en allerede komplisert verden enda vanskeligere å takle.

Broad City

Elsket av kritikerne og forgudet av fansen – «Broad City» er en serie som etter hvert har nådd langt utover en smal krets av hipstere.
Ilana Glazer og Abbi Jacobson spiller seg selv som to stoner-bestevenner som henger rundt i New York mens de ender i stadige absurde og komiske situasjoner. Se opp for gjesteopptredener fra blant andre Seth Rogen, Amy Poehler og Whoopi Goldberg (!).

The Daily Show

«The Daily Show» er en institusjon i amerikansk TV, og Trevor Noah har definitivt gjort rollen som programleder til sin egen.
Nå kan du se de nye episodene i T-We, bare cirka 24 timer etter sending i USA.

Marvel's The Runaways

I «Marvel's Runaways», som først ble lansert i tegneserieformat i 2003, blir vi kjent med en gruppe tenåringer som til å begynne med har lite til felles – utover at de er i besittelse av noen ganske spesielle evner, fra superintelligens og telepati til overmenneskelig styrke og evnen til å fly.
De tvinges til å legge på flukt sammen når de avdekker at foreldrene deres er medlem av superskurk-organisasjonen The Pride.