Seriegal? Se hva som er nytt i T-We

9-1-1 er ny serie i T-We

Premierer på nye sesonger av FOX-seriene «The Walking Dead» og «9-1-1» – og mye mer.

Høstmørket kommer, men det gjør også zombiene og Kevin Costner i cowboyhatt!

Her er det bare å legge seg til rette i sofaen og kose deg med det du får servert av grøssende apokalypse, dramatiske 911-utrykninger og røft amerikansk drama på ranchen.

Her er noen av de nye seriene du kan streame i T-We:

9-1-1

9-1-1

De to første sesongene ser du i FOX+. Sesong tre ser du på FOX onsdager kl. 22.00, og deretter i T-We.

Denne uka startet tredje sesong av gigantsuksessen «9-1-1» på FOX. Dramaserien følger livene til ambulansesjåfører, brannfolk, ansatte i politiet og annet utrykningspersonell i Los Angeles.

Hver uke responderer de på en mengde meget spesielle henvendelser - bare i seriens pilotepisode rykker de ut for å redde en baby som sitter fast i et kloakkrør, en kvinne som holder på å kveles av sin egen slange, og en liten jente som er alene hjemme når tyver bryter seg inn.
Også på hjemmebane er det mye drama for hovedkarakterene, og når rollene gestaltes av noen av verdens mest kjente og kjære TV-fjes blir det enkelt for seerne å bry seg.

The Walking Dead

The Walking Dead

Har du ennå ikke fått med deg zombieserien basert på Robert Kirkmans fantastiske tegneserie? Det er definitivt ikke for sent!

Serien starter etter at en verdensomspennende zombieepidemi nesten har utslettet hele menneskeheten og det bare er noen få overlevende mennesker igjen.
Hovedperson politibetjent Rick Grimes, leder en gruppe overlevende i området Atlanta Georgia i håp om å unngå å bli drept og omgjort til zombier.

Førstkommende mandag 7. oktober kl. 22.00 kommer sesong ti på FOX. Og nå kan du altså se deg opp på de ni første i FOX+.

Private Eyes

Private Eyes

Se de to første sesongene i TNT.

Herlig og heftig komidrama med «90210»-kjekkasen Jason Priestly i hovedrollen.

Den tidligere profesjonelle hockeyspilleren Matt Shade (Priestley) og privatetterforsker Angie Everett (Cindy Sampson) er seriens hovedpersoner og en heller utypisk etterforskerduo. Sammen løser de en rekke krimsaker i Toronto.

Gjennom sitt nye partnerskap blir Shade nødt til å finne ut hvem han er som person og ikke minst hvilken person han gjerne vil være. Gjennom de 10 episodene i serien følger vi Shade og Angie når de etterforsker organisert kriminalitet innenfor hesteveddeløp , skandaløs litteratur, Torontos livlige hiphopscene og andre smale miljøer.

Yellowstone

Yellowstone

Første sesong kan ses i Paramount+ nå, og hver uke kommer en ny episode i sesong to på samme sted.

John Dutton (Kevin Costner) er familiens overhode og sjette generasjons rancheier, og sammen med barna er han under press fra folk som vil ta over jorda hans, urfolk som har holdt til i området gjennom tusener av år og representanter fra nasjonalparken.
Serien er tidvis brutal, og det samme er karakterene – en nødvendighet for å overleve i dette universet, der korrupte politikere og gigantiske oljeselskaper ikke skyr noen midler for å få det som de vil.