Årets britiske krimsensasjon er blant nyhetene i T-We

Nye serier i T-We

På jakt etter en ny serie å kose deg med? Da trenger du ikke lete lenge.

Søndag 5. mai 2019 var en stor TV-dag i Storbritannia, da hele ni millioner briter samlet seg foran skjermen for å ta farvel med det nervepirrende krimdramaet «Line of Duty».
Det er det klart mest sette TV-programmet på britisk TV så langt i 2019.
Nysgjerrig på å vite hva all viraken dreier seg om? Nå kan du se hele første og andre sesong av serien i Paramount+, inkludert for deg med T-We.

Harde korrupsjonsjegere

«Line of Duty» følger en kompromissløs politimann ved navn Steve Arnott (Martin Compston), som blir overført til politiets kontroversielle antikorrupsjonsenhet (AC-12).
Der går han i team med to andre fargerike korrupsjonsjegere, og deres første oppdrag blir å undersøke Tony Gates (Lennie James) – en tilsynelatende plettfri og populær politimann med en mistenkelig høy oppklaringsprosent.
En annen ny serie i T-We er «Yellowstone», som du nå kan se hele første sesong av i Paramount+.
Dette er en røff dramaserie der stolte rancheiere, grådige landutviklere og urfolk kjemper mot hverandre – på liv og død. Kevin Costner innehar hovedrollen, mens serien er skrevet av Tony Sheridan - Oscar-nominert manusforfatter bak «Sicario» og «Hell or High Water».

Flere godbiter i FOX+

En av nyere tids mest kritikerroste serier er «Legion», basert på «X-Men»-universet og skapt av Noah Hawley («Fargo»).
Nå er sesong to klar i FOX+ (også inkludert med T-We), og har du først interesse for TV-serie som kunstform, superheltmytologi og fantastisk musikk og kostymer bør du absolutt gi den en sjanse.

Fire sesonger av Black-ish

Er du på jakt etter en ny sitcom, er også «Blackish» (fire sesonger nå i ABC Studios) definitivt verdt å sjekke ut.
Serien følger en afroamerikansk familie med foreldre og fire barn som bosetter seg i et hovedsaklig hvitt øvre middelklasseområde.

Nytt slipp i Discovery

I tillegg til alt dette, er det nå også kommet inn et par nye godbiter fra Discovery.