Her er ukas nye leiefilmer

First Man er blant ukas nye leiefilmer

Skrekkfilmklassiker i ny drakt og oppfølger til kjent familiesuksess.

Filmleietjenesten har de nyeste storfilmene fra inn- og utland, og normalt er det her du kan se filmene først etter at de er ferdigspilt på kino.
Alle nyhetene og våre redaksjonelle anbefalinger kan du hygge deg med i leietjenesten på T-We Box, i appen vår eller på twe.no. Lurer du på hvordan, les her.
Her er ukens nye leiefilmer:

Halloween

Oppfølgeren til den anerkjente skrekkfilmen Halloween som hadde premiere i 1978. For siste gang blir Laurie Strode konfrontert med den maskerte figuren Michael Myers, som har jaktet på henne siden hun med nød og neppe unnslapp ham under Halloweennatten for fire tiår siden.

Gåsehud 2: Monsterkvelden

Monstrene går løs igjen! Rundt Halloween drar to unge gutter, Sonny og Sam, for å rydde opp i et gammelt forlatt hus. Der finner de en bok som får monstre og demoner til å komme frem. Oppfølgeren til filmen fra 2015 i serien som er basert på bøkene til R.L. Stine.

Bad Times at the El Royale

Syv fremmede, som alle bærer på hver sin mørke hemmelighet, møtes på det slitne hotellet El Royale i Lake Tahoe. I løpet av en skjebnesvanger natt kommer alle til å få sin mulighet til forsoning - før helvete bryter løs...
... Og her er de største nyhetene fra forrige uke:

A Star is Born

Vi møter den erfarne musikeren Jackson Maine som blir håpløst forelsket i Ally. Ally har akkurat gitt opp drømmen om å slå gjennom som sanger når hun en dag blir oppdaget av Jack, som hjelper henne inn i rampelyset. Men når Allys karriere endelig begynner å ta av, holder forholdet deres på å falle sammen - samtidig som Jack kjemper mot sine indre demoner.

The Music of Silence

Alle kjenner til Andrea Bocelli: stemmen, sangene og hans internasjonale popularitet. Men lite er kjent om privatlivet hans og problemene han har slitt med gjennom livet. Amos Bardi (Andrea Bocelli alter ego) ble født med en fantastisk stemme som lovte stort for fremtiden, men han ble også rammet av et alvorlig øyeproblem som førte til at han nesten ble blind.

First Man

Følg den spennende historien om hvordan NASA fikk landsatt mennesker på månen med fokus på Neil Armstrong og årene 1961-1969. Filmen er basert på James R. Hansens bok og lar oss komme nær Armstrong og hva han ofret for å utføre en av verdenshistoriens farligste oppdrag.

Mordene i Kongo

Når Tjostolv Moland etter fire lange år i fengsel blir funnet død på cella, mistenkes Joshua French for drapet på sin beste venn. I møte med den nedbrutte Joshua French tar filmen oss med på en reise tilbake til en gåte som har vært gjenstand for alle slags spekulasjoner. Kjent som 'Kongosaken' utvikler de skjebnesvangre hendelsene i Kongos jungel seg til en politisk og diplomatisk betent symbolsak som lenge synes uløselig.

Johnny English Strikes Again

Når et cyberangrep avslører identiteten til alle agenter i Storbritannia, blir den pensjonerte Johnny English siste håp for etterretningstjenesten. Som en mann med få ferdigheter og analoge metoder, må Johnny English overvinne den moderne teknologien for å lykkes med oppdraget og finne superhackeren.