Her er sommerens nye leiefilmer

Creed II er blant ukens nyheter.

Deilige popcorn-filmer og smart underholdning i sommervarmen.

Filmleietjenesten har de nyeste storfilmene fra inn- og utland, og normalt er det her du kan se filmene først etter at de er ferdigspilt på kino.
Alle nyhetene og våre redaksjonelle anbefalinger kan du hygge deg med i leietjenesten på T-We Box, i appen vår eller på twe.no. Lurer du på hvordan, les her.
Her er sommerens nye leiefilmer:

Uke 26: If Beale Street Could Talk

Tish er 19, og Fonny er 22 år gammel. De har vært venner siden de var barn, og nå er de forlovet og planlegger en fremtid sammen mens de venter sitt første barn. Lykken blir knust når Fonny blir arrestert og havner i fengsel for en forbrytelse han ikke har begått. Nå må foreldrene deres gjøre alt de kan for å hente Fonny hjem til Tish og bevise hans uskyld.

Uke 26: Rive-Rolf krasjer internett

Bråkmakeren Rive-Rolf og vennen hans Vanilje von Sukkertopp, begge fra videospillverdenen, setter alt på spill når de begir seg ut på Internett for å lete etter reservedeler til Vanilja sitt videospill, Sugar Rush. Det viser seg å være vanskeligere enn de tror, og sammen må de få hjelp fra innbyggere i Internett for å finne det de leter etter.

Uke 26: Legofilmen 2

I den etterlengtede oppfølgeren gjenforenes Bricksburgs helter for et nytt, actionspekket eventyr. Denne gangen trues de av Lego Duplo-inntrengere fra verdensrommet som ødelegger alt i deres vei raskere enn innbyggerne rekker å bygge det opp igjen. Kampen for å beseire inntrengerne og gjenopprette roen i Lego-universet fører Emmet, Lucy, Batman og deres venner til nye, uutforskede verdener.
---

Uke 27: Ut og stjæle hester

Året er 1999. Trond er 67 år gammel, og har flyttet til en øde plass. Når vinteren nærmer seg gleder han seg til nyttårsaften 2000, som han skal feire helt alene. Han oppdager en nabo, en mann han kjente sommeren 1948. Den sommeren faren forberedte ham på det store sviket. Men også den sommeren Trond ble voksen og kjente på lukten av en kvinne han ønsket å være nær. Den samme kvinnen faren ønsket å dele livet sitt med. Filmen er basert på Per Pettersons internasjonale bestselger fra 2003.

Uke 28: How to Train your Dragon: The Hidden World

Det som begynte som et usannsynlig vennskap mellom en tenåringsviking og en fantastisk drage har vokst til en episk trilogi som spenner over hele livet deres. I neste kapittel kommer Hikken og Tannløs endelig til å oppdage deres sanne skjebner. Hikken som leder i landsbyen Borkøy, sammen med Astrid, og med Tannløs som drageleder. Deres vennskap settes hardere på prøve enn noen gang før når de møter både den mørkeste trusselen de noen gang har kjempet mot og en kvinnelig drage.

Uke 29: Amundsen

Et episk drama om Roald Amundsen, som var det første mennesket som nådde Sørpolen. Han var ikke bare en fremgangsrik oppdagelsesreisende, men også en fascinerende person. For å nå målene sine gikk han ikke av veien for å lyve og bedra sin nærmeste, hvilket førte til at han betalte en høy pris som menneske.

Uke 30: Captain Marvel

Filmen utspiller seg på 1990-tallet og handler om Carol Danvers (Kaptein Marvel), som blir en av de mektigste heltene i universet etter at jorden havner midt i en intergalaktisk konflikt mellom to utenomjordiske raser.

Uke 30: Mid 90s

Super Nintendo, Nirvana og skateboard. 13-åringen Stevie vokser opp i Los Angeles på 90-tallet med en storebror som mobber og en mor han bare ikke orker, så han leter etter andre sammenhenger hvor han kan passe inn. Stevie vender seg til noen eldre skatere som tar ham inn som en i gjengen, og det vil bli en sommer med skateboard, banning og fester som går av hengslene.

Uke 31: Dumbo

Holt Farrier er en tidligere sirkusstjerne som blir ansatt av sirkusdirektøren Max Medici for å ta seg av en nyfødt elefant. Elefantens overdimensjonerte ører gjør ham til latter på sirkuset. Når Holts barn oppdager at Dumbo kan fly får de umiddelbart besøk av den overbevisende entreprenøren V.A. Vandervere og trapesartisten Collette Marchand som vil gjøre en stor stjerne av den annerledes lille elefanten.