Her er ukens nye leiefilmer

Bilde av en av ukens leiefilmer  Spiderman far from home

Spider-Man svinger seg igjen.

Spider-Man: Far From Home

Peter Parker bestemmer seg for å reise på ferie i Europa sammen med bestevennene Ned, MJ og resten av gjengen.

Peters plan om å la heltemodige handlinger ligge i et par uker avsluttes øyeblikkelig når han motvillig går med på å hjelpe Nick Fury med å løse mysteriet med en rekke angrep som skaper ødeleggelser over hele kontinentet.

Tolkien

I denne filmen følger vi den legendariske forfatteren J.R.R. Tolkien i de årene som formet ham og forfatterskapet hans.

I tenårene ble Tolkien venn med en gruppe likesinnede forfattere og kunstnere. Han innleder også et forhold til Edith Bratt, men når første verdenskrig begynner, blir deres forbindelse truet.

Kjæledyrenes hemmelige liv 2

Terrieren Max prøver å håndtere noen store endringer i livet. Eieren hans er nå gift og har et lite barn, Liam. Max har et så stort behov for å beskytte gutten at han utvikler et nervøst tick.

På en familietur til en gård møter Max og Duke hundeintolerante kuer, fiendtlige rever og en skremmende kalkun, og det bare fremhever angsten til Maks.

Heldigvis får Max litt veiledning fra veteranen Rooster som presser Max til å bli kvitt nevrosene sine, finne sin indre alfahanne og gi Liam litt mer frihet.

Night Hunter

Når politietterforsker Marshall og den selvutnevnte dommeren Cooper arresterer en seriemorder som retter seg mot kvinner, oppdager de at spillet hans bare har begynt.

Det viser seg at han er hjernen bak flere dødelige angrep, til tross for at han er varetektsfengslet. I et desperat kappløp mot tiden kjemper Marshall og Cooper med å holde seg et skritt foran planen til den mistenkte.