Her er ukens nye leiefilmer

Quick

Årets julekomedie, tøffe gangsterkoner og ny Woody Allen.

Hver eneste uke kommer det nye filmer til T-We Filmleie. Dette er en ferskvaretjeneste, der de største filmene fra inn- og utland blir tilgjengelig noen uker etter at de har vært på kino.

Her er ukens største leienyheter:

Last Christmas

Kanskje er en dose romantisk julestemning det vi trenger akkurat nå? Kate løper omkring i London og tar mange dårlige avgjørelser til lyden av bjellene på skoene sine - nok en irriterende følge av jobben hennes som nissens hjelper i en julebutikk som er åpen hele året. Når Tom dukker opp i livet til Kate, virker han for god til å være sann, og han gjennomskuer mange av hennes følelsesmessige barrierer. Selv om London blir til verdens mest fantastiske by i jula, virker det ikke som at noe fungerer for de to. Men noen ganger må du bare la ting skje og lytte til hjertet ditt...og ha litt håp.

The Kitchen

Melissa McCarthy, Tiffany Haddish og Elisabeth Moss har hovedrollene i denne filmen, basert på en tegneserie fra DC-universet. Konene til noen gangstere i New Yorks beryktede område Hell's Kitchen på 70-tallet slår seg sammen for å videreføre ektemennenes lyssky virksomhet etter at de har havnet i fengsel.

A Rainy Day in New York

Nytt fra Woody Allen. Historien om college-kjærestene Gatsby og Ashleigh hvis planer om en romantisk helg sammen i New York City går like fort som sola blir overskyet, og blir til regn. De to skiller snart veier og opplever på hvert sitt hold en rekke tilfeldige møter og komiske eventyr. Under den drømmende og regnfulle dagen i New York oppdager Ashleigh at hun kanskje ikke er den hun trodde at hun var, og Gatsby innser at selv om du bare lever en gang, så holder det hvis du bare finner den rette personen.