Her er ukas nye leiefilmer

De Utrolige 2 er blant ukas nye leiefilmer

Actionbonanza med Tom Cruise.

Filmleietjenesten har de nyeste storfilmene fra inn- og utland, og normalt er det her du kan se filmene først etter at de er ferdigspilt på kino.
Alle nyhetene og våre redaksjonelle anbefalinger kan du hygge deg med i leietjenesten på T-We Box, i appen vår eller på twe.no. Lurer du på hvordan, les her.
Her er ukens nye leiefilmer:

Mission: Impossible - Fallout

To år etter at Ethan Hunt fanget Solomon Lane, har restene av syndikatet dannet en ny organisasjon som heter Apostlene. Under ledelsen av den mystiske John Lark planlegger organisasjonen å komme over plutonium for å bygge atomvåpen. Nå er det opp til Ethan Hunt og teamet hans å stoppe dem, og forhindre en katastrofe.
... Og her er de største nyhetene fra forrige uke:

De utrolige 2

Vår alles favorittsuperheltfamilie er tilbake, men denne gangen står mamma Helen i rampelyset, og pappa Bob blir hjemme hos barna Violet og Dash. Det er en tøff omstilling for alle, og ingen aner ennå noe om alle superkreftene til lille Jack-Jack. Når en ny skurk klekker ut en farlig plan, må familien samarbeide med Fryzo igjen, hvilket er lettere sagt enn gjort.

Sicario 2: Soldado

Narkotikakrigen kjenner ingen regler - og siden kartellene har begynt å smugle terrorister over grensen til USA, oppfordrer den føderale agenten Matt Graver den mystiske Alejandro til å trappe opp krigføringen med lyssky metoder. Alejandros familie ble myrdet av en narkobaron, og nå kidnapper Alejandro den samme narkobaronens datter for å nøre opp under konflikten; men når det viser det seg at alle godtar at et barn mister livet, flytter hennes skjebne frontlinjen mellom disse mennene, og de må stille spørsmålstegn ved alt de kjemper for.

All I See is You

Gina mistet begge foreldrene sine og synet sitt i en bilulykke som barn. Nå bor hun i Bangkok sammen med mannen sin James, og er isolert på mer enn en måte. Etter en hornhinnetransplantasjon får Gina tilbake synet, og plutselig begynner hun å se tidligere skjulte og foruroligende detaljer i livet og ekteskapet til henne og James. Ginas nye selvstendighet gjør James usikker. Og samlivet deres viser seg å være innrammet av løgner.