Her er ukas nye leiefilmer

Creed II er blant ukens nyheter.

Oscar-vinner og robot med bøttevis av sjarm.

Filmleietjenesten har de nyeste storfilmene fra inn- og utland, og normalt er det her du kan se filmene først etter at de er ferdigspilt på kino.
Alle nyhetene og våre redaksjonelle anbefalinger kan du hygge deg med i leietjenesten på T-We Box, i appen vår eller på twe.no. Lurer du på hvordan, les her.
Her er ukens nye leiefilmer:

Green Book

Når Tony Lip, en utkaster fra en italiensk-amerikansk bydel i Bronx, blir ansatt for å kjøre Dr. Don Shirley, en verdenskjent svart pianist, på en konsertturné fra Manhattan til sørstatene i USA, må de bruke 'The Green Book' som veiviser til de få kafeene og hotellene som da var trygge for afroamerikanere. Konfrontert med rasisme, fare - så vel som uventet menneskelighet og humor - blir de nødt til å heve seg over alt som skiller for å ferdes trygt på livets landevei - og nyte reisen.

Bumblebee

Oppfølgeren til de populære sci-fi-filmene om Transformers. Året er 1987 og Bumblebee, som er på flukt, søker ly på en skraphaug i en liten strandby i California. Der blir han funnet av Charlie, som snart fyller 18 og prøver å finne sin plass i verden. Når Charlie gjenoppliver den skadede Bumblebee oppdager hun snart at dette ikke er en vanlig, gul VW-boble.
... Og her er de største nyhetene fra forrige uke:

Mary Poppins Returns

Mary Poppins er den perfekte barnepiken, med unike magiske egenskaper. Hun kan forvandle den kjedeligste oppgaven til et fantastisk eventyr. I denne oppfølgeren kommer Mary Poppins tilbake for å hjelpe den neste generasjonen i Banks-familien med å finne gleden som mangler i livene deres. Den gåtefulle barnepiken får hjelp av vennen hennes Jack, en optimist som har som jobb å tenne lyktene i Londons gater, og som sprer både lys og glede.

Welcome to Marwen

I 2000 ble kunstneren Mark Hogancamp mishandlet av fem menn, og etterlatt for å dø. Etter angrepet mistet han mye av hukommelsen på grunn av en hjerneskade. I et desperat forsøk på å få igjen det som har gått tapt, går Mark løs på en spesiell type terapi. Han bestemmer seg for å skape en verden fra Andre verdenskrig i miniatyrformat.

The Mule

Earl Stone, en fattig og ensom mann i 80-årene, får tilbud om jobb som sjåfør. Det Earl ikke vet er at han nettopp har blitt en narkotikakurér for det meksikanske kartellet, en jobb han viser seg å være dyktig til. Men omsider begynner Earls tidligere feil å gjøre seg gjeldende. Rekker han å gjøre alt riktig før politiet eller kartellens torpedoer innhenter ham?

Holmes and Watson

Den legendariske detektiven Sherlock Holmes og partneren hans doktor Watson er tilbake i en komisk utgave av Arthur Conan Doyles klassiker. Den usannsynlige duoen slår sine kloke hoder sammen og løser nok et mysterium, og denne gangen er det selveste dronning Victoria som er i en knipe.