Her er ukens nye leiefilmer

Rutete ninja er blant ukens nyheter.

Årets største kinosuksess er endelig tilgjengelig for leie.

Filmleietjenesten har de nyeste storfilmene fra inn- og utland, og normalt er det her du kan se filmene først etter at de er ferdigspilt på kino.
Alle nyhetene og våre redaksjonelle anbefalinger kan du hygge deg med i leietjenesten på T-We Box, i appen vår eller på twe.no. Lurer du på hvordan, les her.
Her er ukens nye leiefilmer:

Avengers: Endgame

Etter de katastrofale hendelsene som ble startet av Thanos, og som utslettet halve universet og oppløste Avengers, må de gjenværende medlemmene ta en siste kamp. Men har Avengers og deres allierte, superheltene, det som trengs for å få en slutt på de skadelige kreftene til evighetssteinene? Sluttspillet blir avgjort nå.

The Bouncer

Etter at en slåsskamp har gitt en nattklubbvakt fengselsstraff, må han samarbeide med politiet. Oppdraget hans: å infiltrere en farlig flamsk organisasjon for å sikre seg frihet og omsorgsretten til sin åtte år gamle datter.

Teen Spirit

Violet er en sjenert tenåring som drømmer om å komme seg ut av hjembyen sin og oppfylle drømmen om å synge. Med hjelp fra uventet hold, melder hun seg på en talentkonkurranse som kommer til å sette hennes integritet, talent og ambisjon på prøve. Et soundtrack full av poplåter gir en ny versjon av den klassiske Askepott-fortellingen.
.... Og her er de største nyhetene fra forrige uke: 

Rutete ninja

Asgeir går i 7. klasse, men er forelsket i uoppnåelige Jessica i 8. Hans forhold til stefaren Jørn og stebror Odin er mildt sagt anstrengt. Skolebølla Glenn fra spesialklassen plager ham, mens Asgeirs nerdete venn Odyssevs ikke er til særlig hjelp. Men en dag kommer Onkel Stewart med en helt spesiell bursdagsgave til Asgeir. En gave som kommer til å snu opp ned på Asgeirs verden: En sverdsvingende, rappkjeftet Ninja-dukke i rutete drakt som blir levende og terroriserer omgivelsene når både de og Asgeir minst venter det.

After

Tessa Young er en 18 år gammel student med et enkelt liv, gode karakterer og en søt kjæreste. Hun har alltid planlagt livet i lang tid fremover, men så møter hun en barsk gutt som heter Hardin, med for mange tatoveringer og piercinger, og han knuser alle planene hennes. Tessa faller for Hardin, men på grunn av en en mørk hemmelighet blir forholdet deres satt på harde prøver.

Us

Adelaide er plaget av et uforklarlig og uutredet traume fra fortiden, og hun mistenker at noe forferdelig kommer til å skje med familien hennes. Etter en dag på stranda kommer Adelaide og familien hennes tilbake til sommerhuset. Når mørket faller på, oppdager de fire silhuetter som står i oppkjørselen og holder hverandre i hendene. Snart har inntrengerne brutt seg inn, og familien må innse noe fryktelig: inntrengerne er deres ondskapsfullt dobbeltgjengere.

Hellboy (2019)

Den demoniske antihelten Hellboy drar på den engelske landsbygda for å kjempe mot en trio med rasende giganter. Snart kommer han i kontakt med Nimue, The Blood Queen, en gjenoppstått heks som tørster etter hevn for et svik i fortiden. I en kamp mellom det overnaturlige og det menneskelige, er Hellboy fast bestemt på å stoppe Nimue og redde verden fra dens undergang.