Banker hjertet ditt for film? Sjekk den nye strømmetjenesten i T-We

bilde av mange filmer
Med Nordisk Film+ får du massevis av norske klassikere og internasjonale kvalitetsfilmer tilgjengelig med T-We. Filmene ser du når og hvor det passer for deg.

Som du kanskje allerede har fått med deg: I fjor høst fikk T-We en ordentlig oppgradering.

Blant endringene er muligheten til å skreddersy din egen TV- og strømmepakke. Istedenfor en stor Grunnpakke, får du nå en liten basispakke – og 100 poeng som du kan bruke til å velge fritt blant kanalene og strømmetjenestene du selv har lyst på, for eksempel Nordisk Film+

Les også: Slik skreddersyr du din egen TV og strømmepakke

Selv om tilbudet du kan velge fra allerede er omfattende – enten det gjelder sport, drama, nyheter eller barneunderholdning – vil det stadig komme nye strømmetjenester og kanaler som retter seg mot dine interesser.

Nå får filmelskerne enda mer gull å fråtse i: Høydepunktene fra den omfattende katalogen til tradisjonsrike Nordisk Film er tilgjengelig i T-We, under navnet Nordisk Film+.

Tjenesten koster 10 poeng.

Moderne norske kinoklassikere

Som navnet på tjenesten antyder, er innholdet i Nordisk Film+ spesielt orientert mot filmer fra Norge, Danmark og Sverige.

Nye filmer vil komme til i Nordisk Film+ kontinuerlig, men allerede nå er tilbudet imponerende – ikke minst når det kommer til moderne norske kinoklassikere.

«Kongens nei», «Birkebeinerne», «Kon-Tiki», «Max Manus», «Hodejegerne», «Bølgen» og de to første «Elling»-filmene er bare noen av titlene som ligger klare når strømmetjenesten lanseres.

I tillegg finner du masse norskprodusert innhold med kjente og kjære karakterer for små og store barn – fra Pelle Politibil og Svein og Rotta tiltil Doktor Proktor og Solan og Ludvig.

Bilde av bølgen

Internasjonalt gull

Svenske og danske filmer er også godt representert i Nordisk Film+.

Blant høydepunktene fra filmproduksjonen til söta bror er den Oscar-nominerte «En mann ved navn Ove» og Scandinavian noir krimgåtene «Kvinnen i buret» og «Fasandreperne». For danskofile filmentusiaster byr Nordisk Film+ på blant annet «Klovn Forever», «Nymphomaniac vol. 1 & 2» og «Pusher»-filmene.

I tillegg er det nesten 150 internasjonale titler inkludert i tilbudet i skrivende stund, med et stilistisk spenn fra kritikerroste filmer som «The Hurt Locker», «Babel» og «Donnie Darko» til ikoniske ungdomsfilmserier som «Twilight» og «The Hunger Games».

Bilde av klovn forever

Slik velger du din favorittunderholdning

Å velge kanaler og strømmetjenester er enkelt.

Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn på Telenor Mine Sider, og velge det som passer for deg.

Har du lyst på flere kanaler eller tjenester enn det du har inkludert med 100 poeng, kan du enkelt kjøpe ekstra poengpakker.

Snurr film!