12 Netflix-nyheter vi gleder oss til denne høsten

Nye serier på Netflix denne høsten

Ny spionserie, Gwyneth Paltrow-comeback – og en hel drøss dokumentarer.

Liker du å se serier på Netflix, vet du kanskje allerede at flere eldre favoritter er på vei tilbake – for eksempel kommer sesong tre av «The Crown» i november, mens en ny runde med komiserien «The Kominsky Method» er klar i oktober.
Likevel: Netflix fortsetter å produsere helt nye serier og filmer for en mengde ulike målgrupper.
Her er en del av filmene og seriene som Netflix har bekreftet premieredato på, og som kommer i ukene og månedene framover.
Husk at du kan se Netflix direkte på din T-We-boks! Streamingtjenesten finnes nemlig som app i T-We – alt du trenger for å logge deg inn er et abonnement.

The Politician (27. september)

Seriemesteren Ryan Murphy («Glee», «9-1-1», «American Horror Story») har meldt overgang til Netflix, og hans første serie er en satire om rike mennesker som oppfører seg dårlig.
Serien følger Payton Hobart, en student fra en styrtrik familie, idet han tar sine første steg mot en politisk karriere. Gwyneth Paltrow gjør comeback i rollen som Paytons mor Georgina.

El Camino: A Breaking Bad Movie (11. oktober)

En film som er satt i universet til to av tidenes beste TV-serier, «Breaking Bad» og «Better Call Saul»? Ja takk!
Denne plukker opp tråden der serien sluttet, og vi får blant annet se hvordan det gikk med figuren Jesse Pinkman, spilt av Aaron Paul.

The Spy (6. september)

Sasha Baron Cohen (kjent fra Borat, The Dictator og Who is America) spiller den historiske israelske spionen Eli Cohen som infiltrerte den syriske regjeringen på starten av sekstitallet.
Gideon Raff, mannen bak Homeland, har skrevet og regissert serien.

Between Two Ferns: The Movie (20. september)

Den populære webserien blir film! Zach Galifianakis spiller en overdrevet versjon av seg selv i et fiktivt talkshow, og i filmen forsøker han å gjenopprette sin ære etter å ha tabbet seg ut og blitt gjort til latter for hele internett.
Er du Galifianakis-fan, gleder du deg nok allerede.

Marianne (13. september)

En forfatter oppdager at skremmende historier kan bli til virkelighet, og drar til hjembyen for å konfrontere demonene fra drømmene sine ...
Gulp!

The Mind, Explained (12. september)

Emma Stone har fortellerstemmen i denne dokumentarserien som tar et dypdykk inn i folks hjerner og forsøker å forklare mekanismene som gjør at vi tenker og handler som vi gjør.
Dette kan bli interessant …

The Laundromat (18. oktober)

Stjerneregissør Steven Soderbergh tar for seg finansskandalen Panada Papers, med et elitelag av skuespillere i sentrale roller: Antonio Banderas, Gary Oldman og Meryl Streep.

Dolemite Is My Name (4. oktober)

Har du savnet Eddie Murphy? Vi også!
Her er han tilbake i den sanne historien om Rudy Ray Moore, den amerikanske komikeren som ble et afro-amerikansk film-ikon på 70-tallet, blant annet gjennom sitt alter ego Dolemite.

The King (11. oktober)

Den historiske Kong Henrik V av England er for ettertiden kjent som en av Englands største krigerkonger, og er blant annet udødeliggjort i flere stykker av Shakespeare.
Disse stykkene danner grunnlaget for manus når stjerneskuddet Timothée Chalamet spiller Kong Henrik V i dette storslåtte og påkostede historiske dramaet fra 1400-tallets Europa.

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (26. september)

Microsoft-milliardæren er en utrolig interessant figur, og denne dokuserien i tre deler fokuserer på hans ønske om å forbedre verden.

The I-Land (12. september)

Et slags «Lost» for en ny generasjon? Dramaserien «The I-Land» følger ti mennesker som våkner opp på en merkelig øy, og ingen av dem husker hvordan de kom dit.
Kjapt oppdager de at ingenting er som de først trodde …

Top Boy (13. september)

Vi tar med denne, selv om den strengt tatt ikke er ny. Serieelskere var veldig lei seg da Channel 4 kansellerte «Top Boy» (ofte beskrevet som en britisk «The Wire») etter to sesonger.
Nå har Netflix bestemt seg for å gjenopplive den. Flere av de originale skuespillerne og serieskaperne er med, og superstjernen Drake er blitt med på produsentsiden.