Derfor bør du seriefråtse Stranger Things akkurat nå

Bilde fra Stranger Things sesong tre

Håp på regnværsdager – Stranger Things er endelig tilbake.

«Stranger Things» ligger endelig på forsiden av Netflix igjen - sesong tre og helt nye episoder. Historien fortsetter der vi slapp: I småbyen Hawkins i Indiana i 1985, med kompisene Dustin, Mike, Lucas og Will, samt gjengens nyeste tilskudd Eleven.
Den amerikanske grøsser- og science fiction-serien har gått på Netflix siden 2016, og har opparbeidet seg en solid fanskare gjennom de to foregående sesongene. Selv om serien kan være genuint skummel og dyster, sjarmerer den også med sin hyllest til 1980-tallets populærkultur.
For første gang så langt i serien er det sommer – men “skyggemonsteret” ligger fortsatt og lurer i den alternative dimensjonen «The Upside Down». Nå jakter vennegjengen i Hawkins på sannheten bak mørket.
Om du ikke allerede har sett de to første sesongene, er dette en Netflix-serie som absolutt er verdt å bruke tid på i sommermånedene.
Og når du først er inne i strømmetjenesten – her er fire andre aktuelle Netflix-serier du ikke bør gå glipp av:

How To Sell Drugs Online (Fast)

I denne tyske humorserien møter vi unge Moritz Zimmermann. For å vinne tilbake sitt livs kjærlighet begynner Moritz å selge dop fra gutterommet sammen med bestekompisen sin.
TV-serien er inspirert av ekte tyske ungdommer, som klarte å bygge et nettbasert internasjonalt dop-imperium. How To Sell Drugs Online (Fast) er på mange måter den tyske nerdeversjonen av Breaking Bad.

Black Mirror, sesong fem

Etter vinterens interaktive film Bandersnatch, er science fiction- og thrillerserien Black Mirror tilbake med tre splitter nye episoder på Netflix.
Så gjør deg klar til å dykke tilbake inn i dystopiske fortellinger om vår teknologiske framtid! Det er også verdt å merke seg at siste episode – med Miley Cyrus i en av hovedrollene – er regissert av norske Anne Sewitsky.

Designated Survivor: 60 Days

Om du ble hektet av den amerikanske thriller- og dramaserien Designated Survivor, er det stor sjanse for at du kommer til å like denne koreanske adapsjonen av TV-serien. I likhet med originalversjonen, handler Designated Survivor: 60 Days om en politiker som ufrivillig blir president etter at et terrorangrep utsletter resten av landets makthavere.

Orange is the new Black, sesong sju

Den populære Netflix-serien som bokstavelig talt har fengslet oss gjennom seks sesonger er endelig tilbake med sin syvende og siste sesong 26. juli.
Vi reiser tilbake til Litchfield kvinnefengsel, og dramaet som utspiller seg blant de innsatte. I den avsluttende sesongen av serien får vi blant annet se om Piper Chapman klarer å tilpasse seg livet på utsiden igjen.