Fem fordeler du har som bredbåndskunde hos Telenor

Nytt utstyr og Alltid WiFi

Med bredbånd fra Telenor har du tilgang på en rekke fordeler. Visste du om disse?

Et stabilt og kraftig bredbånd som når ut i alle rom er blitt en stadig viktigere del av hverdagen til de fleste av oss.
Med bredbånd fra Telenor ligger alt til rette for stabile nettopplevelser – og i tillegg får du også flere fordeler som gjør nettbruken enkel og trygg.
Her er noen av grunnene til å være bredbåndskunde hos Telenor:

1. Nytt utstyr for bedre dekning

Med bredbånd fra Telenor leier du vårt helt nye moderne utstyr, designet av Snøhetta og utviklet med tanke på optimal dekning i hele hjemmet ditt.
Hvis du har en stor bolig, eller spesielt vanskelige dekningsforhold, kan du også leie en forsterker som gjør signalene enda sterkere.

2. Nyhet: Alltid WiFi

Med nytt utstyr får du også Alltid WiFi. Dette innebærer tilgang på dedikerte WiFi-eksperter som vil sørge for at du blir fornøyd med internettdekningen i hele huset ditt.
Alltid WiFi innebærer også en garanti om at du kommer til å bli fornøyd med dekningen. Hvis ikke kan du få tilbake pengene for inntil 60 dager.

3. Alltid på nett

I tillegg til å garantere for den trådløse dekningen inne, vil Telenor også garantere for oppetiden på nettet inn til hjemmet ditt.
Hvis nettet mot all formodning faller ut, vil inntil fem personer i husstanden med et mobilabonnement fra Telenor få en datapakke (15 GB/10 dager) slik at dere kommer på nett.
I tillegg vil vi refundere en halv månedsavgift på din neste bredbåndsfaktura.

4. Nettvern

Internett er en fantastisk kilde til informasjon og underholdning – men det finnes dessverre også enkelte der ute med skumle hensikter.
Nettvern er et internettfilter som gjenkjenner utrygge linker og nettsider, og beskytter deg mot disse. Det er helt kostnadsfritt, sensurerer ikke surfingen din og sporer ikke hvilke sider du går inn på.

5. Familiebonus

Mange av Telenors kunder foretrekker å ha alt på ett sted, og er både bredbånd-, TV- og mobilkunder hos oss.
Det skal lønne seg.
Med Familiebonus får dere ekstra data hver måned – uten å betale mer. Jo flere Telenor-produkter dere har, desto mer bonusdata blir det!
Følg oss gjerne på Facebook for produktnyheter og tilbud.