Se nye episoder av spionserien «Deep State» før alle andre

Deep State er ny serie i T-We
Andre sesong går for tiden sin seiersgang på FOX. Hver uke får du førpremiere på ny episode i T-We.
Vi er veldig svake for thrillerserier der konspirasjoner, heftige actionscener og hemmelige agenter er sentrale ingredienser.
Derfor er det ikke så rart at vi har falt pladask for FOX’ «Deep State». Første sesong (som du også kan se i sin helhet i T-We) kom i fjor og hadde Mark Strong i hovedrollen. Den ble av flere kritikere beskrevet som «et europeisk Homeland».
I sesong to er det Walton Goggins («Justified», «The Shield») som spiller hovedfiguren, mens Joe Dempsie («Game of Thrones»), Karima McAdams («Vikings»), Alistair Petrie («The Night Manager») ses i andre roller.

Sjokkerende vendinger

Handlingen i sesong to starter i Mali, der fire fra amerikanske spesialstyrker og en tolk tilsynelatende blir drept i et bakholdsangrep.
Dette forsinker en avtale i Washington med den maliske regjeringen, og det blir opp til Nathan Miller (Goggins) å påse at alt går etter planen.
I tråd med den første sesongen kan du forvente sjokkerende og uventede plottvister når vi dykker dypere ned i det mørke, politiske maktspillet.
Nye episoder sendes hver mandag kl. 22.00 på FOX, men du som T-We-kunde kan se neste ukes episode i dag.

Gode kritikker

Også første sesong fikk til dels svært gode kritikker da den debuterte i april 2018.
– En slags Jason Bourne møter BBC-krimserien «The Night Manager», skrev for eksempel The Arts Desk.
Du trenger imidlertid ikke å ha sett første sesong for å ha glede av sesong to, da historien til hovedfiguren i sesong én (spilt av Mark Strong) fikk sin avslutning i første runde og det er en helt ny fortelling denne gangen.