Med bredbånd fra Telenor kan det nå bli billigere å lade elbilen

Ladestasjon fra Circle K.
Telenor og Circle K inngår ladesamarbeid med unike fordeler for Telenors kunder.
Har du bredbånd og TV fra Telenor, er du tilknyttet et borettslag eller sameie og er opptatt av elbil? Da bør du definitivt lese videre.
Telenor og Circle K har nemlig inngått en samarbeidsavtale som vil gjøre det billigere å lade – hjemme, på farten og på jobb.
– I første omgang går tilbudet ut til borettslag og sameier som er kunder hos Telenor. Styret tilbys en fast, rabattert pris på å sette opp et ladesystem, og du som beboer får deretter rabatt på lading fra alle Circle K-installasjoner, forteller Minh Huy Tran, Direktør Partner og Strategisk Salg i Telenor.

Enklere hverdag

Circle K satser sterkt på hjemmelading, og tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset behovene til beboere og styret.
- Med dette får elbilister en mye enklere hverdag. Pakken omfatter infrastruktur, ladebokser, programvare og drift som totalt gir en god løsning for alle parter, sier Marius Blaker Høgevold, leder for hjemmelading hos Circle K.
Ladeboksene er oppkoblet internett, og kan dermed oppdateres og gjøres enda smartere etter hvert som teknologien utvikler seg.
Via en egen app kan beboere starte og stoppe lading, se forbruk og administrere kundeforholdet.
Styret får en oversiktlig abonnementsløsning, som blant annet innebærer fakturering av strømforbruket til hver enkelt bruker.
- Vi tilbyr en totalløsning som gjør det enkelt for beboerne. Men ikke mindre viktig tar vi all administrasjonen for styret. De vil jo helst slippe så mye styrearbeid som mulig, forklarer Høgevold.

Stolt av avtalen

Telenor leverer TV- og bredbåndstjenester til over 6000 borettslag og sameier, og her bor det svært mange som kjører elbil. Ifølge Norsk elbilforening vil det kjøre flere enn 400 000 elbiler på norske veier i løpet av 2020.
Det er i første omgang kunder som bor i borettslag og sameier som vil få dette tilbudet, men blir samarbeidet vellykket vil partene vurdere en utvidelse til alle Telenors bredbånd- og TV-kunder.
– Vi er meget tilfreds at vi fikk til denne avtalen med en solid aktør som Circle K. De er landsdekkende med et omfattende distribusjonsnettverk. Tidspunktet for samarbeidet kunne heller ikke vært bedre, nå som det går mot lovfestet rett til å lade hjemme i borettslag, sier Minh Huy Tran, Direktør Partner og Strategisk Salg i Telenor.
Gjengen fra Telenor og Circle K

Flere samarbeid

Implementeringen startet med en pilot på Østlandet. Etter en overveldende respons blir dette nå lansert til alle Telenors kollektive kunder i Norge fra nyåret.
Dette er for øvrig langt fra første gang Telenor inngår samarbeid for å tilby attraktive tjenester til gode betingelser til sine kunder.

Tidligere i år annonserte vi for eksempel et samarbeid med Sfty, som tilbyr trygg og smart brannvarsling.

  • Les mer om samarbeidet her

Dette er fordelene

I tillegg til fordelaktige installasjons- og oppstartspakker til boligselskapet, får beboerne et eget fordelsprogram fra EXTRA CLUB og Telenor. Dette innebærer:

* 1000 kroner + 10 prosent rabatt ved kjøp av ladeboks

* 10 % rabatt på abonnementstjenesten

* 15 % rabatt på hurtigladere

* 30 øre rabatt på drivstoff

* Hver 6. bilvask, is og burger på kjøpet

Meld din interesse her innen 31.12.2019 og få 2020-Koppen med så mye varm drikke du vil hos Circle K