De beste HBO Nordic-seriene akkurat nå

Bilde av karakterene fra Vikings
Nyhet! Nå kan mange kunder velge HBO Nordic som en del av abonnementet.
HBO Nordic er nå tilgjengelig som valgfri tjeneste for mange kunder, og innen året er omme skal alle med T-We-boks få anledning til å velge strømmetjenesten.

Med nye T-We kan du velge akkurat det TV- og strømmeinnholdet du vil ha i abonnementet ditt. Den nye T-We-opplevelsen rulles ut i puljer og alle kunder vil få det innen kort tid. Du mottar en e-post og SMS når det er din tur, så du vil få tydelig beskjed.

TV-serier fra HBO Nordic er jevnlig blant de mest omtalte og kritikerroste seriene i verden. Her er noen av de nyeste titlene som virkelig har engasjert seere og skapt store overskrifter:

NB: HBO Nordic er nettopp lansert i T-We, og det mangler fremdeles enkelte serier og episoder. Tjenesten fylles opp fortløpende i de nærmeste ukene med bl.a. filmer og Toonix-innhold for barn.

Curb Your Enthusiasm

Larry David var lenge mest kjent for å ha vært medskaper av «Seinfeld», men ti sesonger med «Curb Your Enthusiasm» har definitivt også satt sine dype spor blant komifansen.

Her spiller han seg selv - en steinrik og priviligert golfentusiast, med god tid til å irritere seg grønn over livets mange bagateller.

«Curb ...» var den første serien som dyrket pinlige situasjoner for å få oss til å le, og i sin tiende sesong ser ikke Larry ut til å dempe seg.

Snarere tvert i mot.

Vikings

Gjennom seks sesonger har vi levd med karakterene i TV-serien «Vikings», men nå er det slutt.

Etter flere år med tragedier, svik og krigføring, har den siste sesongen av Vikings mange løse tråder å samle. Hvem går mot seier og heder, og hvem forsvinner inn i skyggene?

Det er duket for flere heftige oppgjør ...

Avenue 5

Serieskaper Armando Iannucci har gjort suksess på HBO før, med fantastiske «Veep». Nå er skotten tilbake med en litt annen type serie.

Vi befinner oss i fremtiden, når miljøødeleggelser har gjort tradisjonell cruiseturisme umulig. I stedet reiser turistene rundt på et romskip i verdensrommet, og på et slikt skip er Hugh Laurie («House») kaptein.

En morsom satire fra noen av verdens smarteste komiskapere.

The Outsider

HBO Nordic byr ofte på mørk krim på vinteren, og årets «The Outsider» er intet unntak. Serien er basert på romanen ved samme navn, signert Stephen King, og følger etterforskningen i kjølvannet av et bestialsk drap på en liten gutt.

Saken virker først åpenbar, men tar en uventet vending når den antatte gjerningsmannen tilsynelatende har et vanntett alibi.

Kan overnaturlige krefter ligge bak? På rollelista finner du fantastiske skuespillere som Ben Mendelsohn og Jason Bateman.

Mrs. Fletcher

Eve Fletcher (fantastisk spilt av Kathryn Hahn) har nettopp sendt sønnen Brandon på college, og er nå helt alene i huset.

Men både mor og sønn sliter med å tilpasse seg den nye hverdagen. Brandon ser fram til å drikke og ha sex gjennom hele college-tiden, men merker snart at ungdomstiden ikke er så enkel som han trodde.

Mrs. Fletcher oppdager på sin side nettporno, noe som framkaller en slags seksuell og emosjonell oppvåkning.

His Dark Materials

Endelig en fantasyserie som hele familien kan kose seg med.

«His Dark Materials» er basert på en bokserie av Philip Pullman, og kommer til å gjøre suksess i familier som tidligere har kost seg med Harry Potter, Narnia og «Ringenes herre».

Heltinnen i fortellingen heter Lyra Belacqua, og er en ung jente som vokser opp i en alternativ versjon av Oxford.

Når bestevennen en dag blir kidnappet, legger Lyra ut på en reise på jakt etter sannheten.

Watchmen

Fra «The Leftovers» og «Lost»-skaper Damon Lindelof kommer denne uhyre ambisiøse superheltfortellingen.
Oscar-vinner Regina King innehar hovedrollen som Angela Abar, trebarnsmor og politikvinne i Tulsa Police Force. I dette alternative universet har terrorister gjort det nødvendig for politiet å skjule sin identitet bak masker. Ved hjelp av sin sjef, spilt av Don Johnson, etterforsker Abar drapet på en kollega.
En annen Oscar-vinner, Jeremy Irons, har også en ledende rolle, mens regi i pilotepisoden er ved veteranen Nicole Kassell («Westworld», «The Americans»).