Det beste på C More akkurat nå

Bilder fra utvalget på C More.

Med abonnement på C More kan du også se filmene og seriene når og hvor du vil i T-We.

C More tilbyr tusenvis av timer med serier og filmer, og alt arkivinnhold kan ses med T-We-appen eller direkte på boksen.  

For mer informasjon om hvordan du får C More, les her

Her er noen av titlene som får våre varmeste anbefalinger:

«Top Dog»

Bilde fra Top Dog på C More.

Sjanger: Krim IMDB Score: 7,3 Sesonger: 1 Trailer: YouTube

Jens Lapidus’ suksessfulle boktrilogi om en usannsynlig dyktig duo - juristen Emily Jansson og ekskriminelle Teddy Maksumic - har endelig funnet sin vei til TV-formatet. Den svenske krimforfatteren maler et dystert og voldelig bilde av Stockholms skjulte sider, med vekt på de store kontrastene mellom rike og fattige. 

Sesongens store mysterium starter med en bortkommen rikmannssønn, en arving for et svært imperium, som leder til jakten på en ettersøkt kidnapper i Stockholms gater. 

VGs anmelder skryter blant annet av seriens rollegalleri, spesielt i hovedrollene Emily og Teddy: 

– I motsetning til i så mye krim - også av den liksom mer dypsindige skandinaviske typen - har disse karakterene kjøtt på beina og en tragisk dimensjon ved seg.

Se serien her.

«Hamilton»

Bilde fra Hamilton på C More.

Sjanger: Thriller IMDB Score: 6,8 Sesonger: 1 Trailer: YouTube

Vår egen Jakob Oftebro stiller i hovedrollen i svenske «Hamilton» - en gripende thrillerserie basert på bøkene til Jan Guillous. Den unge agenten vender tilbake til Sverige etter å ha blitt trent opp i USA, og blir bedt om å bistå etterretningstjenesten med å stanse en rekke bombeangrep og cybertrusler i Stockholm. 

Med «Kampen om tungtvannet»-skribenten Petter S. Rosenlund på manus, er det ikke overraskende at «Hamilton» er en spennende og tidsaktuell affære. 

P3s anmelder påpekte at selv om serien ikke bringer mye nytt til spionsjangeren, så tjener «Hamilton» godt på Oftebro, blant annet: 

– Den norske hovedrolleinnehaveren har et stort register, og han treffer godt i en serie som leverer både action, sjarm, aktuelle engstelser og spennende kontorsniking.

Se serien her.

«Schitt’s Creek»

Bilde fra Schitt's Creek på C More.

Sjanger: Komedie IMDB Score: 8,4 Sesonger: 6 Trailer: YouTube

Hva får man når man tar en bortskjemt rikmannsfamilie, tar fra dem alt de eier og flytter dem til det hølet av en landsby de en gang kjøpte opp på spøk? Suveren komikk og en av de mest sjarmerende karakterdrevne humorseriene vi har sett det siste tiåret, blant annet. 

Uten noen midler må den dysfunksjonelle familien ta inn på et skittent motell og desperat forsøke å holde på sin ekstravagante livsstil. Til tross for det lokkende plottet, skal vi ikke legge skjul på det store trekkplasteret er den nydelige og genuint hysteriske dynamikken mellom hovedrollene. 

Catherine O’Hara er spesielt morsom i rollen som den avdankede såpestjernen Moira Rose, mens serieskaper Dan Levy og Annie Murphy begge gjør glimrende roller som de hovne 30-år gamle barna David og Alexis. 

Denne kanadiske humorserien var årets storvinner under den prestisjefylte Emmy-prisutdelingen, til tross for at den lenge har vært en undervurdert serieperle. 

Se serien her.

«Transplant»

Bilde fra serien Transplant på C More.

Sjanger: Drama  IMDB Score: 7,7  Sesonger: 1 Trailer: YouTube

Dersom du allerede har slukt samtlige sesonger av «House» og «Grey’s Anatomy», burde denne medisinserien være et naturlig tillegg i seriehverdagen din.

«Transplant» tar for seg Bashir «Bash» Hamed - en ung og lovende traumekirurg som må gjenoppbygge sin medisinske karriere etter å ha flyktet fra Syria til Canada.

Ved å innta perspektivet til en flyktning som prøver å leve videre etter å ha mistet foreldrene i krig, skiller «Transplant» seg fra de andre sykehusseriene vi kjenner til. Hamza Haq gjør en sterk rolle som den unge kirurgen, og får frem historiens viktige tematikk på en glimrende måte.

Se serien her.

«Interrogation»

Bilde fra Interrogation på C More.

Sjanger: Krim  IMDB Score: 7,3  Sesonger: 1 Trailer: YouTube

I løpet av de siste årene har vi sett en rekke imponerende true crime-serier, men ferske  «Interrogation» inntar nytt land i sjangeren. 

Dramaserien har Peter Sarsgaard i hovedrollen som detektiv David Russell, som i utgangspunktet er etterforskningslederen i seriens store sak: En gutt er mistenkt for å ha brutalt drept sin egen mor. 

Egentlig er det dog du som seer som skal sette sammen sporene du får fra de forskjellige episodene. Avsnittene kan du forøvrig kan se i hvilken som helst rekkefølge du ønsker - så lenge du avslutter med den konkluderende 10. episoden. Nyskapende og spennende! 

Se serien her.

«Mordene i Sandhamn»

Bilde fra Mordene i Sandhamn på C More.

Sjanger: Krim / Drama  IMDB Score: 6,8 Sesonger: 7 Trailer: YouTube

Apropos krim: Den nyeste sesongen av «Mordene i Sandhamn» er blant de mest spennende tilskuddene på det nordiske krimmarkedet i år. 

Den svenske krimperlen har fått med seg norske Nicolai Cleve Broch for den syvende sesongen, hvor flere drap i den svenske skjærgården står for tur. Alexandra Rapaport er selvsagt tilbake som hovedrollen Nora Linde, som må takle det å være alenemor til en rebelsk tenåring så vel som en livsfarlig narkotikabølge som inntar lokalsamfunnet rundt dem. 

Over åtte episoder drar vi tilbake til den nervepirrende stemningen og karakterene som har gjort Viveca Stens krimromaner til en suksess i over 40 land.

Se serien her.

«P-Valley»

Bilde fra P-Valley på C More.

Sjanger: Krim / Drama  IMDB Score: 6,6  Sesonger: 2 Trailer: YouTube

Det er ikke ofte vi ser en kritikerrost, nei, kritikerelsket dramaserie om strippeklubber. Den gotiske sørstatsserien «P-Valley» er sjelden vare.

Velkommen til The Pynk, hvor fantasier blir til virkelighet - men ikke uten en mørkere underside. Brandee Evans gjør en forrykende rolle som Mercedes Woodbine - en veteran på den mississippianske strippescenen - til den grad at hun lett kunne ha båret denne serien alene. 

Mens Woodbine må trene opp ferske rekrutter til klubben, får vi en titt bak kulissene ved strippekulturen og får innblikk i historier om sosiale problemer, mishandling, rasisme og hvordan livet er når man ikke vet om man får betalt regningene eller ikke. 

 – P-Valley er en overbevisende, karakterdrevet historie som retter søkelyset på kvinners skjønnhet så vel som deres arr, skriver amerikanske A.V. Club.

Se serien her.

«Fabeldyr: Grindelwalds forbrytelser»

Bilde fra Fabeldyr: Grindelwalds forbrytelser på C More.

Sjanger: Fantasy IMDB Score: 6,6  Lengde: 134 minutter Trailer: YouTube

Forfatter J.K. Rowling utvider sitt elskede «Harry Potter»-univers videre med neste tillegg i «Fabeldyr»-serien. 

I film nummer to om magi-zoologen Newt Scamander tas den onde trollmannen Grindelwald til Europa for å stilles for retten. Ting går dog ikke som planlagt, og massemorderen slippes løs i gatene i Paris - hvor han begynner å planlegge sine neste trinn i kampen om å innføre et groteskt trollmannsoverdømme. 

I motsetning til Potter-filmene gir «Fabeldyr» et fascinerende innblikk i den magiske verdenen utenfor Storbritannias grenser og tar for seg langt mørkere og tidsriktig tematikk. Johnny Depp gjør en fortryllende rolle som Grindelwald, og gir den komplekse og karismatiske skurken den dybden som Voldemort aldri hadde. Gull for enhver fantasyenthusiast. 

Se filmen her.

«Line of Duty»

Bilde fra Line of Duty på C More.

Sjanger: Krim IMDB Score: 8,7 Sesonger: 6 Trailer: YouTube

Om det er noe britisk TV får til å funke så er det politiserier, og «Line of Duty» er blant de feteste som har kommet fra BBC de siste årene. Martin Compston og Vicky McClure står i spissen som Steve og Kate - to spesialetterforskere som jobber mot korrupsjon innad i politistyrkene. Dessuten bidrar også «Westworld»-stjernen Thandie Newton med sine talenter. 

Seriens gripende plott har gjort den til en stor suksess over dammen. «Line of Duty» er den mest populære dramaserien på BBC Two-kanalen, og har blitt inkludert i et mangfold av “beste britiske serier”- og “beste politiserier”-lister hos aktører som The Independent og Radio Times. 

Se serien her.

«Sauen Shaun-filmen: Farmageddon»

BIlde fra Sauen Shaun på C More.

Sjanger: Eventyr / Komedie  IMDB Score: 6,9 Lengde: 86 minutter Trailer: YouTube

Det er ingenting som å finne en god barnefilm som også får de voksne i familien til å flire, og innad i den kategorien er det absolutt ingenting som slår Sauen Shaun. 

I denne filmen begir den britiske stop-motion-helten seg ut på nye eventyr - denne gang gang med vesener fra det ytre rom. Nick Park og Aardman Animations beholder sjarmen til den elskede karakteren når de igjen tar sauespranget fra TV til film, og har funnet nøkkelen til å lage humor for både barn og voksne. 

Om barna dine (eller deg, vi dømmer ikke!) er glad i «Wallace og Gromit» eller «Flukten fra Hønsegården», så kommer dere (du) til å elske «Sauen Shaun».

Se filmen her.

info icon

Slik får du tilgang:

1. Last ned T-We-appen i AppStore eller Google Play om du vil se på nettbrett eller mobil. Fra Mac eller PC logger du inn her.

2. Logg deg på ved å oppgi samme brukernavn og passord du bruker til å logge deg på Min side.

3. Velg strømming - C More

Relaterte artikler

Se flere artikler