Se serier og filmer fra Viaplay direkte på boksen

The Defeated

Nyhet: Fantastisk underholdning i et nytt strømmearkiv på boksen og i appen.

V Series & Film er et svært populært tilbud mange velger når du skreddersyr TV- og strømmepakken.

 For 70 poeng har dere ikke bare fått tilgang til fem kanaler som viser filmer og serier døgnet rundt, men også film- og seriedelen av strømmetjenesten Viaplay. Nå blir tilbudet også enda bedre.

Fra og med nå vil også V Series & Film inkludere tilgang til en mengde serier og filmer rett på boksen eller i T-We-appen.

Velg V Series & Film

Fantastiske serier

Et nytt strømmearkiv på T-We-boksen og i appen blir nemlig nå del av tilbudet hvis du velger V Series & Film.

I dette arkivet kan du blant annet se Viaplay Originals - seriene Viaplay har vært med å produsere, eller som de har eksklusive rettigheter til. «Maskineriet» med Kristoffer Joner er kanskje den aller mest kjente av Viaplay Originals. Her spiller Joner karakteren Olle - en tilsynelatende vanlig familiefar som plutselig befinner seg på en bilferge mellom Sandefjord og Strømstad.

Minnene svikter og Olle vet ikke hvordan han kom seg dit, men ved siden av ham ligger en sekk full av kontanter og en pistol.

Av flere gode Viaplay Originals kan vi blant annet nevne «Elsk meg», den strålende dramakomedien til Josephine Bornebusch, kjent som Mickan i «Solsidan».

Den historiske thrillerserien «The Defeated» med Taylor Kitsch og Michael C. Hall er en annen ny og eksklusiv godbit som er verdt å nevne. 

Utvalgte storfilmer

Men serier er ikke det eneste som er inkludert i strømmearkivet. 

Her finner du nemlig også en mengde gode filmer fra Norden, Europa og Hollywood. De fleste av disse finnes også på Viaplay, men ikke alle filmene på Viaplay vil også være inkludert her. Dette avgjøres av avtalene Nent/Viaplay har med distributører og filmstudioer. 

Akkurat nå kan du for eksempel komme i julestemning med «Snekker Andersen og den vesle bygda som glømte at det var jul», du får morsom action med Guy Ritchies «The Gentlemen», eller kan nyte Tarantinos nyeste mesterverk «Once Upon a Time in Hollywood». 

Også norske filmer er godt representert, blant annet med storfilmen «Sonja» om Sonja Henie.

Velg V Series & Film

Relaterte artikler

Se flere artikler