Nå blir T-We-appen enda enklere å bruke

Ny app

Større designendring gir deg kjappere tilgang på favorittinnholdet ditt.

T-We-appen for telefon og nettbrett er kostnadsfri å bruke for alle kunder, og stadig flere oppdager gleden å følge sportssendinger eller avkobling med serie og filmer, også når dere er på farta. 

Nå gjør vi en større endring som forhåpentlig vil gi deg en enda bedre brukeropplevelse, som likner mer på den du kjenner fra boksen din. 

Den viktigste nyheten for deg som bruker er at du nå får en enklere og ryddigere app å forholde deg til. Veien til favorittinnholdet ditt er blitt kortere, med oversiktlige og lettfattelige menyer. 

Automatisk oppdatering

Har du lastet ned T-We-appen fra før, trenger du kun å oppdatere den. Vi ruller ut oppdateringene til alle kunder fortløpende de nærmeste dagene, hvis du ikke har fått den allerede. 

Hvis du har stilt inn på telefonen at du ønsker at den skal oppdatere appene dine automatisk, trenger du ikke gjøre noen verdens ting – da oppdateres T-We-appen straks den er tilgjengelig for deg.

App-Gif.gif

Har du ikke telefonen innstilt på automatisk oppdatering, må du manuelt foreta en oppdatering i App Store eller Google Play. 

Og har du ikke lastet ned appen ennå, kan du følge denne lenken.

Så hva er nytt?

Når du først åpner appen vil du se rader med spennende og aktuelt innhold, presentert med store bilder. 

Dette er en blanding av strømmeinnhold, kanaler som sender akkurat nå og forslag fra Ukesarkivet. 

Om du ikke finner noe du får lyst til å se på forsida, kan du fra toppmenyen dykke dypere inn i kategoriene for henholdsvis TV, film og serier.

Samtidig vil undermenyen 'Mitt innhold' gi deg en oversikt over ting du allerede har begynt å se, favorittkanalene dine og innhold du har lagt 'Min liste'.

Ta med deg T-We overalt

I appen vil du stort sett kunne få tilgang på det samme innholdet som på T-We-boksen, også når du er ute på farten.

Det vil si at du kan sette på en film til barna når de maser i baksetet under lange bilturer, eller bruke favorittserien din til å lukke ut verden rundt deg når du sitter på bussen.

Av rettighetshensyn er det imidlertid noe innhold som krever at du er tilkoblet hjemmenettet ditt når du skal se det.

Last ned appen her

NB: Vi gjør oppmerksom på at T-We App for Apple TV oppdateres senere.

Relaterte artikler

Se flere artikler