Her er de nye strømmearkivene i T-We

strømmetjenester T-We

Det beste av britisk krim, barnas favorittfigurer og Viaplay Originals rett på boksen. Nå får du enda flere av dine favoritter i T-We.

Som T-We-kunde har du mulighet til å skreddersy din TV- og strømmepakke etter din smak. Det er helt gratis, og du kan gjøre det så ofte som du vil. 

Fortløpende legger vi til nye kanaler og strømmearkiv, og nå har det kommet flere spennende nyheter. 

Cirkus byr på britisk krim og drama fra øverste hylle, mens Toonix serverer underholdning for barn i alle aldre. 

Samtidig er det kommet et strømmearkiv kalt Viaplay Originals. Har du valgt V series & film vil du også kunne se flere enn 50 av deres eksklusive serier direkte på boksen eller i T-We-appen

Les mer om T-We poengsystem her:

Britisk krim på sitt beste: Cirkus

Cirkus innhold

Med et særlig godt utvalg av krim, passer strømmetjenesten Cirkus midt i blinken for mørketiden og sene vinterkvelder. 

Blant utvalget finner du store krimhelter som Agatha Christies bebartede ikon «Poirot» og Michael Kitchens berømte detektiv i «Foyle’s War». Dessuten har tjenesten også nyere storsuksesser som den glimrende «Line of Duty».  

Strømmearkivet koster 10 poeng, men fram til 14. januar kan du kose deg med den helt kostnadsfritt. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på poengvelgeren på Mine Sider, og velge den til 0 poeng. Ønsker du å beholde tjenesten etter testperioden, må du aktivt gå inn og velge den på nytt.

Øvrige glimrende krimserier du finner i tjenesten er blant annet «Endeavour», «Lewis», «No Offence», «Shetland» og «Grantchester».

Alle barnas favoritter på ett sted: Toonix

Toonix innhold

Toonix får du også som en del av HBO Nordic, men nå kan du og barna også kose dere med strålende familievennlige filmer og serier uten å ha HBO Nordic i pakken. 

Toonix har tilbud for barn i alle aldersgrupper, fra supersøte «Peppa gris» til actionfylte spenningsserier som «Ben 10»

I «Du er kul, Scooby Doo» blir vi med den folkekjære detektivhunden og resten av mysteriegjengen på nye eventyr på tvers av det amerikanske kontinentet. Gjenferd, skumle utenomjordiske vesen og store troll er bare noe av det som venter dem i løpet av den siste sommeren de har sammen før universitetslivet venter. 

Animasjonsfilmen «Kjæledyrenes hemmelige liv» passer ypperlig for litt eldre barn. Her følger vi hunden Max, som har et rosenrødt og bortskjemt liv i et høyhus på Manhattan.

Alt blir dog snudd på hodet når det kommer et nytt kjæledyr inn i husholdningen: En ny, kranglete hund som ønsker å ta Max’ plass i hjemmet. 

Nostalgien slår til når en god gammel favoritt vender tilbake i «Lokomotivet Thomas og vennene hans». Denne koselige animasjonsserien følger det muntre toget Thomas, som lever sine dager på øya Sodor. Vi blir med Thomas og resten av lokomotivene på de spennende jobboppdragene de får. 

Toonix-utvalget har også andre storfavoritter for de yngste, som «Ninjago», «The Boss Baby», «Postman Pat» og «Teen Titans GO».

Kvalitetsdrama og storfilmer: Viaplay Originals og V Films

Maskineriet

Dersom du har inkludert V Film og Serier i din TV- og strømmepakke, vil du nå også se noen av de mest populære seriene og filmene fra Viaplay direkte på boksen din.

Blant Viaplay Originals finner du de største originalseriene som strømmetjenesten har å by på. Inkludert i utvalget finner du blant annet en av årets største norske serier, nemlig den heftige «Maskineriet».

Her følger vi Olle (glimrende spilt av Kristoffer Joner) - en tilsynelatende vanlig familiefar som plutselig befinner seg på en bilferge mellom Sandefjord og Strømstad. 

Minnene svikter og Olle vet ikke hvordan han kom seg dit, men ved siden av ham ligger en sekk full av kontanter og en pistol. Har Olle tatt del i en kriminell operasjon, eller prøver noen å gi ham skylden for noe større? Hans egen frihet står på spill, og med politiet hakk i hæl må han finne ut hvem som egentlig står bak.

«Wisting» er basert på Jørn Lier Horsts populære bøker «Hulemannen» og «Jakthundene», og handler om en gripende jakt på en seriemorder hvor det norske politiet må få bistand fra amerikanske FBI. Sven Nordin er William Wisting, som må løse saken samtidig som han holder den skjult for pressen og journalistdatteren Line. 

Men serier er ikke det eneste som er inkludert i strømmearkivet. 

Her finner du nemlig også en mengde gode filmer fra Norden, Europa og Hollywood. De fleste av disse finnes også på Viaplay, men ikke alle filmene på Viaplay vil også være inkludert her. Dette avgjøres av avtalene Nent/Viaplay har med distributører og filmstudioer. 

Akkurat nå kan du for eksempel komme i julestemning med «Snekker Andersen og den vesle bygda som glømte at det var jul», du får morsom action med Guy Ritchies «The Gentlemen», eller kan nyte Tarantinos nyeste mesterverk «Once Upon a Time in Hollywood». 

Det har aldri vært lettere å finne god underholdning i T-We. 

Legg til nye strømmetjenester i TV- og strømmepakken din

Relaterte artikler

Se flere artikler