Vi hjelper deg i Telenorbutikken

Kunde og selger i Telenorbutikken

Noen ganger er ikke chat eller kundeservice over telefon nok, og man trenger et sted å henvende seg til hvis noe skulle skje med mobilen eller man lurer på noe.

Terskelen for å dra i butikker i disse tider er forståelig nok høyere enn før, men som kunde hos oss i Telenorbutikken vil vi at du skal oppleve at vi tar trygghet og smittevern på alvor hvis du tar turen innom oss.

Dette gjør vi

Vi følger myndighetenes anbefalinger for smittevern og vi har tiltak for å sikre sosial distansering. Vi har innført strenge rutiner på renhold i våre butikker og vasker ned mobilene i butikkene og utsatte flater med bakteriedrepende midler minimum en gang i timen.

i

Informasjon rundt tilgjengeligheten av våre tjenester

Vær oppmerksom på følgende vedrørende mobilforsikring:
  • Erstatningstelefon og Send til reparasjon: noen kunder vil i en periode fremover kunne oppleve noe lengre leveringstid på erstatning og reparasjon. Vår forsikringspartner, SquareTrade, jobber hardt med å opprettholde kapasitet på lager og reparasjon.
  • Kundeservice hos SquareTrade: Kunder vil kunne oppleve noe lengre svartid i en periode fremover. Kundeservice følger helsemyndighetens anbefalinger, og det gjøres flere tiltak for å sikre at man fortsatt skal kunne hjelpe kundene i perioden fremover.

Dette kan vi hjelpe deg med

Vi hjelper deg med alt av spørsmål du måtte ha om mobil og mobilbruk.

Hos oss kan du holde og prøve ny telefon før du kjøper, få tak i tilbehør og tjenester på kort tid, og vi kan sette opp din nye mobil så den er klar til bruk med Fiks ferdig.

Vi vet det kan være ubehagelig å gå inn i butikken hvis det er mange andre der. Vi tar hensyn til dette og kan hjelpe deg rett utenfor butikken også hvis det er ønskelig.

Hvis du ønsker å bruke minst mulig tid inne i butikken, kan du også bestille varer på Telenor.no med Klikk & Hent før du drar i butikken.

Mobiler i Telenorbutikken

Vi er her for deg

Vi er tilstede for å hjelpe våre kunder, og er det noe du lurer på finner du kontaktinformasjon og åpningstider til din nærmeste Telenorbutikk her.