Velkommen til en trygg handel i Telenorbutikken

Kunde og selger i Telenorbutikken

Det er viktig for oss å ta godt vare på deg som kunde og våre ansatte, og i alle butikkene har vi lagt til rette for en tryggere handel.

Nye rutiner for trygge butikker

Vi følger alle anbefalinger og retningslinjer fra FHI. Med smittevernstiltakene på plass, vil våre butikker oppleves noe annerledes i disse dager, men som kunde i Telenorbutikken vil vi at du skal oppleve at vi tar trygghet og smittevern på alvor når du tar turen innom. Vi står klare for å hjelpe deg som før - bare med litt større avstand!

Våre tips for en tryggere handel

  • Hold alltid god avstand, og bruk gjerne en ansiktsmaske

  • Legg gjerne handleturen din til rolige perioder (først eller sist på dagen, tidlig i uken)

  • Hvis du ønsker å bruke minst mulig tid inne i butikken, kan du bestille varer i nettbutikken med Klikk & Hent før du drar i butikken

  • Handle alene hvis du får det til, da blir det bedre plass i butikkene/sentrene

  • Unngå butikkbesøk ved symptomer på sykdom

Inne i Telenorbutikken

Dette kan vi hjelpe deg med

Vi hjelper deg med alt av spørsmål du måtte ha om mobil og mobilbruk.

Gaven til mor, bror og onkel. Vi hjelper deg gjerne med å finne den riktige presangen til hver enkelt.

Hos oss kan du prøve telefonen før du kjøper, få tak i tilbehør og tjenester, og vi kan sette opp din nye mobil så den er klar til bruk med Fiks ferdig.

Vi vet det kan være ubehagelig å gå inn i butikken hvis det er mange andre der. Vi tar hensyn til dette og kan hjelpe deg rett utenfor butikken også hvis det er ønskelig.

Velkommen innom

Vi er inne i en annerledes tid, men ved at vi alle følger retningslinjene fra FHI, kan vi sammen forhindre økt smittespredning. Velkommen til en trygg handel i Telenorbutikken!

Finn din nærmeste Telenorbutikk