Vi hjelper deg i Telenorbutikken

Kunde og selger i Telenorbutikken

Noen ganger er ikke chat eller kundeservice over telefon nok, og man trenger et sted å henvende seg til hvis noe skulle skje med mobilen eller man lurer på noe.

Terskelen for å dra i butikker i disse tider er forståelig nok høyere enn før, men som kunde hos oss i Telenorbutikken vil vi at du skal oppleve at vi tar trygghet og smittevern på alvor hvis du tar turen innom oss.

Dette gjør vi

Vi følger myndighetenes anbefalinger for smittevern og vi har tiltak for å sikre sosial distansering. Vi har innført strenge rutiner på renhold i våre butikker og vasker ned mobilene i butikkene og utsatte flater med bakteriedrepende midler minimum en gang i timen.

info icon

Våre tiltak

  • Telenorbutikken følger de ulike sentrene sine retningslinjer, og du finner oppdaterte åpningstider under de enkelte senternes hjemmesider på nett.

  • Telenorbutikken forbeholder seg til de retningslinjer som er gitt fra Stat- og Helsemyndigheter.

  • Vi har innført tiltak for sosial distansering i butikken.

  • Vi har innført strenge rutiner på renhold i butikken og vasker minst en gang i timen med bakteriedrepende midler.

  • Vi ber om forståelse for at dette ikke er normal situasjon, hverken for våre kunder eller våre selgere i butikk.

  • Vis hensyn og respekt for hverandre.

i

Informasjon rundt tilgjengeligheten av våre tjenester

Dette kan vi hjelpe deg med

Vi hjelper deg med alt av spørsmål du måtte ha om mobil og mobilbruk.

Hos oss kan du holde og prøve ny telefon før du kjøper, få tak i tilbehør og tjenester på kort tid, og vi kan sette opp din nye mobil så den er klar til bruk med Fiks ferdig.

Vi vet det kan være ubehagelig å gå inn i butikken hvis det er mange andre der. Vi tar hensyn til dette og kan hjelpe deg rett utenfor butikken også hvis det er ønskelig.

Hvis du ønsker å bruke minst mulig tid inne i butikken, kan du også bestille varer på Telenor.no med Klikk & Hent før du drar i butikken.

Mobiler i Telenorbutikken

Vi er her for deg

Vi er tilstede for å hjelpe våre kunder, og er det noe du lurer på finner du kontaktinformasjon og åpningstider til din nærmeste Telenorbutikk her.