Få halv pris på skjermbeskyttelse i Telenorbutikken!

Skjermbeskyttelse i Telenorbutikken

Har du knust skjermbeskytteren? Ta turen innom en av våre Telenorbutikker og få 50% på en ny skjermbeskytter – vi setter den på for deg helt kostnadsfritt.

Du får 50% på ny skjermbeskytter i Telenorbutikken - og vi setter den på for deg!

Dersom uhellet skulle skje og skjermbeskytteren din knuser, kan du ta med mobiltelefonen din med den knuste skjermbeskytteren til en av våre 80 Telenorbutikker og få 50% på en ny. Våre kunnskapsrike medarbeidere hjelper deg med å finne den rette skjermbeskytteren til din mobil, og for å gi deg det lille ekstra setter vi den nye skjermbeskytteren på for deg – helt kostnadsfritt.

Finn din nærmeste Telenorbutikk ›

Ta godt vare på mobilen din

En skjermbeskytter beskytter mobiltelefonens skjerm mot riper og støt, og minsker risikoen for at den knuser. Enkelte skjermbeskyttere gir deg også beskyttelse mot bakterier takket være et antibakterielt lag, som tar opptil 99.9 prosent av bakterier som ellers ville storkost seg på skjermen.

Dersom du har både skjermbeskytter og deksel på mobilen din, sørger du for at den holder seg i god stand lenger. Et deksel gjør også at du kan sette et personlig preg på mobilen din, og du finner et bredt utvalg av både deksler og skjermbeskyttere i våre Telenorbutikker.

Les mer om skjermbeskyttelse ›

Nyttig å vite

i

Hvordan fungerer det?

Husk å ta med mobiltelefonen din med den knuste skjermbeskytteren til din nærmeste Telenorbutikk når du skal kjøpe en ny skjermbeskytter. Skjermbeskytter nummer to må kjøpes i Telenorbutikken og vi gir deg halv pris. Vi fjerner den knuste skjermbeskytteren og setter på den nye for deg – helt kostnadsfritt.

Det spiller ingen rolle hvor din knuste skjermbeskytter er kjøpt, og du trenger ikke ha med kvittering. Tilbudet gjelder kun i Telenorbutikken.