Nyhet! Vi lanserer spillportalen Spill

Jente som spiller nettspill

Nå finner dere hundrevis av populære spill for hele familien på ett sted!

Har du opplevd dyre regninger som følge av at barna har spilt et tilsynelatende «gratis» spill? Hva med reklamepauser som ødelegger spillopplevelsen for barna? Det har vi gjort noe med!

Lanserer Spill

Vi ønsket å gjøre det enkelt og trygt å finne gode nettspill for hele familien. Derfor lanserer vi appen Spill i samarbeid med teknologiselskapet Azerion.

– Vi har i lengre tid jobbet med å utvikle en spillportal, og nå er vi endelige klare for å tilby hundrevis av familievennlige spill rett på mobilen eller nettbrettet. Vår nye spillportal heter Spill, og er i første fase en egen app. På sikt vil tjenesten utvikles til å være en mer omfattende nettportal som vil også være tilgjengelig via både PC-en og TV-en, sier Ric Brown, mobildirektør i Telenor Norge.

Familie som spiller nettspill

«Gratis» blir fort dyrt

De finnes mange spill på nett som er gratis å laste ned, men her stopper også den harmløse moroa for mange. Det er nemlig ikke uten grunn at svært mange spill ikke koster penger å laste ned.

– Det finnes mange eksempler på foreldre som mottar høye regninger fordi barna har lastet ned tilsynelatende gratis spill. Når spillet først er lastet ned, oppstår muligheter for kjøp inne i selve spillet. Telenor ønsker å gjøre mobilspill enkelt, trygt og morsomt – uten at du må bekymre deg for hva barna spiller, hvor høye regningene blir, om virus rammer deg eller annonser som forstyrrer opplevelsen, sier Brown.

De mest populære spillene i spillportalen:

 1. Asteroids

 2. Breakout

 3. Pong

 4. Ben 10

 5. Powerpuff Girls

 6. Garfield

 7. Phase 10

 8. Dr. Panda

Prøv Spill i 2 måneder!
Mor og datter som spiller

Spill i yndlingsuniversene deres

Som nevnt vil det være mer enn nok spill å velge blant. I samarbeid med Azerion har spillene blitt håndplukket for å garantere underholdning og glede for hele familien.

– Vi har vært opptatt av å velge ut familievennlige spill som er til glede for både små og store. Samtidig har det vært viktig å inkludere anerkjente spill som leverer høy kvalitet. I vår nye spillportal finner du nærmere 300 spill, eksempelvis fra kjente spillutviklere som Disney og Atari, sier Brown.

info icon

Slik fungerer Spill:

 • Appen kan lastes ned fra Google Play og App store

 • Logg inn med samme ID som brukes til Mine sider

 • En bruker gir 5 unike spillprofiler, så flere kan game samtidig!

 • Prøv gratis i 2 måneder, deretter 79, - måneden.

Lær mer om Spill fra Telenor >