Har du riktig mobilabonnement?

Familie med mobil

Vil du ha full fleksibilitet, ubegrenset bildelagring, alltid nok data, full kontroll på databruken til barna? Her er guiden.

For deg som vil slippe å tenke på data

Mobilabonnementet Fleksi lar deg bruke mobilen akkurat slik du vil, uansett hvilke behov du måtte ha fra måned til måned. Dette er mulig fordi Fleksi tilpasser seg din databruk, og ikke omvendt.

Noen måneder bruker du mer data enn andre, og da er det deilig å ikke være nødt til å stresse med ekstra datapakker og uforutsigbare kostnader. Hver måned starter du nemlig på 10 GB – bruker du mer enn dette vil abonnementet justere seg opp selv, uten at du trenger å ofre det en tanke.

Med Fleksi trenger du heller ikke å stresse med hvor mye data du trenger til å streame musikk. Music Freedom er nemlig inkludert i Fleksi. Dermed kan du streame så mye musikk du vil, uten å bruke av dataen din.

For deg som ønsker forutsigbarhet

Har du ikke behov for så mye mobildata til daglig? Abonnementet Medium passer for deg som trenger mellom 2 og 5 GB data i måneden. Du velger selv abonnement med en fast datamengde som passer deg.

Dersom du skulle bruke mer enn det du har inkludert, får du automatisk samme datamengden du har i abonnementet til halv pris av månedsprisen. Og selvfølgelig har du også Datakontroll, slik at du alltid kan ha kontroll over bruken.

Medium passer for deg som ønsker forutsigbarhet
info icon

Prøv vår abonnementsguide

Usikker på hvilket abonnement som passer for deg? Abonnementsguiden finner det perfekte abonnement for deg basert på din mobilbruk.

Start guiden her

For deg som bruker lite data, og ønsker litt ekstra trygghet

Trygg gir deg en trygg og enkel mobilhverdag, og har også Datakontroll inkludert.

Husk – uansett hvilket Telenor-abonnement du velger, får du alltid en «grunnpakke» det slår gnister av

 • Familiebonus: Alle Telenor-abonnement kan inngå i Familiebonus og bidra til bonusdata. Jo flere Telenor-produkter, desto mer ekstra data blir det hver måned – helt uten ekstra kostnad!

 • Dekning i verdensklasse, der du er: Du har alltid den svært gode Telenor-dekningen og fri fart på vårt kjappe nett.

 • Data Rollover: Lar deg spare opp ubrukt mobildata, slik at du alltid kan ta med deg data over til neste måned.

 • Min Sky: Du har ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky. Alt lagres trygt og enkelt direkte fra mobilen din.

 • Bruk i EU/EØS: Du kan bruke mobilen uten ekstra kostnader i hele EU/EØS – dvs. akkurat som hjemme i Norge.

 • SWAP: Du har mulighet til å kjøpe ny mobil med SWAP, slik at du for eksempel kan bytte til ny mobil hvert år (hvis du vil).

 • Ingen binding: Telenor har ingen binding på mobilabonnementene.

info icon

Samle familien hos Telenor

Det kan være vanskelig å vite hvilke abonnement som passer til hvem. Vil du ha hjelp til å finne den beste løsningen for din familie?
Kom i gang

For barn og unge

Også for barn og unge må vi ta hensyn til at stadig mer skjer på nett, og derfor har også flere av disse abonnementene fått mer inkludert data.

Nå er det også blitt flere varianter å velge mellom: U18 får du fra 600 MB, til 1, 2, 4, 6, 8 eller 12 GB inkludert data.

Alle U11 og U18-kunder har også Nettslett inkludert i sitt abonnement. Med Nettslett får dere profesjonell hjelp hvis dere blir utsatt for netthets. Nettslett dekker eier og bruker av abonnementet, f.eks. forelder og barn.

Music Freedom er inkludert i U18, Sikker Bruk og Datakontroll er inkludert i samtlige abonnement. Det betyr at mobilen er sperret for uønskedes samtaler/SMS – og at du ikke trenger å bekymre deg for at datakostnadene løper løpsk.

Også barn under 11 år med sin første mobil har et spesialtilbud tilpasset seg i U11 – et perfekt alternativ til kontantkort.

De fleste under 11 år bruker mobilen mest til å sende meldinger og ringe med. U11 koster kun 99,- per måned, og har fri bruk av ringeminutter, SMS og MMS, i tillegg til 400 MB inkludert.

Abonnementet passer derfor for de barna som i utgangspunktet ikke bruker særlig mye data, og som bare trenger litt i blant, for eksempel til å kjøpe en bussbillett. Men du kan også enkelt gi mer data – for eksempel som ukelønn? – med Familiebonus.

For deg mellom 18 og 28

Yng er bare for deg mellom 18 og 28 – laget for deg som har en hverdag som er utenkelig uten mobilen. Her følger det med flere helt unike fordeler:

 • Music Freedom: Du kan streame musikk uten å bruke av din inkluderte data
 • SWAP Pluss: Har du Yng og kjøper ny mobil med SWAP, får du ikke bare skjermforsikring inkludert, men også SWAP Plussforsikring. Mister eller ødelegger du mobilen, bare melder du det inn på nettet – og får tilsvarende erstatningsmobil dagen etter.
 • Nettslett: Få profesjonell hjelp til å fjerne uønsket innhold og håndtere situasjonen – hvis du blir krenket, mobbet, misbrukt eller truet på nettet.
 • Goodies: Goodies er en rekke ekstrafordeler du som Yng-kunde kan velge blant – for eksempel kule gadgets eller ekstra feriedata. Jo større datamengde du har i abonnementet, dess flere Goodies kan du velge – og disse kommer alltid i tillegg til Music Freedom og SWAP Plussforsikring.
 • Yng-abonnementene går fra 4 til 30 GB
info icon

Telenor-abonnement for alle

Nå kan du prøve Telenor i 2 måneder. Er du ikke fornøyd, får du månedsprisene tilbake. Velg det abonnementet du ønsker - Telenor ordner alt med overføring fra din gamle operatør.

Dette er inkludert i alle Telenor-abonnement:

 • Fri bruk av minutter, SMS, MMS og inkludert data i hele EU/EØS
 • Ubegrenset lagring av mobilbildene dine med Min Sky 
 • Telenor-dekning gir rå dekning og fart - overalt! 
 • Ingen binding 
 • Ubrukt data automatisk med til neste måned med Data Rollover
Finn mobilabonnementet som er riktig for deg
Se alle mobilabonnement