Beste mobilabonnement for deg og hele familien.

Familien er samlet i kjøkkenet. Flere av dem har mobiler.

Har alle i familien riktig abonnement? Sjekk vår guide og se hva som passer best for dere. Dette er våre beste mobilabonnement – for alle aldre og alle behov!

 

Vårt beste mobilabonnement for deg som trenger ubegrenset data

Med abonnementet Next får du full frihet til å bruke mobilen akkurat slik du vil. Du har ubegrenset data, og velger selv hastighet på abonnementet ditt. Du får også fri bruk av data, minutter, SMS og MMS i hele Norge og EU/EØS.

Hvis du bruker mer enn 100 GB, senkes hastigheten til 3 Mbit/s resten av måneden. Du har fortsatt ubegrenset data, og kan surfe relativt normalt – men det vil gå noe saktere. Hvis du vil øke hastigheten igjen, kan du kjøpe en Hastighetsreload.

TIPS: Er dere to eller flere som har Next i familien, får dere familierabatt. Vår nye familieløsning Next Familie passer alle typer familie, både små og store!

Bestill Next

Vårt beste mobilabonnement for deg som bruker mobilen mye, men ikke hele tiden

Med 15 GB+ er du trygg på at du har nok data til det du trenger mobilen til. Du får hele 15 gigabyte hver måned – pluss litt til, hvis du trenger det! Og du velger selv hvilken hastighet du vil ha på ditt abonnement.

Skulle du trenge litt mer enn 15 gigabyte en måned, kan du bare fortsette å bruke mobilen med en lavere hastighet – helt uten ekstra kostnad. Det er fortsatt mye du kan gjøre, som for eksempel lese nyheter, vippse, høre på podcast, streame musikk og bruke kart. Det vil bare gå litt tregere. Har du behov for å øke hastigheten igjen, bestiller du bare en hastighetsreload.

Bestill 15 GB+

Vårt beste mobilabonnement for deg som ikke trenger ubegrenset data

Hvis du foretrekker en fast datapakke, anbefaler vi abonnementet Original. Her kan du velge mellom datapakker fra 2 GB til 10 GB i måneden.

Dersom du skulle bruke mer enn det du har inkludert, kan du enkelt bestille samme datamengde som du har i abonnementet – til halv pris av månedsprisen. Dette gjør du enkelt i Mitt Telenor-appen. Du har selvfølgelig også Datakontroll inkludert, slik at du alltid har full oversikt over databruken din, og ikke får noen overraskelser på fakturaen.

Bestill Original
Finn riktig abonnement
Se alle våre abonnement

Vårt beste mobilabonnement for deg mellom 18 og 28

Yng Next er et abonnement med ubegrenset data – bare for deg mellom 18 og 28. Etter 100 GB senkes hastigheten til 3 Mbit/s. Du kan fortsatt surfe relativt normalt – men det vil gå noe saktere. Hvis du vil øke hastigheten igjen, kan du kjøpe en Hastighetsreload.

Du får selvsagt også fri bruk av minutter, SMS og MMS og flere viktige fordeler:

  • Data Freedom: Med Data Freedom får du 100 GB ekstra data og fri hastighet i en uke opptil fem uker i året - uten at det koster noe ekstra.

  • SWAP Pluss: Har du Yng og kjøper ny mobil med SWAP, får du ikke bare skjermforsikring inkludert, men også vår aller beste forsikring; SWAP Plussforsikring. Skulle du miste eller ødelegge mobilen, melder du det bare inn på nettet – og får en tilsvarende erstatningsmobil dagen etter.

  • Nettslett: Få advokathjelp hvis du blir utsatt for netthets eller får privat innhold spredt på nett uten tillatelse.

Trenger du ikke ubegrenset data? Vi har også abonnementet Yng med fast datakvote i måneden. I tillegg får du samme fordeler som for Yng Next.

Bestill Yng Next
info icon

Samle familien hos Telenor

Det kan være smart å samle hele familien hos oss! Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for deg og din familie. Fyll inn hvor mange dere er og kontaktinformasjon, så vil en av våre rådgivere kontakte deg med et forslag som passer dere.

Kom i gang

For barn og unge

For barn og unge under 18 år har vi abonnement som gir både deg som forelder og barnet ditt ekstra trygghet og kontroll.

Disse abonnementene har flere viktige sikkerhetstjenester inkludert:

  • Nettslett: Gir dere advokathjelp hvis barnet blir utsatt for netthets eller får privat innhold spredt på nett uten tillatelse.

  • Nettvern: Et innebygget filter i vårt nett som gjør det sikrere å surfe på mobilen.

  • Sikker Bruk: En tjeneste som sperrer mobilen for uønskede samtaler/SMS og dyre Teletorg-tjenester.

  • Datakontroll: En tjeneste som sørger for full stopp på databruken når inkludert mengde er brukt opp. Gjelder i Norge og EU/EØS.

Vårt beste mobilabonnement for de yngste

Trygg Start er skreddersydd for de yngste som skal få sin første mobiltelefon.

Trygg Start inkluderer Mobilmerket. Det er en leken øvelse laget for at barn kan lære mer om mobilbruk og bevisstgjøres på å ta smarte valg – enten de allerede har eller ønsker seg egen mobil.

Abonnementet passer perfekt for de barna som i utgangspunktet ikke bruker særlig mye data, og som bare trenger litt i blant, for eksempel til å kjøpe en bussbillett.

De fleste under 11 år bruker mobilen mest til å sende meldinger og ringe med, og for kun 99 kr per måned får de derfor fri bruk av ringeminutter, SMS og MMS, og i tillegg har de 400 MB inkludert.

Bestill Trygg Start
info icon

TIPS: Få mer data hver måned – uten ekstra kostnad

Sjekk ut Familiebonus. Det er Telenors populære «bonusprogram» hvor dere får ekstra data hver måned – helt uten ekstra kostnad. Jo flere Telenor-produkter dere har, desto mer ekstra bonusdata blir det!

Og Familiebonus er spesielt populært blant unge. Hele 30 % av all bonusdata som blir delt ut, tilfaller nemlig barn og unge under 18 år. Så i kombinasjon med f.eks. Trygg Start kan det fort bli en veldig god deal.

Vårt beste mobilabonnement for de litt eldre barna

U18 er skreddersydd for å gjøre mobilhverdagen tryggere og enklere for våre ungdommer. Det er mulig å velge mellom datapakker fra 1 GB og helt opp til 20 GB. Og Data Rollover er selvfølgelig inkludert, slik at ubrukt data automatisk overføres til neste måned.

Bestill U18
info icon

Dekning i verdensklasse

Uansett hvilket abonnement du velger, får du dekning og hastigheter i verdensklasse. Det betyr at du kan bruke mobilen til akkurat det du vil – der du er. Og i tillegg kommer nå 5G og åpner døren til helt nye mobilopplevelser. Det er bare å glede seg!

Alt du vil vite om dekning

Prøv Telenor i to måneder

Nå kan du prøve hvordan det er å være Telenor-kunde i to måneder. Er du ikke fornøyd med abonnementet ditt, får du månedsprisene tilbake. Velg det abonnementet du ønsker, så ordner vi alt med overføring fra din gamle mobiloperatør.

Prøv oss i to måneder!

Alltid med Telenor

Les mer

Du får selvfølgelig også: