Har du riktig mobilabonnement?

Familie med mobil

Vi har abonnement for store og små med mange inkluderte fordeler. Finn abonnementet for deg her!

For deg som vil ha ubegrenset med data

Med Next får du full frihet til å bruke mobilen akkurat slik du vil. Du har ubegrenset data, og velger selv hastighet på abonnementet ditt. Du får også fri bruk av data, minutter, SMS og MMS i hele Norge og EU/EØS.

Hvis du bruker mer enn 100 GB, senkes hastigheten til 3 Mbit/s resten av måneden. Du har fortsatt ubegrenset data, og kan surfe relativt normalt – men det vil gå noe saktere. Hvis du vil øke hastigheten igjen, kan du kjøpe en Hastighetsreload.

Bestill Next

For deg som ikke trenger ubegrenset data

Abonnementet Original lar deg velge mellom faste datapakker fra 1 GB til 12 GB i måneden.

Dersom du skulle bruke mer enn det du har inkludert, kan du enkelt bestille samme datamengden du har i abonnementet til halv pris av månedsprisen i Mitt Telenor-appen. Du har selvfølgelig også Datakontroll, slik at du alltid har oversikt over databruken din.

Bestill Original
Finn abonnementet for deg
Se alle
info icon

Samle familien hos Telenor

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for store og små. Fyll inn hvor mange dere er og kontaktinformasjon, så vil en av våre rådgivere kontakte deg med et forslag tilpasset dere.

Kom i gang

For barn under 11 år

For barn og unge har vi abonnementene som gir deg og barnet ditt ekstra trygghet og kontroll. Abonnementene har også blitt kåret til de tryggeste mobilabonnementene for barn av Barnevakten.

Barn under 11 år med sin første mobil har et spesialtilbud tilpasset seg i U11 – et perfekt alternativ til kontantkort.

De fleste under 11 år bruker mobilen mest til å sende meldinger og ringe med. U11 koster kun 99,- per måned, og har fri bruk av ringeminutter, SMS og MMS, i tillegg til 400 MB inkludert.

Abonnementet passer derfor for de barna som i utgangspunktet ikke bruker særlig mye data, og som bare trenger litt i blant, for eksempel til å kjøpe en bussbillett. Ønsker dere mer data? Med Familiebonus får dere ekstra data hver måned  – helt uten ekstra kostnad.

Bestill U11

For barn under 18

Med U18 kan dere velge mellom 600 MB til 12 GB datapakker i måneden. Music Freedom er også inkludert i U18, så brukeren av abonnementet kan streame så mye musikk de vil uten å bruke av inkludert data.

Med U18 får dere også Sikker Bruk og Datakontroll. Det betyr at mobilen er sperret for uønskede samtaler/SMS – og at du ikke trenger å bekymre deg for at datakostnadene løper løpsk.

Nettslett er inkludert i alle våre abonnement for barn og unge. Med Nettslett får dere profesjonell hjelp hvis dere blir utsatt for nettmobbing eller private bilder på avveie. Nettslett dekker bruker av mobilabonnementet.

Les mer om Nettslett

Bestill U18

For deg mellom 18 og 28

Yng Next er bare for deg mellom 18 og 28 – et abonnement med ubegrenset data og en rekke helt unike fordeler:

  • Music Freedom: Du kan streame musikk uten å bruke av din inkluderte data.

  • SWAP Pluss: Har du Yng og kjøper ny mobil med SWAP, får du ikke bare skjermforsikring inkludert, men også SWAP Plussforsikring. Mister eller ødelegger du mobilen, bare melder du det inn på nettet – og får tilsvarende erstatningsmobil dagen etter.

  • Nettslett: Få profesjonell hjelp til å fjerne uønsket innhold og håndtere situasjonen – hvis du blir krenket, mobbet, misbrukt eller truet på nettet.

  • Goodies: Goodies er en rekke ekstrafordeler du som Yng-kunde kan velge blant – for eksempel ekstra utstyr med Gadgets eller tilgang til VG+.

Trenger du ikke ubegrenset data? med Yng Goodies får du en fast datakvote i måneden – samt alle fordelene listet opp over.

Bestill Yng Next

Telenor-abonnement for alle

Nå kan du prøve oss i to måneder. Er du ikke fornøyd, får du månedsprisene tilbake. Velg det abonnementet du ønsker, så ordner vi alt med overføring fra din gamle operatør.

Prøv oss i to måneder!

Alltid med Telenor

Les mer

Du får selvfølgelig også: