Dette er sommerens heteste tilbehør til mobilen

Tilbehør til mobilen

Få mest mulig ut av mobilsommeren med disse tipsene.

Kanskje ønsker du å ligge i gresset og lese en god bok – eller planlegger å tilbringe mest mulig av tiden i vannet? 

Uansett hvordan du nyter sommeren, er mobilen med deg. Og kanskje kan den gjøre de lyseste månedene enda litt bedre? 

Her har vi derfor samlet noen tips til hvordan du kan få mest ut av mobilsommeren – fra musikk og design, til lading og sporing.

Telenors Ladeavtale gir trådløs lading på farta

Aldri gå tom for strøm!

Å gå tom for strøm er irriterende. Spesielt hvis du er i ferd med å ta et bilde eller få en ny rekord i favorittspillet. Eller er midt i en viktig telefonsamtale…

Ikke noe dilldall med Telenors Ladeavtale (399,-): Her får du en ekstra kraftig nødlader med stor kapasitet som støtter USB-C, Micro-USB og Lightning – og ikke minst, trådløs lading.

Ha god lyd på stranda

vei til stranda også, for så vidt (men ta hensyn til folk rundt deg). Eller ute på telttur. Den trådløse bluetooth-høyttaleren JBL GO 3 (499,-) er en kompakt og vanntett minihøyttaler med stor lyd og en veldig hendig karabinkrok.

JBL GO 3

Hvis du mister noe: Apple AirTag

Bruker du iPhone? Apples AirTag (329,-) er en hendig liten sporingsbrikke som får plass på nøkkelknippet (husk nøkkelringholder!) og kan brukes til å spore opp det samme nøkkelknippet (eller hva som helst annet) hvis du mister det. Bare gå inn på telefonen og se hvor den er på kartet, eller spill av en lyd.

NB: Finnes også i 4-pack!

Apple AirTag

Klimavennlig mobilbeskyttelse

Mobilen skal tåle en del strabaser, men noen ganger er man uheldig. Her er et sommerhett tips: Beskytt både telefon og klima med et knalltøft og 100 prosent resirkulert Dbramante Greenland-deksel (299,-).

PS: Finnes i mange farger!

iPhone-deksel

For den ekstra stilbevisste

Du er ute etter noe mer enn beskyttelse i dekselet ditt. Der den ligger på svaberget er du også opptatt av hvordan mobilen ser ut. Sammen med et matchende etui for AirPod-pluggene kan du være både sikker og stilig – og stilsikker.

Sjekk utvalget av stilige AirPods-etui (299,-) og designdeksel til iPhone (299,-) fra iDeal of Sweden!

iPhone-deksel
Design-etui til AirPods Pro

Bonus for deg med stor skjerm: PanzerGlass iPhone

Store skjermer er bra for bilder og underholdning, men kan også være litt ekstra utsatte for riper og skader. Med skjermbeskyttelse fra PanzerGlass (399,-) slipper du å bekymre deg for akkurat det.

OBS: Husk at også små skjermer kan knuse ...