Dette kan du legge under juletreet i år

Gavetips i alle prisklasser

Her er gavetipsene som garantert vil falle i smak – i flere ulike prisklasser.

Er du usikker på hva du skal gi i julegave til kjente og kjære? Vi har samlet sammen et knippe julegavetips i fire ulike prisklasser, enten det er trådløse hodetelefoner, høyttalere eller lekre mobildeksler du er ute etter.

God julegaveshopping!

Smart tilbehør trenger ikke koste skjorta

Gavetips under 500 kroner

Gaver til under 500,-

Telefoner går fort i bakken, og da er det kjekt å ha et deksel så ikke dyre reparasjoner må til. iDeal har flere fargerike varianter å velge mellom, både for ulike iPhone-modeller, og for Samsung Galaxy. KEYs stilrene deksler appellerer til de fleste, og fås også for ulike iPhone- og Samsung-modeller. Eller kanskje det kan friste med et deksel i ekte skinn fra dbramante under treet? Med iDeals magnetiske kortholder får også gavemottakeren samlet alt det viktigste sammen med telefonen. Kjekt!

Også andre ting enn mobilen kan forøvrig være greit å beskytte med et deksel: iDeals lekre Airpods-etui er også en god måte å ta vare på øreproppene på ... med stil.

Det er dumt å gå tom for strøm. PNYs populære hurtiglader for bilbruk er essensiell om den du skal gi gave til er mye på veien. Eller hva med en trådløs lader til Apple-entusiasten? Den nye MagSafe-laderen til iPhone 12-modellene gir kraftig og trådløs lading i kjent Apple-stil.

Mobilkameraer er bedre enn noensinne og PNYs mobilstativ er ypperlig for fotografer. Tripoden er kompakt, fleksibel og lett å ta med seg på farten.

Sjekk ut hele utvalget vårt av mobilladere, samt alle typene mobildeksler.

Gavetips under tusenlappen

500,- til 1000,-

Om noen brukte alle pengene sine på en iPhone 12, så er det topp å supplere med et beskyttende MagSafe-deksel. Disse magnetiske dekslene finnes både i skinn og silikon samt en gjennomsiktig variant. Dette kan være redningen!

Det finnes også glimrende hodetelefoner som ikke koster skjorta. For eksempel Beats Flex ørepropper som har ypperlig lyd, eller JBL Tune hodetelefoner.

Og ikke glem trådløse høyttalere, som gir topp lyd både i hjemmet, på hytta eller under den velfortjente pausen i marka. Favoritten Wonderboom 2 gir kraftig lyd i kompakt format, mens Sonys XB01 er en liten, hendig og fargerik gledesspreder.

Sjekk ut hele utvalget vårt av høyttalere, hodetelefoner og øretelefoner.

Julegavene til «den som har alt»?

Gavetips mellom 1500 og 2000 kroner

Gaver fra 1000,- til 2000,-

Noen personer er det alltid litt ekstra vanskelig å kjøpe gaver til. Da kan det for det første være greit å vite at du alltid har 60 dager åpent kjøp på alt du kjøper på Telenor.no – med fri retur. Men det er jo greit å treffe blink når du først kjøper en gave.

Det er mye god lyd der ute, og JBLs trådløse og fargerike Flip 5 og Charge 4 gir god og enda bedre trådløs lyd som passer i de fleste settinger, for ikke å snakke om ypperlige Ultimate Ears Megaboom 3.

Samsungs førsteklasses Galaxy Buds Live-ørepropper har høstet lovord fra ekspertene, og er en perfekt gave til alle Android-brukere – mens Apple-brukere med god grunn sverger til sine AirPods, som nå også kan lades trådløst. Også Jabras ypperlige trådløse treningsørepropper Elite Active 65t kan være perfekt til den som ønsker å kvitte seg med gamle ledning-ørepropper.

Til den som har alt kan kanskje en trådløs lader være tingen. Zens Liberty Glass Edition er en stilig Qi-lader for både Apple og Samsung.

Når kun det beste er godt nok

Gavetips fra 2000 kroner og oppover

Gaver til over 2000,-

Om du ønsker å gi en helt spesiell gave, er nettbutikken stedet å gå til. Apple Watch har nå nye modeller i flere prisnivåer, og Samsung Galaxy Watch Active er perfekt for treningsglade Android-brukere.

Apple-brukere vil garantert ha glede av AirPods Pro, som byr på svært imponerende støydemping – mens alle som setter pris på god lyd vil sette pris på trådløse hodetelefoner fra Sony eller Jabra. Om du kjenner noen som ennå ikke har fått oppleve livet med gode, støydempende hodetelefoner, så er du garantert en vinnerpakke under treet.

Og ikke minst, de nye iPad-modellene har kommet, med alt man kan ønske seg av et nettbrett. Det betyr samtidig at du kan gjøre et kupp på de noe eldre modellene.

Her kan du se hele utvalget vårt av smartklokker.

I Telenors nettbutikk får du alltid