Fikk du ikke det du ønsket deg til jul?

Julegavetips 2021

Harde pakker under treet ... eller fikk du ikke det du ønsket deg? Her er julegavetipsene som garantert vil slå an, også om du må kjøpe dem til deg selv i etterkant.

Den lune og gode høytiden over oss igjen, og forhåpentlig får du feiret den sammen med dine nære og kjære.

Jul betyr også julegaver, og da er det ikke naturlig å ønske seg noe spesielt. Men hva om du ikke får det du hadde håpet på?

Da har vi samlet en rekke gode julegavetips her – som trygt også kan kjøpes til deg selv etter jul, om du ikke fant det du leter etter under treet.

Til den som liker litt lyd i livet

Det er flere solide alternativer for deg som vil glede dine nærmeste med god lyd.

Hva med eksepsjonell lydkvalitet og smarte lyttefunksjoner som kan justeres – samt støykansellering i verdensklasse? Det får du med disse favorittene fra Sony, som vi også har et godt juletilbud på.

Men også de aller minste fortjener god lyd, med hodetelefoner som er skreddersydd for barn – for en trygg lydopplevelse.

God lyd til iPhone-elskeren

De nye AirPods 3 følger i fotsporene til to generasjoner med trådløse øreplugger, med suveren lyd – og kortere «pinner» enn forgjengerne. Dessuten er den vann- og støvsikker, og kan lades trådløst!

Om du i tillegg ønsker støykansellering, er AirPods Pro den perfekte følgesvenn til din iPhone.

  Apple AirPods (3gen)

  Apple AirPods (3gen)

  Airpods (3.gen) med romtilpasset lyd som plasserer lyden rundt deg. Adaptiv EQ som justerer musikken etter øreformen din, og lengre batteritid som lades opp på et blunk. Både AirPods og MagSafe-ladeetuiet er vann- og svettebestandige med en rangering på IPX4, så de tåler alt fra regn til tunge treningsøkter.
  Fra 1.990,-

  Apple AirPods Pro med Magsafe

  Apple AirPods Pro med Magsafe

  AirPods Pro har en ny design med Aktiv støyreduksjon for et større og mer detaljert lydbilde, Lydfremheving som gjør at du hører mer fra omgivelsene og en justerbar passform som er behagelig hele dagen. I likhet med AirPods kobles AirPods Pro automatisk til Apple-enhetene dine. Og de er klare til bruk når du tar dem ut av etuiet.
  Fra 2.990,-

  Apple AirPods med ladeetui

  Apple AirPods med ladeetui

  AirPods er trådløse øretelefoner – på en helt ny måte. Når du tar dem ut av ladeetuiet, slår de seg på og kobler seg til din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.Med ett lite trykk er AirPods klare for bruk. De slår seg på automatisk og er alltid tilkoblet. AirPods-øretelefonene merker når de sitter i ørene dine, og de setter seg på pause når du tar dem ut.
  Fra 1.450,-

  Apple AirPods Max
  Apple AirPods Max
  Apple AirPods Max
  Apple AirPods Max

  Apple AirPods Max

  AirPods Max kombinerer ekte Hi-Fi-lyd med aktiv støyreduksjon for å gi deg en enestående lytteopplevelse.  Fyldige basstoner, presise mellomtoner og krystallklar diskant gir rom til hver eneste tone og skaper et luftig lydbilde. 20 timer med lytting, filmtitting og taletid. Lades enkelt med Lightning-tilkobling.
  Fra 6.990,-

  Men husk! Lyd er til for å deles, og da er disse bærbare høyttalerne midt i blinken:

  Perfekt til den som alltid leter etter nøklene sine?

  Vi kjenner alle noen som alltid er sent ute fordi de ikke finner lommebok, nøkler eller alt mulig annet. Kanskje er det deg? Uansett hvem gaven er til, kan disse smarte sporingsbrikkene (og tilbehør) være et knallgodt tips for å holde styr på alle tingene:

  Apple AirTag

  Apple AirTag

  AirTag gjør det superlett å holde styr på tingene dine. Heng en brikke på nøkkelknippet, legg en annen i ryggsekken. Og vips, så dukker de opp i Hvor er?-appen, der du også har full kontroll på alle Apple-enhetene dine – og kan holde følge med familie og venner. AirTag leveres i pakning med 1 eller 4 stk.
  Fra 329,-

  Apple AirTag 4pk

  Apple AirTag 4pk

  AirTag gjør det superlett å holde styr på tingene dine. Heng en brikke på nøkkelknippet, legg en annen i ryggsekken. Og vips, så dukker de opp i Hvor er?-appen, der du også har full kontroll på alle Apple-enhetene dine – og kan holde følge med familie og venner. AirTag leveres i pakning med 1 eller 4 stk.
  Fra 1.099,-

  Apple AirTag nøkkelring lær. lærbrun
  Apple AirTag nøkkelring lær. lærbrun
  Apple AirTag nøkkelring lær. lærbrun

  Apple AirTag nøkkelring lær. lærbrun

  Nøkkelringen i lær er laget av førsteklasses materialer. Det rustfrie stålet er like flott som det er sterkt, og det europeiske læret er spesial­garvet og mykt. Og den passer godt over AirTag, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at den skal falle ut. (AirTag selges separat)
  Fra 399,-

  Samsung Smart Tag+
  Samsung Smart Tag+

  Samsung Smart Tag+

  Bluetooth-drevne SmartTags+ er enkle å feste på et par nøkler, en veske eller også på familiens kjæledyr. Har du mistet en gjenstand, men tror at den befinner seg i nærheten, trykker du på ringeknappen på mobilen og deretter følger den velkjente lyden fra ringesignalet som ringer etter deg med et volum som du har stilt inn.
  Fra 399,-

  Den den som liker å være aktiv ... eller alltid påkoblet?

  Moderne smartklokker kan måle det aller mest, både hvordan kroppen din har det ... og hvor aktivt du bruker den. Men de kan også så mye mer, og i mange tilfeller gjøre hverdagen enklere uten at du må innom mobilskjermen hele tiden. Og jo, de viser også tiden - og ser svært bra ut!

  Hva med et nytt nettbrett?

  Mange av oss har kanskje et gammelt nettbrett liggende ... og kanskje er det på tide med en oppgradering? For de som er mye på farten, kan det være kjekt med 5G-støtte ... enten det skal jobbes eller underholdes.

  Tilbehør til en ny iPhone

  Har den du kjøper gave til (eller er det deg?) kanskje fått seg en ny iPhone? Da kan kanskje vårt favorittilbehør komme godt med, både for lading, men også for daglig bruk (med en praktisk lommebok som alltid er med, og et deksel som gjør mobilen nær uknuselig).