Julegavetips

Savnet du noe under juletreet i år?

Det er fortsatt gode tilbud i nettbutikken – nå kan du finne en romjulsgave til deg selv.  
Julegavetips

Til den treningsglade

Smartklokke står høyt på listen over elektronikk folk har lyst på. Vi forstår dem godt. En smartklokke kan brukes til alt fra å måle aktiviteten din, analysere formen din, til å hjelpe deg å sove bedre. En perfekt investering for dem som er litt ekstra opptatt av trening og helse.

Hva med?

Apple Watch series 9
Den nyeste smartklokken fra Apple er både stilig og kraftig. Chipen er den kraftigste noensinne, og skjermen er blitt dobbelt så lyssterk. Du kan til og med ta den med på svømmetur i bassenget!

Samsung Galaxy Watch6
Dette er en lett og ledig smartklokke med en stor og god klokkeskjerm. I tillegg til de vanlige målingene du forventer, har klokken andre spennende funksjoner som for eksempel «Sleep Coaching».

Apple Watch SE
Denne smartklokken gir deg mye moro for pengene. Klokken har de viktigste funksjonene du ønsker deg, som trenings- og helsemåling, til en hyggeligere pris.

Til den musikkglade

Kjenner du en podkast-entusiast, lydboklytter eller bare en som elsker musikk? Ørepropper er nærmest blitt en nødvendighet, og kommer nå med stadig flere og bedre funksjoner.

Hva med?

Apple AirPods Pro (2.gen)
Det er en grunn til at disse øreproppene er en storfavoritt. Her får du kanskje den beste støydempingen som finnes på markedet, samt romtilpasset lyd. For å nevne noe.

Google Pixel Buds Pro
Her får du stor lyd i små ørepropper. Aktiv støyreduksjon tilpasser seg øret ditt og stenger forstyrrende lyd ute. Ørepropper i toppklasse!

Apple AirPods (2.gen)
Dette er øreproppene for dem som ønsker god lyd til en rimeligere pris. Lytt til favorittmusikken din i opptil fem timer. Etter et lite kvarter i etuiet kan du høre på i tre timer til!

JBL JR460
Barn fortjener også god lyd! Disse trådløse hodetelefonene er finjustert for barns hører og hoder. De er komfortable og enkle å bruke, selv for små barn på farten.

Til teknologen

Dame med pakke

Vi kjenner alle en som setter pris på de små, teknologiske dingsene som løser store og små hverdagsproblemer. Hva er vel da bedre enn en smart og nyttig romjulsgave til deg selv som gjør livet litt lettere?

Hva med?

Anker Magsafe 3-i-1 ladekube
En innertier til den som ofte er på reisefot. Med denne ladekuben kan du lade iPhone, AirPods og Apple Watch, helt samtidig! Ladekuben er både bærbar og kompakt, slik at du alltid har fullt batteri på reisen.

Apple AirTag
Kjenner du også en som alltid surrer bort tingene sine? En sporingsbrikke gjør det superlett å holde styr på pass, nøkler og lommebøker.

Google Chromecast
Med Google Chromecast får du samlet all TV-underholdningen din på ett sted, uten å måtte hoppe fra app til app. Perfekt for den som har TV-favorittene sine litt her og litt der.

BackBone One
Lurer du på hva du skal gi til familiens gamer til jul? BackBone One forvandler iPhonen din til en spillkonsoll, slik at du kan spille PlayStation-spillene dine hvor du vil. BackBone One finnes også for Xbox.

Klar for nytt år med ny mobil

Nytt verktøy, leketøy eller snakketøy? Det er mange grunner til å ønske seg ny mobil. Disse toppmodellene har nå ekstra hyggelige kampanjepriser.

Hva med?

Apple iPhone 14 Plus
Dette var den største nyheten i iPhone 14-porteføljen – bokstavelig talt: En mobil som har de samme spesifikasjonene som iPhone 14, men med en større skjerm på 6,7 tommer. Velg blant seks friske farger.

Samsung Galaxy S23+
Denne kraftige mobilen har den hittil beste prosessoren i en Galaxy. Skjermen gir en lynrask menyopplevelse, og kamera med både telefoto, ultravidvinkel og 3x optisk zoom sikrer deg flotte og knivskarpe bilder hver gang.

Google Pixel 8 Pro
Dette er en elegant og kraftig mobil. Mobilen har fire fantastiske kameraer, med blant annet egen telelinse med 5x zoom og forbedret autofokus. Batteriet varer hele dagen, og lader raskere enn noensinne.