Snø, ski og stabilt internett på hytta i vinter

Trådløst Bredbånd hytte

Skal du på hytta i vinterferien? Trådløst Bredbånd fra Telenor sikrer kosen med lynraskt internett. Har du T-We, får du også en komplett TV-løsning uten at du trenger å betale ekstra.

Det finnes neppe noen nasjoner i verden som har et mer lidenskapelig forhold til hytta enn oss nordmenn. 

Vi griper enhver mulighet til å komme oss bort fra hverdagen, og helgene på hytta – med deilig mat og drikke og kombinasjonen av friluftsliv på dagtid og innekos på kveldstid – er helt nødvendig for mange av oss når kulden setter inn. 

Men et nytt element er blitt en stadig viktigere del av hyttelivet de siste årene: Raskt og stabilt internett. For mange blir dette levert med Trådløst Bredbånd fra Telenor.

Bestill Trådløst Bredbånd på hytta her
info icon

Derfor bør du velge Trådløst Bredbånd

Trådløst Bredbånd blir levert inn i hytta gjennom Norges beste mobilnett, og er ideelt i områder uten tilgang til Telenors fastnett. 

Ved hjelp av en antenne som festes på husveggen får du hastigheter opptil 500 Mbps (forutsetter 5G), og du trenger ikke grave noen kabel gjennom hytteeiendommen. 

Dessuten trenger du ikke bekymre deg over å bruke opp datakvoten. Du kan nemlig strømme TV, spille spill og ha hjemmekontor uten å ofre kvoten en tanke.

Film, TV og hjemmekontor

Det handler ikke bare om strømming av musikk eller en spontan spillkveld venner imellom, mens vinden uler utenfor vinduet.

Mange bruker også internett som TV-løsning. Har du T-We fra Telenor, kan du strømme dine favorittkanaler, filmer og serier – uten ekstrakostnad.

For eksempel kan du bruke T-We-appen for Apple TV eller nettbrett. For mange er det også viktig med muligheten til å kunne gjennomføre hyttekontor om det trengs.

Trådloest bredbånd

Å dra til hytta på torsdag og bruke den første delen av fredagen på jobb er blitt vanlig – ikke minst de siste par årene. 

Enten du må besvare mail, laste opp store filer eller være med på videokonferanse: Å være på et velfungerende nett når du jobber, gjør turen nedover bakken når du endelig har fri desto herligere.  

Dessuten vil et stabilt og raskt internett kanskje gjøre det mer lystbetont med hyttetur for barna, med behovene de har for strømming og spill over nett.

Bredbånd over Norges raskeste mobilnett

Trådløst Bredbånd er et raskt og stabilt bredbånd, levert over Norges beste mobilnett, som passer perfekt for deg med hytte uten tilgang til fibernett. 

Velger du å få internett på hytta gjennom Trådløst Bredbånd, sørger Telenor for installasjonen av en diskret utendørs antenne som monteres på husveggen. 

Antennen sørger for et sterkt og stabilt signal fra mobilnettet inn i huset, og er også klargjort for 5G. Du trenger derfor ikke bytte utstyr når 5G-nettet blir tilgjengelig på hytta, hvis ikke det er tilgjengelig allerede.

Traadloest

Med ubegrenset data kan dere bruke nettet til alt dere vil, inkludert strømming av TV-serier og filmer.

Med Telenors nyeste ruter og Alltid WiFi vil du også være garantert nett i hele hytta, selv om den eventuelt er stor.

I områder med 5G tilbyr Telenor hastigheter opptil 500 Mbps, og du kan strømme, bruke hjemmekontor og surfe som normalt, uten å bekymre deg for datakvoten. Les mer om Trådløst Bredbånd og de ulike abonnementene du kan velge mellom.

Bestill Trådløst Bredbånd på hytta her

Relaterte artikler

Se flere artikler