Dette er gavene konfirmanten faktisk ønsker seg

Det er ikke bare-bare å finne gaver til konfirmanten. Her gir vi noen hete tips til den perfekte konfirmasjonsgaven.

Finn riktig konfirmasjonsgave - her en ung mann som knytter slipset sitt

Konfirmasjon betyr fest og glede – men ofte også hodebry når du skal finne den perfekte gaven til en tenåring med høye forventninger.

Heldigvis er det én type konfirmantgave som alltid faller i smak … nemlig harde pakker med ny teknologi.

Hos Telenor har vi et godt utvalg av gaver konfirmanten både ønsker seg og kommer til å få god bruk for. Her er noen av våre heteste tips:

Apple Watch – kraftpakke på håndleddet

Armbåndsur er en konfirmasjonsgave med lange tradisjoner – og Apple Watch er her for å ta over stafettpinnen i en stadig mer påkoblet tidsalder.

For en ungdom på farta, kan nettopp det å holde seg oppdatert direkte på håndleddet være ekstra kjærkomment – da de kan slippe å fiske frem mobilen (og alle distraksjonene som gjerne følger med den).

Alle Apple Watch-modellene rommer nemlig svært avansert teknologi, med et stort utvalg funksjoner og apper som kommer godt med i hverdagen. Velger du også en GSM-modell med innebygd eSIM, er det også mulig å ringe og sende meldinger uten å ha med mobilen (da trenger mottakeren bare å aktivere eSIM på abonnementet sitt).

For aktive kropper er det også utrolig hvor mye klokka faktisk klarer å måle og holde oversikt over, takket være en rekke forskjellige sensorer. For en konfirmant kan en slik smartklokke være en skikkelig «kickstart» på å skape sunne vaner. 

Og for de som virkelig liker å utfordre seg selv, vil kanskje sette spesielt pris på den svært robuste toppmodellen Apple Watch Ultra – som tåler en ekstra trøkk. For disse dyrere modellene, er også muligheten for å nedbetale med faste månedsbeløp en fin løsning.

iPhone 14 – mobilopplevelsen enhver konfirmant drømmer om

En kreativ konfirmant, med en ny telefon i hand,
Utforsker teknologiens vidunderlige land.
Spill, bilder, musikk i en strøm,
En ny mobil, en kreativ drøm.

Småkleine taler, gjerne på rim (som vi forsøksvis har gjort her), er en ganske vanlig hendelse i konfirmasjoner.

Kanskje gjør du både deg selv og konfirmanten en tjeneste om du i tillegg til en halvgod tale også gir en helgod mobil?

Lite slår da de nyeste iPhone 14-modellene – Apples råeste og raskeste mobiler, som vil vare og vare i mange år fremover. Her får du omtrent rubbel og bit av det konfirmanten kan ønske seg, enten vi snakker kamera, ladehastighet, design eller prosesseringskraft. 

For en kreativt anlagt ungdom er det nesten ingen grenser for hva som kan skapes, bare de får hendene på et så kraftig verktøy som dette – enten det går i film, foto, musikk, spilling … eller bare vanlig hverdagsbruk.

NB! Med kombinasjonen av aktiv ungdom og dyr mobil kan en fin tilleggsgave for eksempel være et godt deksel … eller kanskje en plussforsikring

La musikken strømme fritt!

Musikk og lyd er en stor del av en tenårings liv. Da holder det neppe med bare den innebygde lyden i en iPhone-høyttaler (selv om også disse er blitt helt rå de siste årene).

Hva er vel da bedre enn for eksempel trådløse ørepropper eller en bærbar høyttaler? Ikke mye, vil vi påstå!

Blant de beste produktene du kan velge her finner vi for eksempel de nyeste Apple AirPods Pro, med helt fenomenal lyd, støydemping og batteritid. Disse er helt perfekte enten man vil leve seg inn i favorittmusikken eller en lydbok … eller bare slippe unna all støyen rundt seg.

For godlyd på rommet, er en HomePod Mini kanskje mer interessant. Denne stilige (og fargerike!) lille høyttaleren kan også bæres med seg, og leverer fantastisk lyd fra alle Apple-enheter – via Wi-Fi! Skal du ha enda litt mer trøkk i lydbildet, er også storebror HomePod en sikker vinner.

Velkommen innom!

Vi har også masse annet som kan være konfirmasjonsgaven fra deg: Se hele utvalget i nettbutikken. Eller du kan besøke oss i din nærmeste Telenorbutikk for personlig hjelp med å lande den perfekte gaven.