Ekstra trygghet med Telenor

Mann med mobil

Med Telenor surfer du på et av verdens beste mobilnett – med dekning i verdensklasse, der du er. Og for at du skal føle deg ekstra trygg hos oss, er tjenestene Nettvern, Min Sky, Se Hvem og Nettslett inkludert i våre abonnement.

Se mer om de unike fordelene du har som Telenor-kunde:

Surf tryggere med Nettvern

Nettvern er et filter i nettet vårt som lar deg surfe litt tryggere. Filteret forhindrer deg i å gå inn på falske nettsider eller lenker som inneholder virus, slik at sjansene for å bli utsatt for identitetstyveri og svindel blir mindre.

Merk deg at Nettvern ikke sensurerer surfingen din, og sporer heller ikke hvilke sider du besøker.

Slik fungerer Nettvern

Se alle våre mobilabonnement
Lær mer

Få trygg bildelagring med Min Sky

Med Min Sky får du trygg lagring av bildene dine – uansett hvor mange du tar. Det betyr at du kan ha alle minnene dine trygt samlet på ett sted. Disse er lett tilgjengelig på tvers av alle enhetene dine, og kan deles med familie og venner – uansett om de bruker PC eller Mac, iPhone eller Android.

Last ned Min Sky eller ta en titt på alt du kan gjøre i appen

Få full kontroll på ukjente nummer med Se Hvem

Med Appen Se Hvem kan du se hvem som ringer, bli varslet om svindelanrop, reservere deg mot telefonsalg og ta vare på kontaktene dine. Du kan også søke opp kontakter og adresser i hele Norge. Mister du mobilen eller kjøper en ny, er det såre enkelt å overføre kontaktlisten din til ny mobil.

Last ned Se Hvem eller les mer om appen

Nettslett - hjelp til å fjerne uønsket innhold på nett.

Grov nettmobbing og private bilder på avveie er vanskelig å stoppe på egenhånd og gjør at den som blir utsatt for det føler seg hjelpeløs og utrygg. Ingen skal ha det sånn.

Derfor er Nettslett, i samarbeid med HELP forsikring, inkludert i alle private Telenor-mobilabonnement. Nettslett er en tjeneste som gir deg advokatbistand hvis du blir utsatt for netthets, eller privat innhold kommer på avveie.

Les mer om Nettslett

Opplev dekning i verdensklasse – der du er

Uansett hvor i landet du befinner deg, har du god dekning på et mobilnett med stor kapasitet – selv når du er på steder med mye folk. Det betyr at du kan strømme musikk og serier på hytta, eller surfe lynraskt selv når du sitter på bussen i morgenrushet.

Vi er også i gang med utrullingen av det nye 5G-nettet, og gleder oss stort til fremtidens mobilnett er på plass over hele landet.

Sjekk dekningen der du er

Ekstra trygghet. Alltid med Telenor.

Disse tjenestene er spesielt utvalgt for at du skal kunne bruke mobilen på en trygg og god måte, når du er kunde hos oss.

Se alle våre mobilabonnement

Det er enkelt å bytte til Telenor

  • Vi ordner alt med din gamle operatør, du behøver ikke gjøre noe.
  • Ditt gamle abonnement fungerer som normalt, og avsluttes automatisk når du er overført til oss.
  • Etter 2–5 dager får du et SIM-kort fra oss i posten.
  • Sett inn SIM-kortet i din nye mobil og voilà – velkommen til Telenor!