Nytt kull med Integration deltakere

Et nytt kull med Telenor Integration deltakere startet 6. oktober. De fire nye kvalifiserte deltakerne er godt i gang med ett to måneders introduksjonsprogram, og vil være klare for hospitering fra 10. november.

Høstens firkløver

Høstens fire deltakere, alle høyt kvalifiserte kandidater, er nå inne i et to månders introduksjonsprogram der de blant annet får opplæring og kursing/sertifisering i prosjektarbeid. Fra og med 10. november er de klare for å hospitere i ti måneder i en avdeling i Telenor eller eksternt, for å få relevant arbeidserfaring.  

- Alle som er interessert i en høykvalifisert medarbeider og en ressurs med en annen kulturell bakgrunn i sin avdeling, er velkommen til å ta kontakt, sier Mina Khairalomoum, fagansvarlig for Telenor Integration. 

Dette er høstens kandidater:  

  • Quree Bajracharya (28 år), Master i Elektronikk/Ingeniør fra Sverige, Bachelor i Elektronikk/Ingeniør (spesialisering kommunikasjon) fra Nepal. 
  • Vidhu George (32 år), MBA med spesialisering i Finance og Internasjonal Business fra India. 
  • Merhawit Gebreyohonnes (35 år), Master i Nettverk fra Universitetet i Oslo, Bachelor i Elektronikk fra Eritrea. 
  • Claudia Cardona (34 år), Master i Økonomi fra Universitetet i Oslo, Bachelor i Finance fra Colombia. 
4 nye deltakere i Telenor Integration

Fra venstre: Quree Bajracharya, Vidhu George, Merhawit Gebreyohannnes og Cladia Cardona.

Ta kontakt

- Alt det praktiske i forhold til NAV, interne registreringer osv, tar vi oss av. Den enkelte avdelingsleder forplikter seg ikke til annet enn å tildele egnede oppgaver og ansvar, samt å bidra til at deltakeren blir en integrert del av avdelingen sier Mina. 

- For å opprettholde vårt gode rykte på dette området, også eksternt, så håper vi at alle som ønsker det, tar kontakt for å få vite mer om programmet, - og ikke minst håper jeg å høre fra de som kunne tenke seg å tilby programdeltakerne våre en praksisplass. Vi ser også etter praksisplasser utenfor Telenor. 

Mina kan kontaktes på epost : mina.khairalomoum@telenor.com eller mobil: 942 65 957 

Vellykket arbeidsinkludering

- 38 personer har vært gjennom Telenor Integration - programmet siden starten i 2010. 28 av disse har fått relevant jobb, det være seg fast jobb, midlertidig eller vikariat. Ti har fått jobb i Telenor, i tillegg har to av våre deltakere fått jobb hos våre leverandører. Med andre ord har 75 prosent hatt nytte av programmet. Både på jobbaktiv - konferansen og Velferdskonferansen 2015 - som begge arrangeres i november, blir Telenor Integration trukket frem som et positivt eksempel på vellykket arbeidsinkludering, forteller Mina. 

Les mer om Jobbaktiv- konferansen : - Slik lykkes vi med sysselsetting av innvandrere. 

Les mer om Velferdskonferansen 2015:  - Jobb for alle - visjon, virkelighet eller umulighet.