Telenor Den digitale foreldreskolen. Her får du som forelder råd og gode tips fra barn om barnas bruk av digitale medier, nett og mobil.

Lær å bruke sosiale medier

Det er kjapt, enkelt og morsomt å holde kontakten med barn og venner på sosiale medier. Kom i gang med de mest populære her.

Den digitale foreldreskolen

Instagram

Instagram er verdens enkleste måte å dele bilder med venner. Men vet du hvordan du bruker det? Eller hva en hashtag er?
Følg vår steg for steg-guide, og kom i gang med Instagram.
Den digitale foreldreskolen

Snapchat

Stadig flere bruker Snapchat til å sende raske beskjeder og delinger i form av bilder, korte videoer eller chat. Vil du være med, så heng på!
Steg for steg: slik kommer du i gang med Snapchat.Den digitale foreldreskolen

YouTube

Youtube er verdens største nettsted for deling av videoklipp. Du er ikke nødt til å opprette en bruker for å se videoer på YouTube, men for å laste opp egne videoer, kommentere, like eller lagre andres innhold, må du ha en brukerkonto.
Kom i gang her.Den digitale foreldreskolen

Twitter

Mikrobloggtjenesten Twitter gir deg muligheten til å sende og lese korte meldinger fra andre brukere, såkalte tweets. Du kan sammenligne det med å oppdatere statusfeltet ditt på Facebook, men det gjelder å fatte seg i korthet: Én tweet kan ikke inneholde mer enn 140 tegn.

Journalister, kjendiser, rikspolitikere og mannen i gata bruker Twitter til å legge ut siste nytt. Det er derfor glimrende for deg som liker å holde deg oppdatert. Steg for steg: slik kommer du i gang med Twitter.