Sommer Internship Program 2020

Telenors praktikanter står utenfor kontorene på Fornebu

Skal du starte ditt siste år på bachelor eller har påbegynt en mastergrad og nysgjerrig på en karriere i Telenor? Da håper vi å høre fra deg!

Som Sommer Intern i Telenor blir du med i spennende, tverrfaglige prosjekter om fremtidens teknologi. Du får tett oppfølging av en mentor, og får presentere resultatet for ledelsen i Telenor Norge.

Telenor Summer Internship i 2020 varer fra 15.juni til 7.august med en ferieuke i uke 29.

Telenor er på utkikk etter deg som er student med utdanningsretning innen markedsføring, teknologiledelse, industriell økonomi, økonomi, strategi, programmering, dataingeniør, design, entreprenørskap eller liknende, og som ønsker å bli bedre kjent med morgendagens teknologi.

For oss er det viktig å hele tiden jobbe med løsninger som vil styrke samfunnet. Som ansatt i Telenor vil du alltid være en del av et større nettverk som bidrar til å gjøre enkeltmenneskets hverdag bedre, smartere og enklere. En stilling i Telenor vil gi deg en unik mulighet til å sanke verdifull erfaring fra Norges største teknologiselskap.

Flere av våre ansatte begynte sin reise i Telenor gjennom Summer Internship Program. Ett eksempel på dette er Rebekka Bjerk som har delt sin inspirerende historie her.

Les mer om årets sommerprosjekter og legg igjen en søknad i linkene under. Søknadsfrist er 31.januar. Vi håper å høre fra deg!