Sommer Internship Program 2020

Telenors sommerstudenter går utenfor kontorene på Fornebu

Skal du starte ditt siste år på bachelor eller har påbegynt en mastergrad og nysgjerrig på en karriere i Telenor? Da håper vi å høre fra deg!

Som Sommer Intern i Telenor blir du med i spennende, tverrfaglige prosjekter om fremtidens teknologi. Du får tett oppfølging av en mentor, og får presentere resultatet for ledelsen i Telenor Norge.

Telenor Summer Internship i 2021 varer i 8 uker fra midten av august med en ferieuke i uke 29.

Telenor er på utkikk etter deg som er student med utdanningsretning innen markedsføring, teknologiledelse, industriell økonomi, økonomi, strategi, programmering, dataingeniør, design, entreprenørskap eller liknende, og som ønsker å bli bedre kjent med morgendagens teknologi.

For oss er det viktig å hele tiden jobbe med løsninger som vil styrke samfunnet. Som ansatt i Telenor vil du alltid være en del av et større nettverk som bidrar til å gjøre enkeltmenneskets hverdag bedre, smartere og enklere. En stilling i Telenor vil gi deg en unik mulighet til å sanke verdifull erfaring fra Norges største teknologiselskap.

Flere av våre ansatte begynte sin reise i Telenor gjennom Summer Internship Program. Ett eksempel på dette er Rebekka Bjerk som har delt sin inspirerende historie her.

 

Neste årets sommerprosjekter blir lagt ut i desember 2020. Søknadsfrist er 31.januar 2021.

I mellomtiden kan du melde interesse i vårt Summer Internship Program ved å legge inn en åpen søknad her og vi vil informere deg når vi utlyser dette.