Sommer Internship Program 2020

Telenors praktikanter står utenfor kontorene på Fornebu

Skal du starte ditt siste år på bachelor eller har påbegynt en mastergrad og nysgjerrig på en karriere i Telenor? Da håper vi å høre fra deg!

Som Sommer Intern i Telenor blir du med i spennende, tverrfaglige prosjekter om fremtidens teknologi. Du får tett oppfølging av mentor, og får presentere resultatet for ledelsen i Telenor Norge.

Temaene for prosjektene spenner fra strategi til teknologi. Tidligere prosjekter har handlet om 5G, Smart Kommune, Telenors Smart Voice Assistant, digitale hjem og mye mer!

Telenor Summer Internship i 2020 varer fra 15.juni til 7.august med en ferieuke i uke 29.

Telenor er på utkikk etter deg som er student med utdanningsretning innen markedsføring, teknologiledelse, industriell økonomi, økonomi, strategi, programmering, dataingeniør, design, entreprenørskap eller liknende, og som ønsker å bli bedre kjent med morgendagens teknologi.

For oss er det viktig å hele tiden jobbe med løsninger som vil styrke samfunnet, og som ansatt i Telenor vil du alltid være en del av et større nettverk som bidrar til å gjøre enkeltmenneskets hverdag bedre, smartere og enklere. En stilling i Telenor vil gi deg en unik mulighet til å sanke verdifull erfaring fra Norges største teknologiselskap.

Telenors Sommer Internship 2020 lyses ut i tidlig januar med søknadsfrist 31.januar. Ved å legge inn en åpen søknad vil vi holde deg oppdatert på når vi utlyser stillinger til vårt Sommer Internship program 2020. Legg inn en åpen søknad her.