• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:
Spar 2.000,-

Sony Xperia 1 IV

Med Xperias signaturhastighet i kjernen, har Xperia 1 IV et trippelobjektivkamera som kan ta opp 4K HDR 120fps. Med øye-AF i sanntid på alle objektiver og en ny True optisk zoom 85-125 mm, kan du ta imponerende bildeinnhold, enten du fotograferer mennesker eller dyr.

Egenskaper

Hvit

Minne

  • På nettlager

Sony Xperia 1 IV

Kamera - Profesjonell teknologi fra Alpha-kameraer

Xperia 1 IV ble utviklet sammen med ingeniørene bak de nyeste kameraene i Alpha 1-serien. Xperia 1V gir deg et utvalg av tre objektiver – 16 mm ultravidde, 24 mm bredde og 85-125 mm telefoto med ekte optisk zoom som gir bilder uten digital degradering. Selv om motivet ditt er i bevegelse, vil du kunne fange minneverdige øyeblikk fulle av energi og uttrykk.

Skap utrolig innhold med fantastisk hastighet med Xperia 1 IV-kameraet

Med en utrolig lesehastighet av bildesensorer, er Xperia 1 IV verdens første smarttelefon med 4K HDR 120fps videoopptak på alle objektiver. Du kan også velge bildefrekvensinnstillinger for å spille inn klipp i sakte film opptil 5x.

Du trenger ikke lenger vente med å dele innhold som er for godt til å gå glipp av – ved hjelp av Videography Pro, lar Xperia 1 IV deg streame video direkte til videostreamingtjenester fra telefonen din.

Den mest lyssterke 4K-skjermen noensinne

Med en fantastisk 4K HDR OLED 120Hz oppdateringsfrekvensskjerm, tilbyr Xperia 1 IV en unik oppslukende seeropplevelse. Det har aldri vært enklere å leve seg inn i favorittfilmene eller TV-seriene dine, med den 6,5" 21:9 brede skjermen som automatisk gir deg fullt fokus. Xperia 1 IV har den mest lyssterke 4K-skjerm noensinne, opptil 50% lysere enn den forrige modellen.

Autentisk lyd tilsvarende opptak i studiokvalitet

Med lyd innstilt i samarbeid med Sony Music Entertainment, har Xperia 1 IV blitt konstruert for å levere en virkelig autentisk lytteopplevelse. Enten du bruker hodetelefoner eller de innebygde Full-stage stereohøyttalerne, skinner Sonys lydteknologiarv gjennom i hver tone.

Rask og pålitelig ytelse, optimalisert for spill

Mobilplattformen Snapdragon® 8 Gen 1 leverer banebrytende ytelse og innovasjon innen AI, spill og tilkobling – for førsteklasses opplevelser på enhver enhet. Brukt som offisielt utstyr på pro gaming circuit, tilbyr Xperia all hastigheten, ytelsen og påliteligheten som kreves for mobil gaming på høyeste nivå.

Kraftig 5000 mAh batteri

Med et 5000 mAh-batteri, tilbyr Xperia 1 IV rikelig med strøm til å holde deg gående gjennom dagen. Når du trenger å gi batteriet en boost, kan du hurtiglade opptil 50% på bare 30 minutter med laderen XQZ-UC1. (selges separat)

Nytt superflatt og supermatt design, skapt for å holde vann og støv ute

Minimering av kantformen gir den et bedre grep som føles godt i hånden, mens det frostede glasset på baksiden og metallrammen har en særegen supermatt finish for et vakkert og stilrent design. Xperia 1 IV bruker Corning® Gorilla® Glass Victus® foran og bak. Det er det tøffeste Gorilla®-glasset til nå, med forbedring i både fall- og ripeytelse. IP65/68 vann- og støvavstøtende.

Stream de nyeste filmene med BRAVIA CORE

Med eksepsjonell underholdning mens du er på farten, er BRAVIA CORE for Xperia den mobile innholdstjenesten du har ventet på. Med PDX-223 og BRAVIA CORE for Xperia kan du nyte filmer i høykvalitets 4K, velge blant hundrevis av de nyeste utgivelsene og klassiske storfilmene, gå bak kulissene med Studio Access, oppleve IMAX® Enhanced-titler og mer.