Hjelp til Yng - unge mennesker på en strand

Goodies

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om Goodies.

Data Switch
Data Switch

Data Switch

Når du aktiverer Data Switch er endringen fra fri tale til 2GB og 60 samtaler gjennomført. 

Du kan switche tilbake til fri tale ved å deaktivere Goodien, men det vil ikke være mulig å aktivere den på ny før etter 12 måneder. Oversikt over utløpsdato og dato for aktivering finner du i Mitt Telenor.

Data Boost
Data Boost

Data Boost

Kan kun aktiveres 1 gang pr. måned etter at Goodien er valgt. Dette gjelder også om du fjerner den for så å legge den til på ny. 

SMS sendes ved aktivering av 'Data Boost 12 timer', og inneholder info om sluttidspunkt. Det er ingen nedtelling i Mitt Telenor.

Ekstra SIM
Ekstra SIM

Ekstra SIM

Vi dekker etablerings- og månedsavgift på ett ekstra SIM-kort. Ekstra SIM-kort må bestilles separat. 

Når du velger type SIM-kort, ta hensyn til hva slags utstyr du skal bruke sammen med SIM-kortet. Vi anbefaler Tvilling til bruk i en ekstra mobiltelefon, Tvilling eSIM til smartklokker med støtte for eSIM og Data-SIM til nettbrett eller mobile bredbåndsrutere.

Slik bestiller du Ekstra SIM:
1. Åpne Mitt Telenor og velg nummeret det gjelder
2. Bla ned og trykk på "Bestill nytt SIM-kort"
3. Velg det SIM-kortet du ønsker
4. Etter SIM-kort er bestilt kan du gå på Goodies og aktivere 'Ekstra-SIM'  

Feriedata
Feriedata

Feriedata

Du kan aktivere Feriedata når som helst i måneden. Aktiverer du f.eks Feriedata midt i desember, vil du få dobbel data med en gang. 

Feriemånedene er april, juli og desember.

Gadgets
Gadgets

Gadgets

Gadgets aktiveres når du bestiller utstyr via Mitt Telenor.
Ønsker du å se hvilke Gadgets du har å velge mellom før du bestemmer deg? Ved å trykke 'Velg' på Gadgets i Mitt Telenor, får du automatisk opp en tilbehørsoversikt. Dersom du ikke finner det tilbehøret du vil ha, kan du når som helst avbryte valg av Goodie ved å lukke oversikten. Selve Goodien aktiveres ikke før du har bestilt noe fra tilbehørsoversikten. 

Gadgets har en varighet på 12 måneder. Dette vil si at du ikke kan erstatte Goodien før det har gått 12 måneder. Tilbehøret du allerede har bestilt beholder du selvsagt også dersom du ønsker å bestille en ny Gadget etter utløpsdatoen. Utløpsdato og aktiveringsdato finner du i Mitt Telenor. 

Ødelagt utstyr?
Kontakt kundeservice på 915 09000 dersom du opplever problemer med tilbehøret du har bestilt via Gadgets.

Hold Norge Rent
Hold Norge Rent

Hold Norge Rent

Goodien gjelder spesifikt for miljøorganisasjonen Hold Norge Rent. Det er derfor ikke mulig å velge en annen organisasjon. 

Du får en bekreftelse når donasjonen er startet, og donasjonen stoppes dersom Goodien deaktiveres.

Powerbank
Powerbank

Powerbank

Powerbank kan byttes til en fulladet versjon i alle Telenorbutikkene.

Ødelagt utstyr?
Slutter powerbanken å virke, kan du ta den med til nærmeste Telenorbutikk og bytte den. 

Ring Utland
Ring Utland

Ring Utland

Goodien gjelder når du ringer fra Norge til et hvilket som helst land i verden. 

Har du brukt opp ringetiden, blir ikke samtalen brutt, men du blir taksert som normalt utover den inkluderte ringetiden.

Goodien oppdateres i Mitt Telenor, men ikke i sanntid.

Roam i Verden
Roam i Verden

Roam i Verden

Datapakken blir tildelt automatisk hver måned. Du trenger dermed ikke å bestille den separat hver gang du skal til ett av landene som inngår i Roam i Verden.
VG+
VG+

VG+

Vi sender ingen personopplysninger til VG. Du mottar en personlig direktelink med veiledning for oppretting av abonnement. 

Deaktiverer du Goodien midt i en måned, vil VG+ abonnementet løpe ut måneden.

VG+ via iTunes
Om du fra før har VG+ igjennom din iTunes konto må denne deaktiveres etter Goodie er valgt da dette ikke skjer automatisk.

For å deaktivere går du på Innstillinger - Navnet ditt - iTunes og App Store - Apple-IDen øverst på skjermen og 'Vis Apple-ID'. Velg så Abonnementer og avslutt VG+ abonnementet.

For å aktivere Goodies, må du gå inn på ditt Yng-abonnement i Mitt Telenor.
Der kan du også se hvilke Goodies du har valgt og hva som er tilgjengelig.

info icon

Kan jeg endre Goodies?

Hver Goodie har en varighet på 12 måneder. Dette vil si at du ikke kan avbestille en Goodie, og deretter bestille den på nytt innen perioden. Vil du endre til en annen Goodie, må dette gjøres etter 12 måneder. 
NB! Det er ikke mulig å endre på en Goodie du har valgt.

Hva skjer når jeg endrer til et annet abonnement?

Bytter du fra Yng Goodies til et av våre nye Yng-abonnement, vil du miste dine inkluderte Goodies. Til gjengjeld får du en knallbra ny fordel: Data Freedom!
Da får du 100 GB ekstra data og fri fart en hel uke når du trenger det, naturligvis uten ekstra kostnad. Du kan aktivere Data Freedom når du vil, opptil fem ganger i året.

Hvis du endrer fra et Yng Goodies-abonnement til et annet abonnement i Telenor porteføljen (f.eks Next eller Original), vil du miste Goodies, men SWAP Pluss (dersom du har en SWAP-avtale) vil forbli aktiv - til ordinære priser.

Nettslett er inkludert

Netthets og private bilder på avveie er vanskelig å stoppe på egenhånd. Det gjør også at den som blir utsatt for det føler seg hjelpeløs og utrygg. Ingen skal ha det sånn. Med Telenor-abonnement har du Nettslett inkludert – en tjeneste som gir deg advokatbistand hvis du blir utsatt for netthets eller får private bilder på avveie.

Les mer om Nettslett

?

Er du ny kunde?

Hvis du er ny kunde hos Telenor blir du fakturert månedsprisen på forskudd. Første faktura kan derfor være høyere enn forventet, fordi den gjelder fra dagen du ble kunde hos oss, samt kommende måned og bruk første måned. 
Din neste faktura vil bare inneholde én månedspris. 
Les mer om første faktura.

Har du byttet SIM-kort må du også registrere BankID på mobil på nytt.

?

Hva skjer når jeg fyller 29 år?

Yng er et abonnement for deg mellom 18 - 28 år, men du mister ikke abonnementet så fort du fyller 29år. Har du allerede et Yng abonnement, kan du beholde dette helt frem til du selv velger å endre abonnementet. 

Det er ikke mulig å opprette et Yng abonnement etter du har fylt 29 år.

Fant du ikke svar på det du lurte på?