Du får 1 TB lagring med Fri+

Alle ansatte får nå 1 TB (1000 GB) lagringsplass hver i skyen inkludert i sitt Fri+ abonnement. Redigér, lagre og del. Filer og dokumenter er alltid tilgjengelig - online som offline. Løsningen heter Microsoft OneDrive for Business.
Kontakt oss

Allerede kunde?

Dersom dere allerede har en eller flere ansatte med Fri+ abonnement, trenger dere bare å kontakte oss for å aktivere OneDrive.

1

Aktivér

Avtaleansvarlig i bedriften må kontakte kundeservice eller en av våre forhandlere.
2

Sett opp

Avtaleansvarlig får en e-post med instruksjoner om hvordan løsningen skal settes opp.
3

Ta i bruk

Alle ansatte med Fri+ abonnement får en SMS der man velger brukernavn.
Når det er gjort, er OneDrive klart til bruk.

Hva får du med OneDrive for Business?

i

Ett sted for alle dokumenter

Med  OneDrive for Business får dere en felles og pålitelig lagringsplattform i skyen. Alle ansatte får inntil 1 TB lagringsplass hver, og kan lagre, dele og redigere dokumenter.

OneDrive for Business støtter selvsagt bruk av de velkjente Office-programmene.
i

Få jobben gjort. Sammen.

OneDrive for Business gjør det enkelt å dele filer med kolleger, kunder og samarbeidspartnere. Dere kan jobbe samtidig i samme dokument og alt er integrert med de kjente programmene i Office-pakken.

Jobb også i dokumenter når dere er offline. Filene vil automatisk synkroniseres når dere er online igjen, og dere kan jobbe videre i et oppdatert dokument på enten PC, nettbrettet eller mobilen.
i

En sikker tjeneste utviklet for bedrifter

Microsoft sikrer dataene i verdens ledende datasenter og er godkjent av EU og Datatilsynet, som går god for at data-/personopplysninger overføres og lagres i utlandet.

Microsoft har innebygget sikkerhet og sporbarhet:
* Fysisk sikring av datasentre gjennom 24 timers overvåkning
* Kryptering av data, både under lagring og overføring
* Dataene lagres i Irland, med backup i Nederland

Sikkerhet og avtaler

i

Hvem har ansvar for informasjonssikkerheten i min bedrifts IT-løsninger?

Din bedrift selv er ansvarlig for å gjennomføre en risikovurdering og velge løsninger som gir tilstrekkelig informasjonssikkerhet for personopplysninger som måtte forekomme i din bedrifts kontorløsninger for e-post, kalender, nettsted m.m. Det er bedriftens virksomhetsleder som er ansvarlig «databehandler», slik dette er definert i loven.
 
Telenor viser til Datatilsynets hjemmeside for omfattende veiledningsmateriale i gjennomføring av risikoanalyser m.m. Vi viser også til Microsofts Office 365 klareringssenter for databehandling i nettskyen.

Inkludert i Fri+

Alle ansatte med et Fri+ abonnement får OneDrive for Business med på kjøpet. Fri tale, SMS, valgfri data og 1 TB (1000 GB) lagringsplass er dermed inkludert - uavhengig av Fri+ abonnement.
Les mer om våre Fri+ abonnement