Avansert beskyttelse mot angrep via e-post

E-post er en av de mest utbredte kanalene for dataangrep, og over 90% av all e-post er uønsket. E-post sikkerhet sørger for kryptering av e-post og beskyttelse mot tap av data. Minimerer angrepsflaten og kriminelles mulighet til å manipulere menneskelig oppførsel i forbindelse med bruk av e-postklienter. I tillegg beskytter løsningen mot blant annet phishingangrep, linker til uønskede nettadresser og vedlegg med skadevare.

Med sikker e-post fra Telenor etableres den første og viktigste barrieren for å hindre at uvedkommende kan stjele ID og annen kritisk informasjon. Stanser opp til 90% av uønsket trafikk før e-posten i det hele tatt mottas.

Hvorfor velge E-mail Security?

Det er mange fordeler med e-mail security. E-post er en av de mest utbredte kanalene for dataangrep, og over 90% av all e-post er uønsket. E-post sikkerhet sørger for kryptering av e-post og beskyttelse mot tap av data. Minimerer angrepsflaten og kriminelles mulighet til å manipulere menneskelig oppførsel i forbindelse med bruk av e-postklienter. I tillegg beskytter løsningen mot blant annet phishingangrep, linker til uønskede nettadresser og vedlegg med skadevare.

Fordeler med E-mail Security

 • Antispam

  E-post analyseres på bakgrunn av ulike parametere, og mer enn 90% av uønsket e-post stoppes.

 • Trygg avmelding

  Funksjonen "Safe Unsubscribe" sjekker om avmeldingslinker er trygge.

 • Avansert beskyttelse

  Avansert skadevarebeskyttelse fanger opp trusler og skadevare som ikke stanses av tradisjonell antivirus.

 • Graymail

  E-post kategorisert som markedsføring, reklame eller å komme fra sosiale media merkes. E-postene kan slettes, leveres eller settes i karantene.

 • E-postsvindel

  Beskytter endepunktene også når man er tilkoblet eksterne nettverk, enten man jobber hjemmefra eller er på reise.

 • Utbruddsfilter

  Reduserer risiko for å bli rammet av såkalte Zero day-angrep. Filtrene oppdateres jevnlig med nye virussignaturer, samt info om ny skadevare.

Oppsjoner:

 • Graymail detection
 • Kryptering
 • Data Loss Prevention (DLP)

Funksjoner i tjenesten

Standard: Inneholder samtlige funksjonene listet ovenfor. 

Premium: Inneholder også avansert skadevarebeskyttelse. I tillegg til antivirus og antispam-mekanismene analyseres oppførselen til filer og vedlegg. Det er det beste forsvaret mot spredning av skadevare og 0-day-angrep via epost.

I E-mail Security inngår alt fra design og driftsetting til daglig drift og støtte – alt til en fast månedskostnad. Vår tjeneste retter seg mot både mindre bedrifter og større organisasjoner.

Hold deg oppdatert på IT-sikkerhet

Abonnér på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon i innboksen én gang i måneden.

Abonner nå!