Alle tjenester

Med globale partnere, nasjonal samfunnskritisk infrastruktur og lokal nettverkskompetanse er Telenor i en unik posisjon for å levere gode sikkerhetsløsninger til våre kunder. Vi leverer alt fra enkle automatiserte tjenester til komplekse skreddersømløsninger.

Sikre PC, mobil, nettbrett og e-post

 • Secure DNS

  Secure DNS begrenser trafikk til tvilsomme nettsteder før forbindelsen etableres. Den bruker maskinlæring for å automatisk identifisere angriperinfrastruktur som er satt opp for nåværende og kommende trusler.
 • E-mail Security

  E-mail Security gir deg avansert beskyttelse mot sikkerhetsangrep via e-post, en av de mest utbredte kanalene for dataangrep
 • Endpoint Security

  Endpoint Security sikrer bærbare datamaskiner, nettbrett og andre mobile enheter som er knyttet til bedriftens nettverk
 • Norton Bedrift

  Norton Internet Security er en av markedets beste sikkerhetspakker. Beskytter PC og Mac mot datavirus, internettormer og spionprogram.
 • Virus- og spamfilter

  Virus- og spamfilter fanger opp uønsket e-post til og fra bedriftsnettverket. Filtrering av uønsket kode og tekst gir økt datasikkerhet og gjør jobbhverdagen mer effektiv.
 • Mobile device management (MDM)

  MDM er sentralisert styring av mobiltelefoner og nettbrett på lik linje med applikasjoner, konfigurasjon og sikkerhet på laptop/PC. Når mobilen har blitt er arbeidsverktøy må de samme strenge krav stilles for mobilen som for PCen.

Avanserte tjenester

 • Logganalyse

  Logganalyse fra Telenor gir analyse og korrelasjon av meldinger og loggdata fra maskinvare og applikasjoner. Logganalyse gir en bedre forståelse av sikkerhetshendelser, evnen til å oppdage trusler og angrep øker, og antallet falske positiver reduseres.
 • Nordic Connect

  I Nordic Connect er det innebyggede sikkerhetsmekanismer som sikrer nettet i tillegg har vi flere tilleggstjenester som styrker sikkerheten i Nordic Connect ytterliggere.
 • DDoS-beskyttelse

  DDoS-beskyttelsen til Telenor er basert på utstyr fra markedslederen Arbor Networks. Utstyret samler kontinuerlig inn informasjon om trafikkflyten i nettverket (flows) og flagger potensielle angrep.
 • Sikkerhetsovervåkning - IDS

  Sikkerhetspersonell ved Telenor Security Operation Centre (TSOC) er på jobb døgnet rundt, og vil med tjenesten Sikkerhetsovervåking-IDS (Intrusion Detection System) kunne bidra til å avdekke og rapportere mistenkelig aktivitet i ditt nettverk.
 • Innsiktsrapport

  Innsiktsrapport gir et totalbilde av IT-sikkerheten i en virksomhet, og i hvilken grad din virksomhet er eksponert for hendelser som kan ramme eller påvirke forretningen.
Holde deg oppdatert på IT-sikkerhet

Abonnér på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon i innboksen én gang i måneden

TSOC

TSOC-blogg

I tillegg til en egen blogg har TSOC også et daglig nyhetsbrev med de aller siste oppdateringene innen sikkerhet. Våre analytikere gjør kontinuerlig analyse av uønsket aktivitet på internett, og vi ønsker med denne bloggen å bidra med teknisk informasjon som kan være til nytte for andre i sikkerhetsmiljøet.

Besøk TSOCs blogg
Telenor-blogg

Telenor-blogg

Det er viktig for bedrifter, organisasjoner og personer å ha et hverdagsfokus på sikkerhet som forhindrer majoriteten av angrep. Gode forebyggende aktiviteter og tiltak bidrar til redusert sårbarhet og reduserte konsekvenser. Forutsetningen for effektive sikkerhetstiltak er proaktivitet, innsikt og automasjon. Proaktiviteten oppnås ved å ligge i forkant og holde seg oppdatert. I vår blogg skriver vi bredt om cybersikkerhet og du finner gode sikkerhetsråd for deg og din bedrift.
Besøk blogg