Telenor lanserer støtte for «Direct Routing» i Microsoft Teams

Telenor vil ved hjelp av «Direct Routing» tilby telefoni- og mobilintegrasjon i Microsoft Teams. Med dette vil både små og store norske og svenske kunder få en ny løsning for skybasert telefoni og samhandling.

Løsningen vil gi kundene en svært fleksibel og kostnadseffektiv telefoniløsning basert på Mobilt Bedriftsnett og Samordnet Kommunikasjon fra Telenor, og Office 365 fra Microsoft. Løsningen vil være en 100% skybasert tjeneste med one-number oppsett. Dette vil gi en svært god tale- og samarbeidsopplevelse for sluttbrukerne.

Telenor har arbeidet sammen med Microsoft i mange år om slike løsninger; fra starten med Office Communications Server (OCS), Lync, Skype for Business og nå Teams. Telenor var en av de første leverandørene over hele verden med tale- og mobilintegrasjon i OCS for ti år siden, og har gjennom disse årene levert slike tjenester til tusenvis av norske virksomheter.

Løsninger som dette gir kundene og deres ansatte nye og effektive måter å jobbe på uavhengig av tid, sted og type terminal. De ansatte blir mer effektive og kan jobbe bedre med sine kunder og partnere. Virksomhetene får en mer kostnadseffektiv, sikker og fleksibel løsning.
Denne løsningen fra Telenor vil ha en rekke viktige fordeler for virksomhetene  som blant annet god brukerfunksjonalitet og god integrasjon med Mobilt Bedriftsnett-tjenester som sentralbord / Call Center og mobil trafikkprising.

For ytterligere informasjon, ta kontakt din Telenor-kontaktperson eller Telenorforhandler.