Her er redningen for deg som ikke kan jobbe uten mobilen

Plussforsikring fra Telenor
Med Plussforsikring fra Telenor Bedrift unngår du full krise om mobilen forsvinner eller går i stykker.

Fullt dekket med Plussforsikring

Forestill deg en arbeidsdag uten mobilen, og du innser raskt hvor fortapt du ville være om den ble borte. Ingen oversikt over avtaler, ingen mulighet til å sjekke mail, svare på samtaler eller meldinger … og alt det andre som ofte er tvingende nødvendig i en travel arbeidsdag. Enten skjermen er knust, mobilen ødelagt eller den rett og slett er blitt borte, er du i gode hender med Plussforsikring fra Telenor Mobil.

• Nyhet! Forsikring inkludert i 2 måneder når du kjøper ny mobil

1 av 4 opplever uhell

Ifølge tall fra Brightstar opplever hele 1 av 4 at mobilen deres blir ødelagt, tapt eller skadet i løpet av de første seks månedene. Med tanke på hva en ny mobil kan koste, blir det fort dyrt for bedriften.–

Tid er som kjent penger, og mobilen et så viktig arbeidsverktøy at de rett og slett ikke klarer å utføre jobben sin uten, sier Hvidsten.Om du for eksempel knuser mobilskjermen, melder du inn skaden raskt og enkelt via nettet. Du kan da få en tilsvarende mobil tilsendt, og trenger ikke sende den ødelagte tilbake før denne er mottatt.
– Dermed får du en sømløs overgang mellom mobilene, uten et sekunds opphold, sier Hvidsten.

Du er sikret – overalt

Utover knust skjerm, dekker Plussforsikring også alt fra vannskade til stjålet mobil – uansett hvor du er i verden.

– Er du i Norge, får du stort sett en tilsvarende mobil tilsendt dagen etter. Og om du er på reise i Europa, tar det sjelden mer enn 48 timer før du har en tilsvarende mobil i hånden, sier Hvidsten. Forsikringen bestilles samtidig som du kjøper en ny mobil og koster 99 kroner per måned – men de to første månedene er inkludert ved kjøpet.
Kjøp ny mobil med forsikring