Mobil sikkerhet

Én av to nordmenn bruker ikke automatlås på telefonen. Det betyr at hvem som helst kan få tilgang til innholdet hvis telefonen kommer på avveie. Med våre mobile sikkerhetsløsninger, sikrer du innholdet på mobilen og nettbrettet. Trygt for både den ansatte og for bedriften.
mobil sikkerhet

SikkerMobil: Lås mobilen - etter at du har mistet den

Hvis du er uheldig og mister mobilen, kan du med SikkerMobil når som helst sperre eller slette innholdet på telefonen ved å kontakte vår døgnåpne kundeservice. 

Tjenesten sikrer inntil fire av de ansattes mobile enheter og leveres som en applikasjon som lastes ned. Slik får man:

  • Fjernsperring eller sletting av innhold 24 timer i døgnet
  • Kontinuerlig kontroll av "usikre" applikasjoner
  • Helsesjekk av operativsystemet
  • Antivirus
Dersom uhellet er ute og du mister telefonen eller nettbrettet, ringer du oss på 09000. Da sperrer eller sletter vi innholdet for deg. Husk å laste ned appen SikkerMobil før uhellet er ute. Appen er foreløpig tilgjengelig for iOS og Android.
SikkerMobil får du inkludert i alle våre Fri+ abonnement. Finn ut mer om Fri+ her
SikkerMobil kan også bestilles til alle andre bedriftsabonnement. Ring oss på 09000 eller bestill ved å sende SMS med kodeord BESTILL SIKKERMOBIL til 1999.

Mobil Kontroll: En komplett løsning for hele bedriften

Med Mobil Kontroll får bedriften en sentralstyrt sikkerhetsløsning som beskytter sensitive data mot innsyn. Applikasjoner på de ansattes telefoner og nettbrett kan også oppdateres med ett enkelt tastetrykk.

Sletting av innhold

Når en medarbeider mister eller får frastjålet sin mobiltelefon eller nettbrett, kan dere hele døgnet ta kontakt med vår kundeservice på telefon 09000. Vi hjelper dere med å slette alt innholdet på telefonen, inkludert minnekort, samt at vi også sperrer SIM-kortet. Mobil Kontroll støtter opptil fire mobile enheter per bruker.

Sperring av telefon

Hvis en telefon glemmes igjen, og man har et håp om at den skal komme til rette, kan dere selv fjernlåse telefonen umiddelbart. Dere setter en selvvalgt PIN-kode for å åpne den igjen. Slik har dere enkelt kontroll over de ansattes mobile enheter - uansett hvor de befinner seg.

Enkel oppgradering av de ansattes programmer

Med Mobil Kontroll oppgraderer dere alle oppsett og applikasjoner på de ansattes mobiltelefoner med ett enkelt tastetrykk. Slik har dere til enhver tid kontroll på at de ansatte har de riktige applikasjonene på sine mobiler.

Rapportering

Dere får full oversikt over alle bedriftens registrerte mobiltelefoner og nettbrett. Det vil si OS-versjon, installerte applikasjoner og status på operasjoner som er sendt til de mobile enhetene fra Mobil Kontroll.

Bestilling

Mobil Kontroll kan bestilles ved å benytte vårt kontaktskjema.

Spørsmål og svar om Mobil Kontroll