Music Freedom

Ung kvinne med hodetelefoner på en togplattform
Hører du mye på musikk? Med Music Freedom kan du streame så mye musikk du vil uten å bruke av dataen din.

Music Freedom kan bestilles som en tilleggstjeneste for kun 49,-/mnd på ditt bedriftsabonnement. Tjenesten støtter Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, Beat, Soundcloudog Google Music, og fungerer i hele EU/EØS.

Husk at tjenesten kun gjelder musikk fra de støttede musikkappene installert på mobilen, det vil si at ved å spille av videoer så brukes det av datakvoten på abonnementet. Det er ofte mulig å justere innstillinger i appen slik at ikke videoer spilles av.

Hvem kan bestille Music FreedomMusic Freedom kan bestilles som en tilleggstjeneste for kun 49,-/mnd på alle bedriftsabonnement.

Hva skjer med Music Freedom når jeg er tom for data? Selv om strømming av musikk ikke spiser av datakvoten din, må du ha data for at Music Freedom skal fungere, dette er på grunn av reglene rundt nettnøytralitet. Når du er tom for data kan du kan enkelt bestille en ekstra datapakke i Mitt Telenor-appen.

Vil nedlastning av offline spilleliste trekkes fra data? Nei. All datatrafikk gjennom musikkstrømmetjenestene går utenom den inkluderte datamengden i abonnementet.

Informasjon til tjenestetilbydereMusic Freedom er et åpent konsept for alle tilbydere av abonnementstjenester for musikkstrømming, hvor tilbyderen har klarert innholdsrettighetene for det norske markedet.

Telenor har i dag støtte for Spotify, TIDAL, Apple Music, Deezer, Beat, Audimack og Google Play Music – og er i ferd med å inkludere flere tilbydere. Det er ingen finansielle forpliktelser knyttet til Music Freedom, dvs ingen tilbydere betaler Telenor for å inkluderes i Music Freedom.

For at en ny tilbyder skal kunne inkluderes i Music Freedom, må Telenor kunne gjenkjenne datatrafikken i vårt mobilnett. Dette må konfigureres og testes før lansering. I den forbindelse vil det være behov for informasjon om for eksempel hvilke IP-adresser, vertsnavn og protokoller som tilbyderen benytter for å levere innholdet til brukernes mobiltelefoner.

I tillegg må det være mulig for kunden å endre innstillinger slik at video ikke spilles av. Dette er fordi det kun er nulltaksering av musikk, og ikke videoer.

Tilbydere av musikktjenester kan kontakte oss på e-postadresse: musicfreedom@telenor.com. OBS! Henvendelser om ditt abonnement besvares kun gjennom de vanlige kundeservicekanalene.