Kommunikasjonsløsninger

Vi har kommunikasjonsløsninger i spennet fra de enkle og greie til de avanserte og spesialtilpassede - fra sentralbord, videokonferanse og chat, til avanserte IP/VPN og M2M-løsninger. Vår kompetanse sørger for at våre kunder har de mest innovative og fremtidsrettede kommunikasjons- og samhandlingsløsningene.

Kort innholdsoppsummering

Mobilt Bedriftsnett

Mobilt Bedriftsnett er en sentralbordløsning som passer for både små og store bedrifter. Velg om dere vil være 100% mobile eller om dere vil ha en skybasert løsning med IP-telefoni - med eller uten hussentral.

Finn ut mer om Mobilt Bedriftsnett
Kort innholdsoppsummering

Telenor med Office 365

Med Office 365 fra Telenor har du alle dokumenter lagret ett sted: i skyen. Du har alltid tilgang fra PC-en, Mac-en, nettbrettet eller mobilen. Med Lync kan du også delta i møter uansett hvor du befinner deg.

Les mer om Telenor Office 365

Samordnet Kommunikasjon

Med Samordnet Kommunikasjon får dere én felles løsning som inneholder telefoni, videokonferanse, chat og skjermdeling. Samordnet Kommunikasjon gjør samarbeid lettere uansett hvor dere befinner dere.

Les mer om Samordnet Kommunikasjon
Kort innholdsoppsummering

Bedriftsnettverk/IP VPN

Jobb enkelt og sikkert med epost, kalender, SAP, regnskap eller andre datasystemer når du er på jobb, hjemme eller på reise. Bedriftsnettet samler all kommunikasjon internt og eksternt i ett lukket IP-basert nett.

Finn ut mer
Kort innholdsoppsummering

Maskin til Maskin (M2M)

M2M-teknologi midt i blinken når du trenger for eksempel trådløse alarmløsninger, overvåking av maskiner og containere eller betalingsterminaler. Med vår suverene dekning er du sikret en optimal M2M-løsning.

Finn ut mer om M2M
Kort innholdsoppsummering

SMS-løsninger

Telenors samarbeidspartnere leverer fleksible SMS-løsninger for kommunikasjon med dine kunder, ansatte og kontakter.

Les mer om SMS-løsninger
Fakturakontroll

Fakturakontroll


Mobiltelefonen brukes hele tiden - både i og utenfor arbeidstid. Fakturakontroll hjelper dere med å skille mellom kostnader som skal belastes bedriften og den ansatte. Løsningen er svært fleksibel og kan enkelt tilpasses deres behov.

Finn ut mer om Fakturakontroll
Kort innholdsoppsummering

Min Bedrift

Min Bedrift gir deg oversikt og kontroll over bedriftens abonnement hos Telenor. Det er gjerne du som daglig leder, IT-ansvarlig eller lignende som har tilgang til Min Bedrift.

Finn ut mer