Telenor MIC – Managed IoT Cloud

Har du koblet opp mange IoT enheter på nettet? Med vår Managed IoT Cloud IoT plattform vil du enkelt kunne lagre og visualisere innsikt fra enhetene til en forutsigbar månedlig kostnad. På den måten slipper du å bruke tid og kompetanse på utviklingen og drift av løsningen selv.

Telenor Norge har verdens raskeste mobilnett og med landsdekkende NB-IoT og LTE-M dekning er 4G-nettet også optimalisert for at ting og sensorer skal kobles på nett. Nå har vi lansert vår egen Service Enablement Platform – Telenor Managed IoT Cloud (MIC).

Vil du vite mer om Telenor Managed IoT?
Ta kontakt

Hva er Telenor Managed IoT Cloud

Managed IoT Cloud er en sikker skyplattform fra Telenor som håndterer tilkoblede enheter, og gir verdifull innsikt og informasjon fra disse enhetene i et brukervennlig mobil- og webgrensesnitt. Løsningen har de byggeklossene du trenger for å lage en ende-til-ende-løsning, og fungerer med alle typer nettverksteknologi. Du kan enkelt ta i bruk et innebygd dashboard for å vise data fra dine enheter, eller du kan utvikle dine egne kundespesifikke brukergrensesnitt via Managed IoT Cloud API.

MIC er utviklet av Telenor Norges søsterselskap Telenor Connexion. Løsningen er bygget opp av hovedkomponenter fra AWS Cloud services og driftes 24/7 av Telenor Connexion. Managed IoT Cloud er en veletablert og velprøvd løsning på det internasjonale markedet og er bygget for å håndtere storskala IoT tilknytninger.

Fordelene med Telenor Managed IoT Cloud

 • Skyplattform med selvbetjening

  En selvbetjent, sikker og skalerbar tjenesteplattform, som gjør det mulig å utvikle og lansere nye tjenester raskt til en forutsigbar månedlig kost.
 • Skalerbar og sikker tjenesteplatform

  Du kan redusere risiko og kostnader ved å velge en skalebar og sikker Managed IoT Cloud tjenesteplatform. Du slipper å utvikle og drifte infrastruktur for dine tjenester.
 • Reduser tid til markedet

  Du kan redusere “time-to-market” ved å ta i bruk en etablert og kommersiell IoT platform.
 • Fokuser på kundeopplevelsen

  Du kan fokusere på kundeopplevelsen og forretningsmuligheter, og slipper å bekymre deg for oppetid av nettverk og platformer.