Salvador Baille, konferansier

Salvador Baille, konferansier

Konferansier: Salvador Baille

Salvador Baille er daglig leder i rådgivningsfirmaet INTELIS, med over 20 års erfaring innen innovasjon og teknologiledelse. Han har hatt lederstillinger i Nera Satcom og Telenor Group og som partner i konsulentselskapet Core Group, og forelest i flere anledninger på Handelshøyskolen BI og på Høgskolen i Østfold. Salvador er engasjert i spørsmålene rundt teknologi og samfunn, både som foredragsholder og som debattant. Han er spaltist i E24.no og vanlig gjest på Shifter.no sin podcast om innovasjon og ledelse.

Mer om foredragsholderne

Hanne Tangen Nilsen

Hanne Tangen Nilsen

Hanne Tangen Nilsen, Sikkerhetsdirektør i Telenor Norge. En rolle Hanne har hatt siden 2011. Hun har erfaring fra ulike lederstillinger innen salg, marked, it og teknologi i Telenor. I sin nåværende rolle er hun ansvarlig for Sikkerhet, Personvern og risikostyring for mobil, fastnett og bredbåndsvirksomheten til Telenor Norge.

Magnus Pedersen

Magnus Pedersen

Magnus Pedersen, Nordic Semiconductor Magnus er salgsdirektør for Europa i Nordic Semiconductor. Han har flere styreverv og erfaring fra teknologiselskapene Atmel og Q-Free.

Johan Høgåsen-Hallesby

Johan Høgåsen-Hallesby

Johan Høgåsen-Hallesby, Urban Sharing Johan er en av landets mest erfarne tjenestedesignere og digitale forretningsutviklere. Han er teknologidirektør i Urban Sharing, som står bak Oslo Bysykkel – de som har fått hele Oslo til å sykle. Tidligere har han jobbet med digitalisering i store bedrifter som UX designer og strategirådgiver, sittet som markedsdirektør i konsulentselskapet Making Waves og vært involvert i en rekke ulike oppstartsbedrifter

Jenny Simonsen

Jenny Simonsen

Jenny Simonsen er leder for marked og kommunikasjon i ITS Norge. Hun har over 15 års internasjonal ledererfarenhet fra bil-  og ITS bransjen.
ITS står for intelligente transport systemer og Jenny er opptatt av teknologi og mobilitet.

Alexander Haneng

Alexander Haneng

Alexander Haneng, Posten Norge og Bring Alexander jobber som Direktør for Digital Innovasjon i Posten Norge og Bring er ekspert på digital strategi og netthandel. Han vil fortelle om hvordan innovativ sporing gir Posten kontroll over pakkeburene sine.

André Skoog Bondevik

André Skoog Bondevik

André Skoog Bondevik, Agdir André har alltid vært brennende engasjert i teknologi og har hatt et spesielt fokus på programvare. Etter endt utdanning har det handlet om å bruke programvare til å forbedre, automatisere og digitalisere forretningsbehov i en rekke bransjer. Han er nå gründer og daglig leder i agritech selskapet Agdir fra Arendal. Agdir utvikler sensorikk og programvare som skal gi norske og internasjonale bønder en enklere hverdag.

Marie Moe

Marie Moe

Marie Moe, SINTEF Marie har en mastergrad i matematikk/kryptografi, samt en doktorgrad i informasjonssikkerhet. Hun har erfaring som seksjonsleder ved NSM NorCERT, hvor hun jobbet med håndtering av angrep mot nasjonal kritisk infrastruktur. Hun jobber i dag som forskningsleder for faggruppen for informasjonssikkerhet ved SINTEF Digital, og underviser ved NTNU.

Sylwia Kechiche

Sylwia Kechiche

Sylwia Kechiche, GSMA Intelligence As the principal IoT analyst in GSMA Intelligence, Sylwia leads the IoT product development. Her responsibilities range from sizing the IoT opportunity, including the role of operators, to researching and analysing IoT technologies, applications and business models. Sylwia previously worked in telecommunications, media and technology with Pyramid Research.

Bjørn Tore Orvik

Bjørn Tore Orvik

Bjørn Tore er en av tre som har utformet Yara Birkeland. Tidligere var han Økonomi- og logistikksjef ved Yara Porsgrunn og har også jobbet med fornybar energi, økonomi, it, logistikk og forretningsutvikling i andre selskaper. Bjørn Tore vant ENOVA-prisen i 2018. Bjørn Tore er opptatt av teknologi og dynamikken i samspillet mellom selskaper og samfunnet.

Petter-Børre Furberg

Petter-Børre Furberg

I 20 år har Petter-Børre jobbet med bla. mobiltelefoni, produktutvikling og digitale tjenester for Telenor i Norge, Pakistan, Thailand og Myanmar. I april 2019 overtok han roret for Telenor Norge der han skal skape suverene kundeopplevelser og sikre at Telenors kunder har det beste nettet.

Terje Storhaug

Terje Storhaug

Terje Storhaug, IT-direktør Ruter. Terje har jobbet i Ruter siden 2015 og vært IT-direktør siden 2016. Han har ansvaret for å ta Ruter inn i fremtiden med digitale plattformer og systemer. Terje har tidligere vært teknologidirektør i Canal Digital/Telenor.