Minimer risikoen for dataangrep

Vi leverer sikkerhetstjenester som gir økt beskyttelse for din bedrift og dine ansatte når dere bruker internett. Du kan velge mellom enkle eller mer avanserte tjenester driftet av vår sikkerhetssenter.

Ikoner som illustrerer sikkerhet sammen med en Telenor-logo

Smart Sikkerhet frokostseminar

Hva kan vi gjøre for deg og din virksomhet basert på hva Telenor selv gjør innen sikkerhet. Løsningene vi tilbyr våre kunder er de samme som vi i Telenor bruker for å beskytte oss selv.

Telenor Expo, Fornebu
08:30 - torsdag 18. oktober

Se agendaen og meld deg på

Økt beskyttelse mot farlige nettsider

Overvåkning av trafikken døgnet rundt

Flere tjenester gir økt beskyttelse

Det lages hele tiden nye angrepsmetoder, og ingen sikkerhetstjeneste kan garantere full beskyttelse til enhver tid. Ved å kombinere ulike sikkerhetsløsninger reduseres risikoen for angrep. Velg mellom følgende tjenester.

1

Nettvern Bedrift

Nettvern er et filter som innstalleres i bedriftens nett, og fungerer som en sperremekanisme og hindrer oppkobling til millioner kjente farlige nettsteder.
2

Norton Bedrift

Norton Bedrift er en antivirus som beskytter din PC og Mac blant annet mot spionprogrammer, internettormer og datavirus. Hindrer også spredning av virusinfisert e-post og gir forbedret beskyttelse mot svindel, id-tyveri og hackerangrep.
3

Sikkerhetsoppdatering

Regelmessige målinger og rapportering av sikkerhetssituasjonen i kundens nett, unntatt analyse. Passer deg som ønsker jevnlig kontroll på sikkerhetsnivået i nettverket, og har interne sikkerhetseksperter.

4

Sikkerhetsoppdrag

Sikkerhetsoppdrag består av Helsesjekk Sikkerhet og Sårbarhetsanalyse, inklusive penetrasjonstest, utført av en sikkerhetskonsulent som besøker bedriften og analyserer nettverket.


Helsesjekk er et dagsoppdrag, mens Sårbarhetsanalysen strekker seg fra en halv til en uke, avhengig av bedriftens kompleksitet og ønsker.

Gir en god kartlegging av sikkerhetsnivået i virksomheten med råd om hvilke sikkerhetstiltak som bør iverksettes, presentert i en rapport.

5

Virus- og spamfilter

All e-posttrafikk inn og ut av nettverkene blir skannet for virus og spam. Ved å kombinere markedets mest effektive løsninger med egenutviklede sikkerhetsmoduler, reduseres belastningen av spam og virus til et minimum. Filtreringen kan enkelt tilpasses endrede behov i virksomheten og kan kombineres med din bedrifts lokale sikkerhetsløsninger.


Løsningen oppdateres fortløpende av Telenors driftssenter og det krever ingen implementering eller utstyrsinvesteringer hos brukerne. Administrasjonen er enkel og fleksibel. Gjennom webgrensesnittet kan bedriftens administrator overvåke e-post trafikken og hente ut forhåndsdefinerte rapporter.

6

Sikkerhetsovervåkning IDS

En 24-timers overvåkningstjeneste basert på sensorer med avansert programvare som plasseresut i kundens nett. Alarmen går dersom sensorene oppdager noe unormalteller mistenkelig. Alarmen fanges opp og analyseres av Telenors sikkerhetssenter TSOC. Passer for sikkerhetsbevisste virksomheter med egen IT-avdeling og sikkerhetskompetanse.
7

DDoS-beskyttelse

DDoS- eller distribuert tjenestenekt-angrep betyr at et stort antall datamaskiner brukes til å oversvømme en nettside, slik at ingen får tilgang til siden. For å beskytte seg og avverge DDoS-angrep blir avansert utstyr passert i Telenors nett for å stanse attakker som gjør at kundens bredbånd går ned.
 
Passer for sikkerhetsbevisste virksomheter med egen IT-avdeling og sikkerhetskompetanse. Leveres av Telenors sikkerhetssenter TSOC.

Sikkerhetstjenester for Nordic Connect

1

Brannmur

Internettilgang fra ditt Nordic Connect IP VPN gjennom en brannmur driftet av Telenor. Ved behov kan Telenor også drifte brannmurer som er lokalisert hos brukeren.
2

IPsec Termination

En tilleggstjeneste til Nordic Connect Brannmur, som gjør det mulig for kundelokasjoner hvor som helst i verden å koble seg til et Nordic Connect IP VPN.   

Basert på IPsec tunneling fra en kunderuter et sted på internett til en Nordic Connect Brannmur.

3

Webfilter

Tjenesten lar systemadministrator sperre uønskede nettsteder for bedriftens ansatte. Løsningen bygger på programvare fra Websense.
4

Virus Scan Web

En automatisk virusskanning av web-trafikken på internett (HTTP og FTP-protokoller).
 
Reduserer risikoen for skade fra virus spredt via internett-søk til et minimum. Tjenesten lar systemadministrator sperre uønskede nettsteder for bedriftens ansatte. Løsningen bygger på programvare fra Websense.