Få råd som gir deg en smart arbeidsdag! Vår rådgivningstjeneste er for deg som ønsker å digitalisere arbeidsprosesser i bedriften. Samtalen er gratis og uforpliktende.

Formålet med samtalen er å finne løsninger for effektiv intern arbeidsflyt i en hverdag der både mobilen, nettbrettet og PC er naturlige arbeidsverktøy.

Stadig flere bedrifter ser nytten av å digitalisere måten de jobber på, men for mange mindre bedrifter uten egen IT-kompetanse kan det virke skremmende å komme i gang. Hva bør man prioritere, hvordan går man frem, og vil det egentlig gjøre arbeidsdagen enklere? En annen utfordring er at det er mange leverandører som hver har sin løsning, og det er en risiko for at man ender man opp med produkter som ikke prater sammen.

Vi gir deg råd og hjelper deg i gang

For å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å manøvrere i dette nye landskapet tilbyr vi en rådgivningssamtale hvor vi hjelper bedrifter utforske hvilke muligheter de har for å gå over til en mer digital måte å jobbe på. I løpet av en time går vi gjennom hvilke verktøy og prosesser dere har i dag, ser om det er områder hvor det er unødvendig tidkrevende arbeid, om dere har eksisterende systemer som kan utnyttes bedre, eller om det er kompletterende løsninger som trengs. Basert på denne innsikten vil vi komme med en anbefaling til tiltak dere kan gjøre for å jobbe smartere fremover.

Rådgivningssamtalen

1

Kontakt oss for å booke time

2

Kartlegging av din bedrifts behov

3

Anbefaling og evt. demo

4

Vi hjelper deg i gang med dine nye tjenester

Hvorfor Telenor

  • Telenors infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge, med dekning og hastigheter i verdensklassen.
  • Våre rådgivere sitter daglig i samtale med bedrifter som er i samme situasjon som din. Dette gjør at vi har mye erfaring med hvilke grep man bør ta som gir stor effekt på både kort og lengre sikt. Vi har allerede hjulpet flere tusen småbedrifter til å digitalisere hele eller deler av sine arbeidsprosesser.
  • Vi har forhandlet gode avtaler med seriøse partnere som hver er ekspert på sitt felt. På denne måten får du tilgang til tjenester som du ellers ville måtte ha forhandlet med en for en. Vi sørger for at løsningene fungerer sammen og undersøker at de er kompatible med eventuelle løsninger du har fra før.
  • Vi vet at det er først når de nye tjenestene er tatt i bruk at man får best utbytte av investeringen. Derfor hjelper vi deg helt i mål. Du får ett kontaktpunkt for etablering og direktenummer til kundesupport, hvor det sitter kompetente fagfolk til å hjelpe deg.

Er du nysgjerrig på hvordan du kan digitalisere bedriften din?

Book gratis og uforpliktende rådgivningssamtale i dag

Tjenester vi kan hjelpe deg med

Det handler ikke nødvendigvis om å digitalisere alt, men å prioritere de tungvinte prosessene som krever tid og ressurser. Under ser du områdene vi kan hjelpe deg med.