Samordnet Kommunikasjon fra Telenor er en fleksibel samarbeidsløsning for telefoni, videomøter, chat og skjermdeling samlet i ett grensesnitt. Løsningen er basert på Microsoft Teams og har flere smarte funksjoner som lar ansatte jobbe effektivt og fleksibelt uavhengig av tid og sted.

Kontakt oss

Dette er Samordnet Kommunikasjon

Med basis i Microsoft Teams er Samordnet Kommunikasjon fra Telenor en komplett digital samhandlingsløsning hvor all kommunikasjon foregår i ett og samme grensesnitt. Kollegaer, forretningspartnere og kunder kan møtes og samarbeide ved hjelp av e-post, direktemeldinger, SMS, mobil, IP-telefoni, video-samtaler, online møter, skjermdeling etc. Det betyr at bedriften enkelt kan utveksle idéer, dele dokumenter og samarbeide uavhengig av hvor medarbeiderne jobber; om de er på kontoret, på reise eller på hjemmekontor. Dette åpner opp for en effektiv og fleksibel kommunikasjon og samhandling.

Telenor sikrer mobil- og telefoniintegrasjon i Teams-løsningen, og sikrer at dere får en komplett løsning uten overraskende priselementer. I tillegg har vi døgnåpen kundeservice dersom dere mot formodning skulle oppleve feil og problemer med løsningen.

Hvorfor velge Microsoft Teams med tale fra Telenor?

Med Telenor kan du være trygg på å ha valgt en totalleverandør som har fokus på å stadig forbedre og legge til rette med verktøy som gjør at dine ansatte kan jobbe mer digitalt til enhver tid. Klikk på ikonene under, for å lese mer om funksjonene.
logo
Mobil back-up

Mobil back-up

Samordnet Kommunikasjon fra Telenor er telefoni- og mobilintegrasjon oppsett fra Microsoft og Telenor. Løsningen har full telefoniintegrasjon i Microsoft Teams som gir økt sikkerhet og trygghet. Du kan ringe både fra PC, mobil og nettbrett. Anrop til ditt mobilnummer kan du valgfritt besvare på mobil, PC eller nettbrett, da det ringer samtidig på alle tre enhetene.

PC-en blir med dette en mobil back-up:

Det vil ringe på PC og nettbrett selv om brukeren ikke har dekning på mobilen, evt mistet/glemt mobilen, forutsatt internett tilgang

Er internett nede, og man har mobildekning, vil det fortsatt ringe på mobilen

logo
Alt i ett

Alt i ett

Du kan kommunisere og samarbeide uavhengig av tid og sted – enkelt gjøre all kommunikasjon i ett grensesnitt, enten du skal ringe, chatte, delta i møter eller dele informasjon og filer.

logo
Kostnadsbesparende

Kostnadsbesparende

Du kan delta i møter uten å være der. Du kan kommunisere og samarbeide uavhengig av tid og sted, samt enkelt sette opp nettmøter via Teams – alt i ett grensesnitt. Du sparer tid og reisekostnader ved å slippe å reise til alle møter, og det effektiviserer arbeidsdagen din

Besvarer du samtaler i utlandet på PC eller nettbrett, unngår du kost på utlandstrafikk og du ringer fra PC til Norge med norsk lokaltakst.

logo
Videokonferanse

Videokonferanse

Man kan ha videomøter mellom brukere som har vår skybaserte løsning for Samordnet Kommunikasjon og brukere (interne og eksterne) som sitter på andre typer videokonferanse-system som f.eks. Tandberg/Cisco, Polycom og Sony etc. Unik mulighet til å børste støv av dyre videokonferanseløsninger man tidligere ikke har kunnet integrere og benytte. Det verdiøker elektroniske møter når man kan se hverandre og lese andres kroppsspråk.

 

Se Voss kommune sin løsning

Dette er unikt med Samordnet Kommunikasjon

1

Mobil og telefoniintegrasjon i Microsoft Teams

Telenor er blant de første som tilbyr Microsoft Teams med telefoni- og mobilintegrasjon oppsett fra Telenor og Microsoft i Office 365. Med det kan all samhandling og kommunikasjon gjøres fra Office 365. Bedriftens ansatte kan bruke samme grensesnitt på PC, mobil eller nettbrett for å samarbeide. De kan bruke PC’en som mobil, og mobilen som PC. Den man ringer til trenger ikke å bruke Microsoft Teams, eller være tilkoblet en PC. Samtalen går direkte til mobilen eller fasttelefonen. Taleintegrasjon er en tilleggstjeneste til Office 365 og Microsoft Teams. Telenor gir bistand til å innføre dette i bedriftens systemer.

2

Kun ett telefonnummer

Bruker har kun ett nummer som vises uavhengig av hvilket nummer det ringes fra. Innkommende samtaler kommer samtidig inn på PC, mobil og nettbrett. Brukeren velger selv hvor han vil besvare samtalen: på PC, mobil eller nettbrett. Kunder som har brukere i Sverige kan få svenske numre etter avtale.

3

Send SMS

Bruker kan enkelt sende og motta SMS via Teams-klienten.

4

Komplett leveranse

Med Samordnet Kommunikasjon fra Telenor får man en komplett leveranse med alle relevante elementer inkludert i oppsett og pris. Telenor tar ansvar for den helhetlige driften.

5

Døgnåpen feil- og supporttjeneste

Telenor bistår deg 24/7 dersom du opplever feil og problemer med løsningen.

Mann fra Voss kommune

Voss kommune + Teams = sant

Les historien om hvordan Voss kommune ble verdens første bruker av Microsoft Teams med taleintegrasjon fra Telenor.
Les mer