PC, mobil eller nettbrett

appear.in fungerer bra både på PC og mobil eller nettbrett. Bruker du løsningen mye på mobil kan det være en fordel å laste ned appen, men på Android-mobiler kan du også bruke appear.in i nettleserene Chrome, Firefox og Opera. 

Nyttige funksjoner

Med appear.in kan du ha videosamtaler med 8 personer. I tillegg til å snakke sammen, kan dere vise hverandre presentasjoner eller bilder ved å dele skjermen og sende lenker til hverandre via tekstchat

Enkelt å invitere til samtaler

Du kan lagre folk du snakker med i en kontaktliste, og få beskjed på mobilen når noen av dem inviterer deg til en samtale. Det er også mulig å reservere ditt eget rom, slik at du får en lenke som er lett å huske. Snakker du jevnlig med en kollega eller kunde for eksempel, kan dere reservere appear.in/medarbeidersamtale - og avtale å møtes der til en fast tid hver uke. 

Bra videokvalitet

Kvaliteten på samtalene med appear.in er ofte bedre enn andre videotjenester, fordi data og lyd sendes direkte mellom deltakerne i samtalen.

Kom i gang med appear.in

1

Gå inn på https://appear.in/ i din nettleser eller last ned Appear.in fra App Store eller Google Play. Du trenger ikke installere programvare, registrere deg, logge inn eller utveksle kontaktdetaljer for å starte en samtale.

2

Gi rommet et navn (f.eks. appear.in/atle) og klikk på pilen. 

3

Send en lenke til de andre møtedeltagerne. Da trenger de bare å følge lenken for å delta i møtet du nettopp opprettet. 

4

Ved å bruke kameraet på din mobil eller nettbrett, kan de andre deltagerne se deg. Du kan også dele skjerm for å vise frem presentasjoner osv.