Videorom
Videorom
- Løsninger

Rebel går nye veier med videokonferansesystem sammen med Telenor

Publisert: 14. mars 2022 kl. 23:56

Med møteteknologi fra Cisco og rådgivning fra Telenor, ble Rebel møteplassen som samler alle, både fysisk og digitalt, med krystallklare bilder og lyd i alle rom.

Telenor har jobbet sammen med Cisco og eiendomsutvikleren Entra for å ferdigstille den nyåpnede møteplassen Rebel, og viktigheten av konseptet ble bare enda tydeligere under pandemien . Nå tilbyr de møterom for to til 22 personer, og de digitale møtene foregår på møteromsløsning levert av Telenor.  

Rebel ligger midt i Oslo, og er drevet av et fokus på å legge til rette for de som vil skape, endre og drive ting fremover. Deres motto er: For those about to disrupt, we salute you! Lokalene huser over 1000 kontorplasser som i dag leies ut til ca 60 bedrifter, i tillegg til 16 møterom i forskjellige størrelser. Rebel ønsker å være fremtidens møteplass, både fysisk og digitalt, stedet der nye ideer og selskaper skapes, side om side, og får energi og hjelp av hverandre. Denne visjonen fikk en ny mening i mars 2020.

Se møteromsløsningen til Rebel i bruk

Et av nøkkelordene i prosjektet var standardisering, altså at folk enkelt kunne logge på til videomøter fra begge ender, om det var viaWebEx, Teams, BlueJeans, Zoom eller andre plattformer. Møterommene varierer dessuten i størrelse, og noen med opp til 20 meter lange møteromsbord, så det var også en utfordring å finne den rette teknologileverandøren, med løsninger som dekket hele spekteret og ga samme, gode møteopplevelsen i alle rommene.

Rebel jobbet sammen med Telenor, som anbefalte Cisco’s løsninger. De leverer små, middels og store bokser som styrer alt med sømløs integrasjon. Dette er ikke bare løsninger som sitter inni boksen, bak skjermen og sørger for klart signal og god tilkobling, det gir også en enestående visuell opplevelse som merkes i begge ender av selve møtet.

Kontakt oss om videoromsløsninger

Bjørn Tumyr, partner i Rebel.
Bjørn Tumyr, partner i Rebel.
Møterom
Kvalitetsprodukter sørger for høy opplevd kvalitet på møterommene.

- Dette systemet klarer å plukke opp hvem som prater til enhver tid og fokuserer kameraet på dem, og det funker like godt i store som små rom. Dette gir jo brukerne en tilknytning til den de snakker med, og gjør møtet bedre, fortsetter Bjørn Tumyr.

Rebel er opptatt av å utfylle behovene til folks nye arbeidshverdag, der de ikke lenger bruker hele dagen bak den samme pulten, men er på farten og kan trenge et møterom på kort varsel. Da må ting fungere, og det må være enkelt for alle å bruke.

Cerwin Vega
Møterom med Cerwin Vega-høyttalere er det nok mange som er misunnelige på.
Rebel
Moderne og fine lokaler fortjener også suveren møteromsteknologi.

- Det må jo bare virke. De som kommer inn her bryr seg jo ikke om det står Cisco eller Telenor eller noe på annet på utstyret, de bryr seg om de ser og hører den de skal ha møte med i andre enden, avslutter Bjørn Tumyr.

Videokonferanseutstyret kan tilpasses bedriftens møterom i forskjellige størrelser og prisklasser og kan også leases.

Takket være sitt nære samarbeid med Cisco og Telenor, er Rebel forberedt på å dekke morgendagens hybride arbeidsbehov.  

Kontakt oss om videoromsløsninger