Fiks faktureringen mens du er på farta

Mann som fakturerer på mobiltelefonen
Med tjenesten Fakturering kan du vinke farvel til lange kvelder foran dataen. Nå kan du nemlig fakturere mens du er på farten – direkte fra mobiltelefonen.

Fakturering kan være en tidkrevende og ganske energitappende aktivitet. En undersøkelse som Telenor har gjort blant små og mellomstore bedrifter viser at registrering av bilag og fakturering ofte er tidstyver som går på bekostning av frikvelder og helgeaktiviteter.

Nå har Telenor i samarbeid med 24SevenOffice laget en app som gjør at du kan fakturere for oppdrag som er utført – direkte på telefonen. Med tjenesten Fakturering kan du lage egne maler med oppdragsbeskrivelser og priser, som gjør at faktureringen kan gjøres på noen få sekunder – rett etter at oppdraget er utført.

Ønsker du å få løsningen demonstrert? Book en gratis live demo her

– Vi intervjuet mange kunder i SMB-segmentet. Vi fant at særlig håndverkere, folk i rengjøringsbransjen og servicenæringen hadde en stor utfordring: De brukte mye tid på å fakturere, og så seg ofte nødt til å vente med det til arbeidsdagen var over. Dette ønsket vi å gjøre noe med, forteller Kjetil Aasdal, som er business manager i Telenor Bedrift.

Hvem har mest nytte av tjenesten?

– Vi utviklet en pilot som vi testet hos et utvalg bedrifter. Den unisone tilbakemeldingen har vært at dette gjør hverdagen enklere. Det viste seg å være en svært nyttig og tidsbesparende tjeneste for de bedriftene som har medarbeidere ute i felt. Det kan være folk som utfører service på kaffemaskiner og ventilasjonsanlegg, vaskefirmaer, eller håndverkere som for eksempel snekkere og murere. Alle som er ute på oppdrag har nytte av å kunne bruke tjenesten til å sende faktura mens de er ute på veien. Dermed slipper de å reise innom kontoret, sier Aasdal.

Løsningen Fakturering kan enkelt integreres i andre skytjenester som for eksempel våre løsninger for felt og planlegging – som gjør at du enklere kan planlegge arbeidsdagen, og få oversikt over ledig kapasitet. Fakturering er en skybasert tjeneste, og det betyr blant annet at regnskapsfører også har tilgang til de bilagene som opprettes i appen. Slik sparer både bedriften og regnskapsføreren tid.

Vil du vite mer?

Book et nettmøte, så finner vi sammen en løsning som passer din bedrift.