Office 365 fra Telenor - alt en liten bedrift trenger

mann med pc
Du trenger ikke lenger en egen IT-avdeling for å få den beste IT-løsningen.

I dag bruker vi alle enheter til alt. Mobilen har blitt et arbeidsverktøy på lik linje med PC-en, hvor du sender og mottar e-post, deltar i nettmøter og leser viktige dokumenter. Mange kvier seg likevel unødvendig for å ta i bruk nye digitale verktøy. Og ja, det er ofte en liten barriere.

Derfor har vi lyttet til kundene og tilpasset vårt Office 365-produkt til små og mellomstore virksomheter uten egen IT-avdeling.

Les mer om Office 365 levert av Telenor i vår e-guide:

Våre spesialister på Gjøvik

- Vi har bygget opp en egen avdeling med spesialister på Gjøvik. De hjelper norske bedrifter å ta de riktige valgene og dermed få en god start på digitaliseringen, forteller Marius Fjeld, produktsjef for Office 365 i Telenor. Og legger til:

- Dette er rådgivere som kjenner norske bedrifter og de utfordringene vi møter i Norge.

Kontakt gjerne en av våre spesialister på 22 70 08 01 eller fyll ut din kontaktinfo her, så tar vi kontakt.

Kundeservice i verdensklasse

Men det er jo ikke nok å bare ha gode rådgivere før man kjøper og installerer. Hva med oppfølging og kundeservice når utfordringene kommer etter at man har tatt løsningen i bruk?

Heldigvis har brukerne lite utfordringer med Office 365. Dette er jo programmer de som oftest kjenner fra før. Det er veldig få problemer med tjenestene, men det vil uansett alltid være tilfeller med brukere som trenger hjelp.

Fjeld har forståelse for at kundeservice – for mange – betyr intetsigende ventemusikk og engelsktalende medarbeidere som ikke skjønner hva du trenger hjelp til. Fjeld understreker imidlertid at hos Telenors kundeservice snakker alle norsk og er ansatt i Norge.

– Og ringer de oss får de hjelp fra Norges beste kundeservice. Dette er et eget team med medarbeidere som har spesialistkompetanse på Office 365. De jobber daglig med kunder som er i samme situasjon som deg.

Office 365 fra Telenor – mer av alt

Mange er godt kjent med «Office-pakka». Men Office 365 fra Telenor inneholder mer enn som så. I tillegg til Excel, Word, PowerPoint OneNote og Outlook finner du programmer som Access og Publisher, som er svært nyttige for enkelte.

I tillegg til Office-pakka gir også Office 365 deg de løsningene du trenger for å sikre godt samarbeid og god kommunikasjon i bedriften. Du får en profesjonell e-postløsning med nok lagring til at du kanskje har slettet din siste mail, samt en samarbeidsløsninger i Microsoft Teams som gir deg muligheten til å sette opp nettmøter og prosjektrom for de ansatte. Løsninger du før trengte mye kompetanse og investeringer for å ta i bruk er nå inkludert i månedsprisen.

Kombiner dette med god rådgivning og kundeservice så blir Office 365 fra Telenor en fullverdig IT-løsning som sikrer effektivitet hos alle ansatte.

Du kan også bruke Office 365 som betales av jobben på din hjemme-PC, nettbrett og mobil, uten ekstra kostnader for din arbeidsgiver.

info icon

Hva er Office 365 fra Telenor?

  • Office-pakken med alle kjente programmer som Word, Excel, Outlook, PowerPoint med mer
  • E-postløsning med 50 GB lagring til hver bruker
  • Microsoft Teams gir alle ansatte mulighet til å sette opp nettmøter og områder for deling av dokumenter, chat med mer
  • Spesialløsninger som planleggingsmodulen Planner og analyseverktøyet Power BI
  • Norsktalende kundeservice inkludert i alle versjoner

Sømløst og sikkert

For de aller fleste bedriftskunder vil nettsky-produktene i Office 365 være en kraftig forbedring av sikkerheten i deres organisasjon, påpeker Fjeld.

Datasentrene Microsoft benytter er svært godt sikret. Store sikkerhetsteam jobber med å ivareta sikkerheten for brukerne. Dette arbeidet dreier seg både om sikring mot datainnbrudd, men også garantier for oppetid. Det er jo noe av det aller viktigste for våre kunder; at de alltid får tilgang til sine data og løsninger.

Erfaringene vi har så langt er meget gode. Vi har i dag over 30.000 godt fornøyde brukere på Office 365, avslutter han.

Nysgjerrig på Office 365 i din bedrift?

Telenor har mange dedikerte rådgivere som hjelper deg å finne riktig løsning til din bedrift.

Kom i gang i dag med hjelp fra din lokale forhandler
I tillegg har vi forhandlere over hele landet som kan hjelpe deg om du heller ønsker det.

Mange trenger hjelp til installasjon eller å komme i gang med Office 365 på PC eller mobil. Med Telenors kundeservice og din lokale forhandler får du det beste fra begge verdener!

Start med å laste ned e-guiden til Office 365 under, eller ta kontakt på 22 70 08 01 (08.00-16.00) og snakk med en rådgiver som forstår dine behov.