Derfor bør du oppgradere til Office 365

Tre kolleger som jobber i Office 365

Kunder på Exchange Online er få klikk unna å digitalisere og samle de viktigste prosessene i sin bedrift.

Telenor har mange kunder som får e-post levert via den skybaserte tjenesten Exchange Online. Dette er kjent som en sikker og pålitelig e-posttjeneste for bedrifter. Det brukervennlige og nettbaserte grensesnittet gir enkel tilgang til e-post, kalender og kontakter på tvers av enheter – uansett tid og sted. Exchange Online gir bedriften økt sikkerhet, bedre kontroll og smartere, mer produktive arbeidsformer. Utfordringen er at det kun er en løsning for e-post, og man mangler de andre støtteverktøyene bedriften bruker for å løse arbeidsoppgavene på PC.

– Oppgraderer du derimot til Office 365, vil du få med deg en rekke fordeler som du ikke får ved å bare ha Exchange Online, forteller Marius Fjeld. Han er produktsjef for skytjenester i Telenor.

Mye bedre samhandling

Office 365 samler alle de beste verktøyene for å gjøre samhandlingen i bedriften enklere og mer effektiv. På den måten kan du og dine ansatte få gjort mer i en hektisk hverdag, og det gjelder særlig de som er mye på farten.

– Dere får bedre kontakt med kunder og kolleger, fra e-post og direktemeldinger til sosiale nettverk og videokonferanser, forklarer Fjeld.

I tillegg inkluderer Office 365 kjente verktøy som Word, Excel, PowerPoint og Outlook, og du får også kraftige skytjenester som OneDrive og Microsoft Teams gratis.

– Dette gir alle i bedriften muligheten til å opprette, redigere og dele filer, hvor som helst og med hvem som helst i sanntid, uavhengig av om dere bruker PC/Mac, nettbrett eller mobil, sier Fjeld.

Hjelp til å finne riktig løsning

Office 365 gir stor verdi. Det er en liten investering opp fra dagens e-postløsning, og trolig vil bedriften spare penger fordi man samler alle lisenskostnader på ett sted.

Hvilke verktøy hver bedrift trenger for å jobbe mest mulig effektivt varierer. Behovene internt i bedriften kan også være ulike.

– Vi har et eget rådgivningsteam som gratis hjelper bedrifter med å kartlegge hvilken løsning som er best for hver bedrifts unike behov, forklarer Fjeld.

– Telenor har tre ulike Office 365-pakker, slik at du enkelt kan sette sammen løsninger ut i fra hvilke behov dine ansatte har. Når riktig løsning er valgt vil våre eksperter bistå bedriften med å flytte systemene over på en mye mer moderne og robust plattform, avslutter Fjeld.