Mobil

– Det lønner seg ikke å la de ansatte gå rundt med gamle mobiler

Publisert: 22. oktober 2020 kl. 00:25

Med SWAP Bedrift sikres de ansatte det beste arbeidsverktøyet.

iPhone kjøpt med SWAP Bedrift
iPhone kjøpt med SWAP Bedrift
- Mobil

– Det lønner seg ikke å la de ansatte gå rundt med gamle mobiler

Publisert: 22. oktober 2020 kl. 00:25

Med SWAP Bedrift sikres de ansatte det beste arbeidsverktøyet.

– Vi bruker mobilen til det aller meste – og for mange er det ingen overdrivelse å kalle mobilen det viktigste arbeidsverktøyet, sier Thomas Solhaug, Business Manager i Telenor Bedrift. 

Paradoksalt nok er det likevel mange bedrifter som lar de ansatte gå rundt med eldre og utdaterte mobiltelefoner. 

– Vi ser at det gjerne har sittet litt langt inne for enkelte å be om ny jobbtelefon. Det kan handle om at de ansatte ikke vil be om for mye, rent økonomisk – eller at man ikke vil bry de ansvarlige med prosessen rundt mobilbytte, sier Solhaug. 

Når Telenor nå introduser SWAP Bedrift, legger de også til rette for en helt ny måte for bedrifter å kjøpe mobiler til de ansatte. 

Ikke bare blir den økonomiske belastningen på bedriften redusert med månedlige betalinger – men det blir også langt lettere for de ansatte å ha et topp moderne arbeidsverktøy i mobilen.

Sjekk toppmobilene du kan kjøpe med SWAP Bedrift

Alltid det beste for hånden

Med SWAP Bedrift unngår bedriften de høye engangsutgiftene knyttet til mobilkjøp – men kan i stedet dele opp dette beløpet i månedlige beløp fordelt på 24 månedsbetalinger. 

– Men allerede etter 12 måneder har du mulighet til å bytte ut mobilen med en ny. Så om det kommer en bedre modell på markedet, er det enklere for den ansatte å bytte til denne, sier Solhaug. 

Ifølge Birgitte Salvesen, Marketing Manager i Telenor Bedrift, kommer man ikke utenom at det for mange ansatte er viktig å ha en attraktiv mobiltelefon: 

– Mobilen er en utrolig viktig del av hverdagen, og da er det ikke rart at mange er opptatt av at den skal se litt ålreit ut, sier hun – før hun legger til: 

– Men det handler om mer enn bare status. Ansatte som har nyere og raskere mobiler med høyere kapasitet, tar også i bruk nye og mer effektive verktøy både i jobb- og privatlivet. Samtidig vil du heller ikke at de ansatte skal representere bedriften din med knuste mobilskjermer eller slitte mobiler.

SWAP Bedrift: Birgitte Salvesen, Marketing Manager i Telenor Bedrift
Birgitte Salvesen, Marketing Manager i Telenor Bedrift
SWAP Bedrift: Thomas Solhaug, Business Manager i Telenor Bedrift
Thomas Solhaug, Business Manager i Telenor Bedrift

Nye mobiler lar deg gjøre mer

Uansett hvor i Norge du befinner deg, har du som bedriftskunde hos Telenor tilgang på verdens raskeste mobilnett – i tillegg til en rekke digitale verktøy som kan gjøre arbeidsdagen din mer effektiv på mobil. 

– Det er mye snakk om at bedrifter må digitalisere seg, for å lettere kunne ta i bruk alle mulighetene ny teknologi gir. Den enkleste inngangsporten til dette vil for mange gå via de nyeste mobiltelefonene – og funksjonene disse kan by på, sier Salvesen. 

Hun nevner blant annet at flere av de nyeste mobilene lar deg surfe raskere på 4G-nettet, ettersom de også støtter de lynraske 4G+- og 4G++-hastighetene. 

– Og dette er bare starten. Nå som Telenor ruller ut de første 5G-signalene i løpet av 2019, åpner det også for helt nye muligheter for å kunne jobbe via mobilen. Det vil igjen stille enda høyere krav til de ansattes mobiler.

Sjekk toppmobilene du kan kjøpe med SWAP Bedrift
info icon

Fakta om SWAP Bedrift

  • Med SWAP Bedrift betaler du ned mobiltelefonen over 24 måneder, men kan likevel bytte til en ny etter 12 måneder – hvis du vil.
  • Du betaler 0,- kroner når du kjøper mobiltelefonen; beløpet deles opp og betales ned med fast månedspris.
  • Har det gått mer enn 12 måneder og du ønsker å «swappe» mobilen, sletter Telenor de resterende nedbetalingene, og en ny avtale inngås på den nye mobilen. Har det gått mindre enn 12 måneder, kan du også «swappe» – men du må betale de resterende månedene opptil 12 måneder. Mobiltelefonen kan ha normal slitasje og skal være i brukbar stand.
  • Kjøper du en mobil med SWAP Bedrift, får du alltid skjermforsikring inkludert. Den dekker skader på mobilskjermen, og denne repareres normalt i løpet av fem virkedager. Egenandelen er 600,-/1000,- kroner ved første skade (avhengig av type telefon).
  • Både nye og eksisterende bedriftskunder kan inngå SWAP Bedrift-avtale.
  • For å kjøpe SWAP Bedrift, må du ha mobilabonnement for bedrifter fra Telenor.