Huawei kjøpt med SWAP Bedrift
Huawei kjøpt med SWAP Bedrift
- Mobil

SWAP Bedrift gjør det enklere å kjøpe ny mobil til ansatte

Publisert: 22. oktober 2020 kl. 16:20

Med SWAP Bedrift trenger ikke mobilkjøpet skade likviditeten.

SWAP Bedrift, er noe mange bedriftledere har ventet på: 

– Om mange ansatte skal ha ny mobil samtidig, snakker vi raskt høye summer. Spesielt i små- og mellomstore bedrifter kan dette gå ut over bedriftens likviditet, sier Birgitte Salvesen, Marketing Manager i Telenor Bedrift. 

Med SWAP Bedrift betaler du ingenting for en ny mobil i kjøpstidspunktet – og resten av anskaffelseskostnadene deles opp i månedlige betalinger over 24 måneder. 

– Det gir ikke bare større fleksibilitet, men også en forutsigbarhet vi vet er svært kjærkommen for små- og mellomstore bedrifter, sier Salvesen.

Sjekk toppmobilene du kan kjøpe med SWAP Bedrift

– Ikke snakk om småpenger

– Hvis ti stykker skal kjøpe for eksempel en ny iPhone til over 10.000 kroner samtidig, er det ikke snakk om småpenger. Med muligheten SWAP Bedrift gir for å dele opp betalingen, slipper bedriften den smellen på samme måned, sier Thomas Solhaug, Business Manager i Telenor Bedrift: 

– SWAP Bedrift gjør at terskelen for å skaffe ny mobil senkes og beslutningen blir enklere, ettersom det ikke oppleves som en altfor stor investering der og da. Vi ser at forhandlerne våre lenge har etterspurt denne muligheten – og det er jo en fin pekepinn på hva kundene faktisk ønsker seg, sier Solhaug, og legger til: 

– Og med mulighet til å bytte ut mobilen til en ny allerede etter 12 måneder, kan den ansatte alltid være oppdatert med den nyeste teknologien – uten at det blir økonomisk belastende for bedriften, sier Solhaug. 

LES OGSÅ: Derfor jobber de ansatte best med nye mobiler

SWAP Bedrift: Birgitte Salvesen, Marketing Manager i Telenor Bedrift
Birgitte Salvesen, Marketing Manager i Telenor Bedrift
SWAP Bedrift: Thomas Solhaug, Business Manager i Telenor Bedrift
Thomas Solhaug, Business Manager i Telenor Bedrift

Skjermforsikring alltid inkludert

Når du kjøper en ny mobil med SWAP Bedrift, får du også skjermforsikring inkludert i avtalen. 

– Det å bytte skjerm på nye mobiler kan raskt koste mange tusenlapper – en økonomisk risiko bedriften nå slipper takket være den inkluderte skjermforsikringen, sier Birgitte Salvesen. 

Skjermforsikringen dekker skader på mobilskjermen, uansett hvordan de måtte oppstå eller arte seg. Skjermen repareres normalt innen fem virkedager, og litt avhengig av modellen er egenandelen enten 600 eller 1000 kroner ved første skade. 

– Før har det gjerne også vært usikkerhet til hvordan den ansatte faktisk skal få reparert knuste skjermer – med det resultat at mange går rundt og representerer bedriften med knust skjerm, sier Salvesen og fortsetter: 

– Det slipper man nå, ved at den ansatte enkelt og greit får fikset skjermen på egenhånd. 

Når du kjøper ny mobil med SWAP Bedrift, kan du også få SWAP Bedrift Plussforsikring inkludert de første to månedene. Denne dekker alle skader, uhell og tyveri, og skulle det skje noe med mobilen, får du en tilsvarende etter bare én virkedag – i hele Europa.

Sjekk toppmobilene du kan kjøpe med SWAP Bedrift
info icon

Fakta om SWAP Bedrift

  • Med SWAP Bedrift betaler du ned mobiltelefonen over 24 måneder, men kan likevel bytte til en ny etter 12 måneder – hvis du vil.
  • Du betaler 0,- kroner når du kjøper mobiltelefonen; beløpet deles opp og betales ned med fast månedspris.
  • Har det gått mer enn 12 måneder og du ønsker å «swappe» mobilen, sletter Telenor de resterende nedbetalingene, og en ny avtale inngås på den nye mobilen. Har det gått mindre enn 12 måneder, kan du også «swappe» – men du må betale de resterende månedene opptil 12 måneder. Mobiltelefonen kan ha normal slitasje og skal være i brukbar stand.
  • Kjøper du en mobil med SWAP Bedrift, får du alltid skjermforsikring inkludert. Den dekker skader på mobilskjermen, og denne repareres normalt i løpet av fem virkedager. Egenandelen er 600,-/1000,- kroner ved første skade (avhengig av type telefon).
  • Både nye og eksisterende bedriftskunder kan inngå SWAP Bedrift-avtale.
  • For å kjøpe SWAP Bedrift, må du ha mobilabonnement for bedrifter fra Telenor.