Sjekk disse mobiltipsene for ferien

Ferietips

Med noen enkle grep sikrer du både bedriften din og en god mobilferie for de ansatte.

Sommeren er høysesong for bruk av mobildata, og mange mobiler får seg også en ufrivillig dukkert fra brygga eller bassengkanten. Mer enn dobbelt så mange mobiler blir skadet og frastjålet enn ellers i året, men med noen enkle grep kan du senke skuldrene.

 

1. Sørg for nok mobildata

Sjekk forbrukskurven for juli-august i Min Bedrift, og vurder om du bør endre abonnementet til de mest ivrige medarbeiderne. For eksempel med Flyt-abonnement får de ansatte automatisk en ekstra datapakke på opptil 20 GB for kun 99 kroner hvis de bruker opp inkludert datamengde. Med Min Bedrift-appen kan du også enkelt sjekke bedriftens forbruk midt i ferien, og raskt gjøre eventuelle justeringer. 

Logg inn i Min Bedrift

 

2. Følg våre sikkerhetstips for mobiler

Ta mobilsikkerhet på alvor. Følg anbefalingene til Telenors sikkerhetsavdeling for innstillinger, høyrisikoland og hva du ellers bør vær oppmerksom på. Del tipsene med dine kollegaer.

Se alle tipsene

 

3. Husk mobilforsikring

I juli blir det frastjålet og knust mer enn dobbelt så mange mobiler (1) som i en vanlig måned. En standard reiseforsikring dekker som regel ikke dette. Med Telenors Pluss-forsikring har ansatte full dekning ved skade eller tapt mobil, får raskt en erstatningstelefon og best av alt: forsikringen gjelder på reise i hele Europa. Ved kjøp av ny mobil med SWAP er skjermforsikring inkludert de første to månedene.

Se Pluss-forsikringen

 

4. Sjekk priser for utlandet

Med alle våre bedriftsabonnement kan du surfe, ringe og sende SMS på reise i hele EU, akkurat som hjemme i Norge. I tillegg tilbyr vi gode priser på datapakker i mer enn 50 land utenfor EU. 

Se priser for alle land

 

5. Be de ansatte bruke Mitt Telenor-appen

Med Mitt Telenor har de ansatte full kontroll over abonnementet sitt. Appen viser blant annet dataforbruk både i inn- og utland, påløpte kostnader, og gir mulighet til å bestille datapakker for land utenfor EU/EØS.

Del Mitt Telenor-appen

God sommer!


(1) Kilde: https://www.frende.no/aktuelt/mobilskader-i-ferien/